Шампионска лига - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Шампионска лига - 2016/17
С този не можеш да излезеш на глава, но ако искаш опитай. Иначе си прав, днес ако имахме читава защита трябваше да бием, но драматичното за нас е, е че ако имахме такава през годините, можехме да спечелим повече титли... както и да е, каквото е, такова...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Как можеш да кажеш, че борусия се опитва да подражава на пепчо? Къде е скучния и безсмислен футбол? Е не играят толкова готина като при Клоп, но не са и почнали да подмятат топката като мекица в опит да накарат всеки зрител да си направи сепуко

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
По принцип не съм привърженик на Пеп, но да кажеш че отборите му практикуват скучен и още повече безидеен футбол си е чиста доза пристрастие или дори завист. Особено за времето му в Барселона. Жив свидетел съм как този стил накара хора, които не харесват футбол да се влюбят в него. Барселона от 2008/09 и 2010/11 може да я гледаш и да се наслаждаваш цял живот. Вярно че за това спомагат и самите изпълнители, но Пеп бе този, който ги поведе. Без него едва ли щеше да се получи дотам ефективно. В Байерн няма толкова технични футболисти, но той пак си заложи на своето и ги изведе до 7 трофея за 3 години + три 1/2 финала в ШЛ. Да видим дали Карло ще подобри това. Тъпо е да се критикува човек, загубил само веднъж домашна титла откакто е в занаята. Общо 21 купи за 7 сезона..
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Furious_Monk написа:С този не можеш да излезеш на глава, но ако искаш опитай.
Проблемът е в твоя телевизор.
Иначе, по вашата логика, ако Дортмунд имаха по-добри нападатели, трябваше да бият. Защото само Дембеле изтърва 2 положения, а не беше единствен. Гледате си нещата като фенове на Реал, което е нормално, но е добре да помислите малко и за другата гледна точка.
Дортмунд играели в стила на Пеп.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Thsmith написа:Как можеш да кажеш, че борусия се опитва да подражава на пепчо? Къде е скучния и безсмислен футбол? Е не играят толкова готина като при Клоп, но не са и почнали да подмятат топката като мекица в опит да накарат всеки зрител да си направи сепуко
Твърде повърхностно мнение, смит. Самият Гуардиола в онази прословута книга за първия му сезон в Байерн си казва, че мрази тики-таката, защото това словосъчетание се асоциира с притежанието на топката заради самото притежание.. Гуардиола иска топката, за да може да атакува. Накратко това е малката, но СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА между него и другите тикитакащи треньори

Съгласен съм, че твърденията, че едва ли не той е измислил футбола наново са пресилени, но Гуардиола се показа като изключително интелигентен и способен да привежда в действие знанията си футболен студент. Какво имам предвид - Кройфовата визия за футбола е само основата на която той гради отборите си. Не случайно той непрекъснато повтаря: ''дошъл съм в Германия/Англия да се уча ''. Испанецът доста често взима идеи от сблъсъците си с други треньори и после ги прилага в своя отбор. Например, знаете ли, че в първия полуфинал срещу Барселона, той е избрал тактиката за мача на Байерн, опитвайки се да копира тактиката на Марсело Биелса в мач между Атлетик Билбао и Барселона няколко години по-рано, защото тогава като наставник на каталунците той е изпитал най-големи трудности точно в този мач и така е решил да се опита да излъже Барса вече начело на Байерн?! До 70 и някоя минута, когато Меси реши да превключи на друга скорост, мача си вървеше спокойно към хикс, което и беше целта на баварците в този мач. Невероятен е начинът, по който разсъждава за футбола този треньор, затова и толкова го харесвам

Естествено, че Борусия няма да тикитакат. Това не е присъщо за немските отбори и от опита на Гуардиола в първия си сезон с Байерн да наложи по-комбинатинвни действия над немската директност пролича, че е излишно. В останалите аспекти от играта - висока преса, владеене на топката, атакуващ футбол, дори в схемата на игра - Тухел твърдо залага на любимата на Пеп 4-1-4-1 - Борусия прилича на Гуардиолов отбор

Поздравявам колегата сапио за обективното мнение защото знам колко ''любим'' треньор му е Гуардиола. Ще се опитам и аз да бъда максимално обективен като кажа, че колкото и да се опитват да ни го натрапят различните треньори НЯМА по-добър стил на игра във футбола. Има печеливш. Дали ще е катеначо, директен стил на игра с бързи контраатаки по немски, тики-така с много подавания по испански или типично британски с много високо изритани топки и тн - докато пeчели мачове и трофеи няма проблем

