"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Как да се разделим с поръчконите съдии

Мнениеот krumeto » 27 сеп 2016 15:12

Pripoznavchev написа:Изображение

Да обаче предварително трябвало да му вържат ръцете за кръста! :lol:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 сеп 2016 15:20

Берое с твърда позиция срещу “тенденциозното съдийство“

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... tvo-398899
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 сеп 2016 15:30

Че дузпата срещу Берое беше пресилена, е факт. Защо обаче Илия Миланов "покрива" нападателя като го бута с ръка, без да отскача :?: Мързи ли го :lol: Да са паднали 1-0, да реват, ама то 4 ... Съдиите са ни на нивото на футбола - трагични :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 27 сеп 2016 15:52

boabbb написа:Че дузпата срещу Берое беше пресилена, е факт. Защо обаче Илия Миланов "покрива" нападателя като го бута с ръка, без да отскача :?: Мързи ли го :lol: Да са паднали 1-0, да реват, ама то 4 ... Съдиите са ни на нивото на футбола - трагични :|

Ами и аз мога да попитам, защо защитника на Нефтохимик (Велков) си държи вдигната ръката и балонната топка след 50 метра летеж го удря по ръката? Мързи ли го да си я прибере? Или викаш много отблизо го удари топката и беше много силна?
Нямаше дузпа тогава, а?
А?
а?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 сеп 2016 16:09

Заклет Левскар написа:
boabbb написа:Че дузпата срещу Берое беше пресилена, е факт. Защо обаче Илия Миланов "покрива" нападателя като го бута с ръка, без да отскача :?: Мързи ли го :lol: Да са паднали 1-0, да реват, ама то 4 ... Съдиите са ни на нивото на футбола - трагични :|

Ами и аз мога да попитам, защо защитника на Нефтохимик (Велков) си държи вдигната ръката и балонната топка след 50 метра летеж го удря по ръката? Мързи ли го да си я прибере? Или викаш много отблизо го удари топката и беше много силна?
Нямаше дузпа тогава, а?
А?
а?

На първата "дузпа" нямаше ли засада :?:
А?
а?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Tatone
Контакти:

Олимпийци! Мисли преди веченото дерби

Мнениеот Tatone » 27 сеп 2016 19:47

Имаше времена в който българският футбол носеше радост. Това беше преди много, много години. Толкова отдава, че вече започвам да забравям. И как да не забравям. Днес звездите в България са Натаниел, Кафу, Прохазка, Диого Виана ... Гледах Разград в първият им мач тази година в групите на ШЛ. Вкараха гол а на мен ми беше странно безразлично. Замислих се. Данчо Минев след три седмици ще навърши 36 години. Тази година ли ще, другата ли? Идва края на кариерата му. Светослав Дяков е на 32 години. Ако има късмет на позицията в центъра ще може още година, две, три да порита. Владислав Стоянов? Него го продават на всеки два месеца и накрая вероятно това ще стане реалност. След две години в този отбор ще останат евентуално като резерви Чунчуков и Терзиев. Я останат я не. Това е положението. Гледам онази вечер отборът от Разград и търся България в него. Марселиньо? Да, забравих го. И той е наше момче. Обаче и той остаря и побеля и скоро ще сдава бутонките и ще се захване да води нови бразилски перли който да красят нечия корона. Винаги съм знаел че мутрите ще убият всичко хубаво в тази хубава държава. Те, мутрите са гадният бацил, който ни е заразил и за който лекарство няма. Заразиха ни преди повече от 25 години с тях и те бавно но методично разрушиха всичко до което се докоснаха, точно както ларвата на копринената пеперуда лакомо поглъща листото на черницата.
Имахме един голям отбор. Един вечен съперник. Така ще започвам разказите за футболът у нас след години, когато трябва да разкажа на моите внуци за него. Имаше един отбор, ЦСКА се казваше той. Имаше го, но мутрите го разрушиха. Точно както разрушиха Ямболен, Видахим, Химко, Дунавия, Марица, Кремиковци ... Дали някога са ни трябвали тези заводи? Не знам. Вероятно не, но дали трябваше мутрите да ги нарежат на парченца? Да ги върнат за скрап? Та те унищожиха чисто нов атомен реактор. Върнаха го на вторични суровини. Какво остава за един футбол. Футбол полазен от мутрите, който лакомо го излапаха, отбор по отбор...

