Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
Открит е нов вид импотентност наречена "Синдрома на охлюва" - ти го галиш, той се крие...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Булката беглец

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Внимавай къде си лягаш

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
[wrapimg=]https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14492427_1086674344735247_4462862028973571530_n.jpg?oh=72e55a169f033a861c28963372251dca&oe=58801DCB[/wrapimg]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Новини от последния час:
Около правителствената болница в София има сериозно присъствие на полиция.
- Да не би някой важен да е…? - пита развълнуван минувач.
Близостоящ униформен му отвръща:
- Не, от четири часа извършват сложна хирургическа операция - отделят езика на Плевналиев от задника на премиера …
Около правителствената болница в София има сериозно присъствие на полиция.
- Да не би някой важен да е…? - пита развълнуван минувач.
Близостоящ униформен му отвръща:
- Не, от четири часа извършват сложна хирургическа операция - отделят езика на Плевналиев от задника на премиера …
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[wrapimg=]https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s526x296/14484666_1347202015319979_3242903656209576645_n.jpg?oh=34daa20f8125403df8fa1d53b7975791&oe=587D3E86[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14441060_1216522328389044_2133393885126636875_n.jpg?oh=e4b54132059ca054f1aa076e583794a3&oe=58689FA2[/wrapimg]
Един 18 год. младеж играе компютърни игри в стаята си. Влиза дядо му и му вика:
- Какъв мъж си ти, бе - седиш си сам в стаята и играеш на компютъра!? Аз на твоята възраст като бях отидох в Париж, влязох в Мулен Руж, пих цяла вечер, спах с една от танцьорките, изпиках се на бара и си тръгнах без да платя! Ти не си мъж, бе!
След няколко седмици дядото дошъл пак да види внука си. Влиза в стаята, а младежа с гипсирана ръка и крак, избити зъби и целия в синини.
- Лелеее, какво е станало с теб? - вика дядото.
- Ами какво, аз направих, каквото ми каза, но бармана и охраната ме пребиха - ето това стана!
Дядото:
- Ама ти с кого отиде там?
- Ами, с едни приятели... Защо? Ти с кого си бил, когато е била историята дето ми разказа?
Дядото:
- Аз бях с втора SS дивизия..
- Какъв мъж си ти, бе - седиш си сам в стаята и играеш на компютъра!? Аз на твоята възраст като бях отидох в Париж, влязох в Мулен Руж, пих цяла вечер, спах с една от танцьорките, изпиках се на бара и си тръгнах без да платя! Ти не си мъж, бе!
След няколко седмици дядото дошъл пак да види внука си. Влиза в стаята, а младежа с гипсирана ръка и крак, избити зъби и целия в синини.
- Лелеее, какво е станало с теб? - вика дядото.
- Ами какво, аз направих, каквото ми каза, но бармана и охраната ме пребиха - ето това стана!
Дядото:
- Ама ти с кого отиде там?
- Ами, с едни приятели... Защо? Ти с кого си бил, когато е била историята дето ми разказа?
Дядото:
- Аз бях с втора SS дивизия..