Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Левски (София) : Черно море (Варна) - КБ, 1/8 финал

Мнениеот Кролик » 28 сеп 2016 10:24

W84me написа:
Кролик написа:И сме с очила и пеем в хора, хайде стига детски работи, а ?

Колегата беше писал, че ще слушате левскарски песни. Аз казвам, че и без това си ги слушате.

Ако питаш мен, повечето агитки пеят едни и същи песни с промени в имената на отборите ... Пък и кой може да каже коя песен, кой я е измислил ? Заяждането, за съжаление не помага на умрелия ни Клубен футбол ....
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 28 сеп 2016 14:58

Пичове, аре верно да спрем със заяжданията на дребно. ОК, има уродчета като тоя стрелец ли, водолей ли е, не го знам, ама заради един-два дебила струва ли си да осерем темата? Е че ще ни бъзгат за оня финал е ясно, че ние ще им припомняме какви клиенти са ни - също. Ама не се връзвайте на простотията и не им влизайте в тона на няколкото тъпака.
За мача. Черно море традиционно са ни труден съперник, когато играят затворено и на контри. Ние имаме хронични проблеми с пробиването на сгъстена защита, а те точно така ще излязат на Герена. Според мен обективно сме по-добрият отбор, но ако на полувремето не водим, като нищо можем да се озъбим накрая. Така че по-внимателно с прогнозите и дано нашите излязат достатъчно мотивирани. 1-0 или 2-0 ми се вижда реално постижимо.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 28 сеп 2016 16:17

Raid написа:Пичове, аре верно да спрем със заяжданията на дребно. ОК, има уродчета като тоя стрелец ли, водолей ли е, не го знам, ама заради един-два дебила струва ли си да осерем темата? Е че ще ни бъзгат за оня финал е ясно, че ние ще им припомняме какви клиенти са ни - също. Ама не се връзвайте на простотията и не им влизайте в тона на няколкото тъпака.
За мача. Черно море традиционно са ни труден съперник, когато играят затворено и на контри. Ние имаме хронични проблеми с пробиването на сгъстена защита, а те точно така ще излязат на Герена. Според мен обективно сме по-добрият отбор, но ако на полувремето не водим, като нищо можем да се озъбим накрая. Така че по-внимателно с прогнозите и дано нашите излязат достатъчно мотивирани. 1-0 или 2-0 ми се вижда реално постижимо.

+1 Напълно съм съгласен и благодаря за подобни постове! Колкото повече такива фенове (и от двете страни), толкова по-приятно и интересно по форумите! А иначе, мача е още далече и затова ще е по-добре май, да се съсредоточим в първенството. ;) До тогава може да се промени нещо и в двете посоки, като да кажем картони, контузии (да пази господ, но е част от играта), напускане на играчи или треньори (за месец време, като нищо в тази наша родна картинка), моментна форма на отборите и т.н и т.н. Сега наистина, само си ги мерим и дърдорим общи неща или се заяждаме и обиждаме за нещо.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 28 сеп 2016 16:30

Кролик написа:
Sinite ot Sofia написа:
blue avalanche написа:
Sinite ot Sofia написа:Ама вие наистина се смятате за някакъв фактор.. щели да дойдат на Герена, в София, пред публиката на Левски и да бият , обаче ако странични фактори позволят.. :mrgreen:
Идвате, гледате слабия си отбор, слушате левскарски песни и си тръгвате за Варната. Нека е ясно, че ще си тръгнете като победени.. не, че не ви е.. ама нали трябва да се " лее помия" срещу славния Левски!

Кой ще ги чуе песните???
Ще има ли поне 5 човека от Варна??? :mrgreen:

Бях концентриран в основната идея на написаното от мен и пропуснах този спорен казус!

Не му се вързвайте на Стрелеца, той живее за мачовете с ЦСКА и Левски за да си излее злобата. Като се хващате да спорите с него, ставате съшите...

Има резон в думите ти! Забелязал съм, че с теб може да се поспори адекватно, в граници, поздрави за което! И все пак футбола е за хората и е много по - цветно и интересно когато се "хапем".. наздраве!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 сеп 2016 17:24

уфффф, спор и бира да има :)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 сеп 2016 17:30

Ако стратегията на Гонзо е с дефанзивна тактика да додрапаме до дузпи, нямаме абсолютно никакъв шанс. Трябва да излезем смело, пък ако ни надиграят и паднем, поне да не ни е яд толкова. Писнало ми е от мачове като последния ни на "Армията".

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 30 сеп 2016 08:59

yavorescu написа:Ако стратегията на Гонзо е с дефанзивна тактика да додрапаме до дузпи, нямаме абсолютно никакъв шанс. Трябва да излезем смело, пък ако ни надиграят и паднем, поне да не ни е яд толкова. Писнало ми е от мачове като последния ни на "Армията".

Мисля, че нямаме футболни аргументи да се "опънем". Аз лично съм отчаян от футболисти, които не могат да си подадат топката. Да видим първо дали срещу Берое ще има живец, дано !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 сеп 2016 09:48

Кролик написа:
yavorescu написа:Ако стратегията на Гонзо е с дефанзивна тактика да додрапаме до дузпи, нямаме абсолютно никакъв шанс. Трябва да излезем смело, пък ако ни надиграят и паднем, поне да не ни е яд толкова. Писнало ми е от мачове като последния ни на "Армията".

Мисля, че нямаме футболни аргументи да се "опънем". Аз лично съм отчаян от футболисти, които не могат да си подадат топката. Да видим първо дали срещу Берое ще има живец, дано !

Ако следващият ви мач е с Берое, пишете го отърван. Сещате се защо...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 30 сеп 2016 09:48

Говори за манталитет на победители, а излизаме с напълнени гащи. Добре, че са черни, та не си личи. Имаме аргументи срещу всеки български отбор, но трябва да се атакува. С окопаване не става, защото нямаме онази защита от преди години.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 окт 2016 10:38

W84me написа:
Кролик написа:

Ако следващият ви мач е с Берое, пишете го отърван. Сещате се защо...

ЗАЩО?" Че не мога да се сетя!!!

Върни се в “Черно море”