След две седмици ще има мач в София. След две седмици, ще се направя на разсеян и ще се престоря, че отивам на "вечно" дерби. Не ме разбирайте погрешно. Аз искам да се престоря и аз искам да се излъжа. Сам себе си. Искам да гледам още веднъж поне големият мач. Липсва ми. Обичам го. Това е българският футбол. Извинявайте майни, извинявайте моряци, обаче няма по-голям мач в България от Левски - ЦСКА. Нямаше! Това е положението. Нямаше до скоро! От тази година вече има, просто защото ЦСКА беше разрушен от тъпите, долни, гадни, миризливи мутри, разрушители. След две седмици ще отида на мача и въпреки че моят Левски ще играе с Ловеч аз ще си представя че това е ЦСКА. Хубавото е, че тази моя представа ще се подкрепи и от това че Ловеч ще носят червени фланелки и бели гащета. На гърдите си ще имат червена петолъчка. Направо са се преоблекли като ЦСКА. Щом те си вярват и аз ще им повярвам. Искам да са ЦСКА. Тези мутри ми отнеха най-големият дразнител и ме оставиха във вакуума на нищото. Добре че има отбори който с цената на всичко което са постигнали са готови да се престорят на умрелият и да ми дарят отново радост. Не голяма но е радост. По-добре такава радост отколкото 2:7 от Япония. При 3:3 с Люксембург ми стана криво. После се усмихнах и си казах - браво на Люксембург, заслужиха си точката. После Тонев вкара този хубав но случаен гол и аз не се зарадвах. Напротив. За първи път не се радвах на гол на моята България. Марселньо днес. Роналдиньо утре. Едно болно момче донесе повече радост за бедният народ от цялата ни олимпийска делегация. Олимпийци! Това ли е България през 2016г? Много съжалявам за това което изгубих а аз изгубих една прекрасна държава. Изгубих любимият си спорт. Изгубих вярата си. Изгубих гордостта си, но си спечелих мутри. Десетки, стотици мутри, който всеки ден рушат това до което се докоснат. Разрушители на съвременна България. Колко жалко за всички който са строили преди да се заразим. Колко жалко за усилията, за кръвта, за потта. Колко жалко за България. Колко жалко за децата ни. Родени в света на мутрите. Познаващи само България на мутрите, тези който убиват всяко хубаво нещо, всяко цвете което си проправя с усили път през дебелият слой омраза и ненавист.
Ако спрем и се огледаме. Ако вдигнем очи от асфалта в който сме ги забили. Ако се върнем в реалността, може ли да победим тази наша болест? Може би е вече късно. Може би не ще успеем да се съберем отново под знамената на непобедимата България. Колко тъжно и трагично. Точно като участта на генерал Вазов. Победител но победен. Такава ни е грозната съдба. Победени от една лечима болест. Победени от една шепа безмозъчни тъпаци. Съдба ли е или нещо друго? Може би е по-лесно да се успокояваме със съдбата. Та тя е предначертана и ние не може нищо да направим за да я променим. Е за моя жал, аз в не вярвам в съдбата. На 10-ти ще отида на стадиона и ще гледам Левски срещу ЦСКА. Ще се опитам да се радвам и за Разград. И на родните победи срещу футболни джуджета. Трябва само да забравя колко хубаво ми беше преди мутрите да дойдат и да разрушат тази футболна страна.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Олимпийци! Мисли преди веченото дерби

Мнениеот sslevski » 27 сеп 2016 20:02

Много добре написана,надявам се ти да си автора на това нещо наречена статия.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Tatone
Контакти:

Re: Олимпийци! Мисли преди веченото дерби

Мнениеот Tatone » 27 сеп 2016 20:04

sslevski написа:Много добре написана,надявам се ти да си автора на това нещо наречена статия.

Автор на мисите си. Колко поетично звучи. Надеждите ти се поравдаха.

Върни се в “Архив”