yasen написа:хайде този път да напълним стадиона
неделя, 17:45, очаквания за хубаво време
какви други оправдания ще имате този път ?!
Аз се бях заклел след продажбата на Жоазиньо и загубата 1-3 от ЦСКА през 2011 да не им стъпвам повече, докато Гонзо е фактор на Герена.
Завърнах се за кратко когато Наско се завърна и след това епизодично за някои от дербитата.След поредицата резили на Батков,Тонев и особено на лицето инж.Рензо,аз преустанових ходенето на стадиона.След треньорската смяна през май обаче не само,че нямам пропуск на Герена, ами и ходя и на гостуванията - къде организирано,къде спонтанно.
Очаквам добра игра на нашите,но Дунав ще играе открито и е възможно да има надиграване.Мисля,че ще допуснем гол или два.По - важното е да вкараме 1 повече от противника.Факта,че хейтърите ми трият коментарите и плюят по нас говори,че Левски отново е силен и е време да затвърдим позициите,предвид факта,че следва пауза за националните отбори.Вкараме ли поне 2 от положенията си ще спечелим мача.Дано Деса да получи повече игрово време,както и някой от младоците.Няма да има подценяване,не е в стила ни.
Дано само Дунав не паркират автобуса и не почнат да играят анти-футбол.Тогава пак ще е мъка.
САМО ЛЕВСКИ!