9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2016 21:32

Да го караме мач за мач. Предстои пред нас този с Берое и се надявам най-сетне да се върнем на головия и победния път и да се върнем в шестицата :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Re: 9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Мнениеот ShooterMan » 28 сеп 2016 01:33

Трудно. Берое не е по-добър от нас, обаче ние сме в тотален амок откъм идеи на терена и не виждам какво повече от 0:0 можем да вземем ако Гонзо изкара пак същата 11-ка.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 сеп 2016 06:18

Два отбора гола вода и без треньори ще се опитат да покажат кой е по-малко слаб и по-малко неможещ :idea: :!: Да не си на мястото на топката и на драгия телевизионен зрител в това шоу за доказни мазохисти което предстои да се проведе в петък вечер под Аязмото :!: Нека бъде зрелище.Дано топката издържи на зверствата и униженията на коити ще бъде подложена повече от 90 минути.Мъка,мъка,страшна мъка.....И нека по-малко слабия победи,ако има такъв де.Успех на Черно море след този мач а защо не и повреме на него.Лично аз предпочитам да ни треснете с разлика за да изгонят най-накрая ментето и парашутиста Александър Димитров и той да отива по-живо,по-здраво да се учи на футбол и да гради етапите,схемите и тактическите постройки някъде другаде :oops: :? ;)

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 28 сеп 2016 06:54

ShooterMan написа:Трудно. Берое не е по-добър от нас, обаче ние сме в тотален амок откъм идеи на терена и не виждам какво повече от 0:0 можем да вземем ако Гонзо изкара пак същата 11-ка.

Берое също няма никаква идея от както на кормилото застана това недоразумение Сашко Етапа . При това имате предимство защото ние , феновете на Берое вече предпочитаме отбора да губи - единствения начин да се отървем от това изключително противно и некадэрно създание - спуснатия с парашут с политически протекции Сашко .

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 28 сеп 2016 08:03

bsz1916 написа:
ShooterMan написа:Трудно. Берое не е по-добър от нас, обаче ние сме в тотален амок откъм идеи на терена и не виждам какво повече от 0:0 можем да вземем ако Гонзо изкара пак същата 11-ка.

Берое също няма никаква идея от както на кормилото застана това недоразумение Сашко Етапа . При това имате предимство защото ние , феновете на Берое вече предпочитаме отбора да губи - единствения начин да се отървем от това изключително противно и некадэрно създание - спуснатия с парашут с политически протекции Сашко .

Нещо ми се струва че сашко до коледа ще си хване шътя просто трагедия,няма игра,няма стил,няма идей,няма фантазия,настроение в играта,желание не се вижда просто трудна работа !! ФЕНОВЕТЕ с право стояха с гръб в петък ако има 1000 1500 човека пък на попринцип ходих но не мисля да ходя вече не искам да ги гледам реве ми се просто !! И пихубчев беше зле в началото н 2016 но сега като че е още по зле !! сашко е не адекватен !! с томаш 2-мата интервюта ала бала може някое тв предаване !

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 сеп 2016 08:51

Поредната тема, в която феновете и на двата отбора смятат че отборите им ще загубят. Да живеееее професионалния футбол в България.
Успех Моряци !

П.с.: Само за разкош да пропомня - 1 футболер взима 2-3 пъти по-голяма заплата от една учителка ....
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Onq

Мнениеот Onq » 28 сеп 2016 08:52

Shadow_570 написа:
bsz1916 написа:

Нещо ми се струва че сашко до коледа ще си хване шътя просто трагедия,няма игра,няма стил,няма идей,няма фантазия,настроение в играта,желание не се вижда просто трудна работа !! ФЕНОВЕТЕ с право стояха с гръб в петък ако има 1000 1500 човека пък на попринцип ходих но не мисля да ходя вече не искам да ги гледам реве ми се просто !! И пихубчев беше зле в началото н 2016 но сега като че е още по зле !! сашко е не адекватен !! с томаш 2-мата интервюта ала бала може някое тв предаване !

Няма такъв пост.Ти как мразиш писането и особено пунктуацията...

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 28 сеп 2016 10:20

Кролик написа:Поредната тема, в която феновете и на двата отбора смятат че отборите им ще загубят. Да живеееее професионалния футбол в България.
Успех Моряци !

П.с.: Само за разкош да пропомня - 1 футболер взима 2-3 пъти по-голяма заплата от една учителка ....

Къде учителите получават толкова високи заплати ? Съотношението е поне 10 пъти в полза на футболистите .

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 сеп 2016 10:27

bsz1916 написа:
Кролик написа:Поредната тема, в която феновете и на двата отбора смятат че отборите им ще загубят. Да живеееее професионалния футбол в България.
Успех Моряци !

Къде учителите получават толкова високи заплати ? Съотношението е поне 10 пъти в полза на футболистите .

Прав си ама 10 ми звучеше още по срамно ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 сеп 2016 11:26

То пък едни учители имаме в България мани, мани...Половината сигурно компютър трудно позлват, да не говорим пък за новости по предмета си и науката, ковачи на безработни и некъдърници. Същата работа като футболистите, като лекарите ни и т.н. В контекста на това, очаквам 0:0 :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”