На мен като привърженик на Реал ми се ще този отбор да играе един БАЛАНСИРАН стил на игра - когато трябва да се защитава, да го прави по италиански, котгато атакува, да го прави по бразилски

CSKA69 написа:rhaegar написа:Реал да ги питаш, не могат да ти обяснят, как взеха точка от тоя мач.
Нищо подобноПерфектно проведен мач от Зидан, който надигра тактически Тухел и реалният резултат трябваше да е 2на нула за Мадрид
Реал трябва да ги питат къде са парите на чичо Перес за поне двама читави защитници, защото отбранителния вал на този отбор е трагичен още от времето на Пелегрини, а това са вече 7 години!
Смениха се Моуриньо, Анчелоти, Бенитес и никой не успя да сътвори някакъв порядък в дефанзивната част от играта.. Защо ли - защото изпълнителите там са си почти едни и същи и едни и същи простотии си правят
![]()
![]()
![]()
Еми то и Дортмунд имат проблеми в защита и направиха бая грешки вчера, по тази логика излиза, че ако имаха по- добри бранители си взимаха мача.

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- JackPackage
- Контакти:
Фена на Пеп0 се е поуля с това реалния резултат да е бил 2:0 за Реал от снощи
3/4:2 по може да се съглася, но че едва ли не обезоръжили БВБ, при положение че немското Миньор се скъсаха да пропускат, явно е гледал някой мач на Реал с Осасуна или Гранада
Ако имали по-добри защитници, ами ако Дортмунд имаха по-читави нападатели, кво правим - познатото ти 7:2?
Иначе вчера резонни резултати навсякъде, нямаше една изненада, да видим днес...
Два от претендентите излизат в пряк сблъсък още в груповата фаза (Бешикташ - Динамо К това, не онова мачле в Мадрид)
Пролетта преди мача на Калдерон се наслушах на тъпотиите на половината спецове тук как Байерн идвали в Мадрид, вкарвали 3-4 гола и си решавали всичко, сега поне малко са се поуспокоили, сигурно защото Пеп0 полуфиналния го няма вече - очаквам някое 1:1, едва ли ще се хвърлят двата отбора да се пребиват толкова рано, Гризман пак е редно да накаже абоната му с номер 1 на отсрещната врата, пък да видим
П.П.: Томас Мюлер след онази изпусната дузпа в Мюнхен е в ужасяваща форма когато и да съм го гледал
П.П.2: Икер отново забит на гол линията при центриране на 3 метра пред него - така и не се научи

3/4:2 по може да се съглася, но че едва ли не обезоръжили БВБ, при положение че немското Миньор се скъсаха да пропускат, явно е гледал някой мач на Реал с Осасуна или Гранада

Ако имали по-добри защитници, ами ако Дортмунд имаха по-читави нападатели, кво правим - познатото ти 7:2?

Иначе вчера резонни резултати навсякъде, нямаше една изненада, да видим днес...
Два от претендентите излизат в пряк сблъсък още в груповата фаза (Бешикташ - Динамо К това, не онова мачле в Мадрид)

П.П.: Томас Мюлер след онази изпусната дузпа в Мюнхен е в ужасяваща форма когато и да съм го гледал

П.П.2: Икер отново забит на гол линията при центриране на 3 метра пред него - така и не се научи

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- JackPackage
- Контакти:
boabbb написа:Жаки, днеска ще ви шляпаме ли![]()
Колкото пролетта ни "шляпахте"

Иначе го виждам ино на ино тоя мач, ама зависи - Байерн нещо не ме впечатляват като съм ги заглеждал последните мачове и очаквам даже и да ви треснем ако излезем пределно мотивирани, ама в тия групи да се напъват двата отбора чак толкова едва ли.... при положение че и втори да завършим ще избегнем ботовете на 1/8 финалите

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:boabbb написа:Жаки, днеска ще ви шляпаме ли![]()
Колкото пролетта ни "шляпахте"![]()
Иначе го виждам ино на ино тоя мач, ама зависи - Байерн нещо не ме впечатляват като съм ги заглеждал последните мачове и очаквам даже и да ви треснем ако излезем пределно мотивирани, ама в тия групи да се напъват двата отбора чак толкова едва ли.... при положение че и втори да завършим ще избегнем ботовете на 1/8 финалите![]()
Това не ти е Плешо ... Селския кмет ще ви научи на респект

Леевски, оле