Raid написа:Пичове, аре верно да спрем със заяжданията на дребно. ОК, има уродчета като тоя стрелец ли, водолей ли е, не го знам, ама заради един-два дебила струва ли си да осерем темата? Е че ще ни бъзгат за оня финал е ясно, че ние ще им припомняме какви клиенти са ни - също. Ама не се връзвайте на простотията и не им влизайте в тона на няколкото тъпака.
За мача. Черно море традиционно са ни труден съперник, когато играят затворено и на контри. Ние имаме хронични проблеми с пробиването на сгъстена защита, а те точно така ще излязат на Герена. Според мен обективно сме по-добрият отбор, но ако на полувремето не водим, като нищо можем да се озъбим накрая. Така че по-внимателно с прогнозите и дано нашите излязат достатъчно мотивирани. 1-0 или 2-0 ми се вижда реално постижимо.
+1 Напълно съм съгласен и благодаря за подобни постове! Колкото повече такива фенове (и от двете страни), толкова по-приятно и интересно по форумите! А иначе, мача е още далече и затова ще е по-добре май, да се съсредоточим в първенството.

До тогава може да се промени нещо и в двете посоки, като да кажем картони, контузии (да пази господ, но е част от играта), напускане на играчи или треньори (за месец време, като нищо в тази наша родна картинка), моментна форма на отборите и т.н и т.н. Сега наистина, само си ги мерим и дърдорим общи неща или се заяждаме и обиждаме за нещо.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------