Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 19:49

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:Сегашния ЦСКА си е проект на ГГ!Дали ще стане отбора възродил ЦСКА , Поживём — увидим.

Според хилядите ни доброжелатели това е невъзможно и ЦСКА бил първия клуб в света който е ''умрял''. :lol:

Верно ли е първият умрял, защото мног опреди него са мрели и са се възраждали, но нито един не го е правил по този начин, та наистина е първият истински "умрял", освен ако от ЦСКА 1948 не направят и невъзможното, за да продължат делото му.

Това твоето е като да кажеш,че майката на братя Аргирови преди да роди е била малко бременна!
Последно,ЦСКА мъртъв ли е или не?

Мъртъв е, с решение на СГС-Търговско отделение от 09.09.2016 и с отказа да бъде обжалвано десет дена по-късно.

Дунав през годините си не е ли обявявал фалит?Но той е жив,а ЦСКА мъртъв,да ти имам хейтърската логика!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 19:51

1982 написа:Кметът на Луковит - Иван Грънчаров, лично казва, че Ботев Луковит се мести в Ловеч и си сменя името на Литекс, но то спори, братче, спори като някое зомби .... :lol: :lol: :lol:

п.п.: сега ще извади резултатите на новосъздадения клуб в Луковит, който кметът каза, че правят и ще играе в А областна. :mrgreen: :mrgreen:

Аха , тогава щом кмета така казал , този отбор който играе в Луковит и се нарича Ботев , тогава това не е Ботев Луковит според твоята логика :o :shock: Ти не само счупи тъпомера , ти направо ... го разби !!! Неспасяем случай !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 19:51

Компанията Шкода отдавна не съществува, щото Фолксваген й купи акциите ..... не знаехте ли ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 сеп 2016 19:52

baraba написа:Стига лъга , Ботев Луковит не се е местил никъде и си играе в Луковит , Литекс си играе в Ловеч , а ЦСКА си играе на Армията , това е реалността , дали ти харесва или не си е твой проблем !!!!

Единствено в тази реалност така и неуспях да разбера, защо Ботев се състезава в А окръжна група вместо във В северозападна, Литекс се състезава във В северозападна вместо във ВПЛ, а ЦСКА никъде неиграе, тъй като фалира, в ППЛ играе проект на г-н Гриша Ганчев с име ЦСКА-София и вкаран по служебен път в групата заедно с Верея, Локо Го и Нафтохимик.

След, като си има Ботев Луковит, защо този клуб е с регистрация от лятото на 2016 година?

Опитах се да попитам в официалния форум на Литекс, но се оказа, че г-н Гриша Ганчев е наредил същия да бъде директно изтрит/заличен... нямам идея, защо е предприел това действие.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 19:53

Tommi написа:
eMs1 написа:Явно клуб "Млад (и не толкова) юрист" пак е отворил врати, има си редовни, но гледам и "нови" членове има. :mrgreen:

Old_death написа:
..........

Купонът е пълен . Излезе , че ако аз изкупя нечии акции , остават две различни дружествата . Просто нямам думи !

Това ми харесА :lol:

Микренска юридическа школа, какво да ги правиш...

Тцъ , не позна , това е Бекалска юридическа школа !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 19:53

baraba написа:
1982 написа:Кметът на Луковит - Иван Грънчаров, лично казва, че Ботев Луковит се мести в Ловеч и си сменя името на Литекс, но то спори, братче, спори като някое зомби .... :lol: :lol: :lol:

п.п.: сега ще извади резултатите на новосъздадения клуб в Луковит, който кметът каза, че правят и ще играе в А областна. :mrgreen: :mrgreen:

Аха , тогава щом кмета така казал , този отбор който играе в Луковит и се нарича Ботев , тогава това не е Ботев Луковит според твоята логика :o :shock: Ти не само счупи тъпомера , ти направо ... го разби !!! Неспасяем случай !!!

Момченце, в линка си го пише ясно - кметът казва, че се създава нов клуб в Луковит, който ще започне от нулата и ще се казва пак Ботев Лусовит.

Чети, чети ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 19:55

Долно уйно написа:
baraba написа:Стига лъга , Ботев Луковит не се е местил никъде и си играе в Луковит , Литекс си играе в Ловеч , а ЦСКА си играе на Армията , това е реалността , дали ти харесва или не си е твой проблем !!!!

Единствено в тази реалност така и неуспях да разбера, защо Ботев се състезава в А окръжна група вместо във В северозападна, Литекс се състезава във В северозападна вместо във ВПЛ, а ЦСКА никъде неиграе, тъй като фалира, в ППЛ играе проект на г-н Гриша Ганчев с име ЦСКА-София и вкаран по служебен път в групата заедно с Верея, Локо Го и Нафтохимик.

След, като си има Ботев Луковит, защо този клуб е с регистрация от лятото на 2016 година?

Опитах се да попитам в официалния форум на Литекс, но се оказа, че г-н Гриша Ганчев е наредил същия да бъде директно изтрит/заличен... нямам идея, защо е предприел това действие.

И какво , като регистрацията му е на еди коя си дата , има ли го този отбор на футболната карта или го няма , това е въпроса , а не кога е регистрирано неговото ТД евентуално :idea:
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 сеп 2016 19:58

delqnski47 написа:
GOLEADOR написа:Сегашния ЦСКА си е проект на ГГ!Дали ще стане отбора възродил ЦСКА , Поживём — увидим.

Според хилядите ни доброжелатели това е невъзможно и ЦСКА бил първия клуб в света който е ''умрял''. :lol:

Не им надигай толкова акциите ! Не са хиляди , а са точно 10 - 12 гръмогласни индивида .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 сеп 2016 20:02

Sir_Stanley_Rowse написа:
Кашчей написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:
Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.

Клубът,основан в Ловеч играе във В група и онзи ден отстрани „Славия“ ,за КБ.Доколкото знам е пряк наследник на „Осъм“,той пък на „Кърпачев“ ...нататъка вече не знам и не ме интересува.

Ти наистина ли си мислиш, че съм по-тъп от теб?! Ако отворим ТР с това прословуто ЕИК на бившия Литекс и отворим документи-->учредителен протокол...какво ли ще прочетем?!

Не,не се мисля за по-умен,но не те мисля и за Айнщайн :lol:

[offtopic]Ако си слушал Верди или си чел Шекспир , ще знаеш . че са написали повече от една комедия и ще си по умният . :) Викането не е признак за умствен капацитет . ;) Същото важи и за омразата .[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 20:04

Кашчей написа:
Дунав 2010 плати! Набий си го в кухата глава веднъж завинаги, че е плащано и отборът не е домъкнат от на майната си, леко вдясно, за да го припознаваме!
Бога ми, не съм очаквал, че е възможно да има такова кухо парче във форума!

Пич,ти си много нагъл!Като са платени дълговете на Дунав защо изоставихте отбора и подкрепихте Дунав 2010?
Отделно те питам,Дунав през годините обявявал ли е фалит (преди 2010)?
Влез във форума на Дунав и виж какво се е писало през годините,припознавачо!
Но да се върнем на Дунав 2010,по какъв начин замени Дунав?Как стана тази работа?Обедини се или какво?Дай решение от съда!
Защо не подкрепихте Стойне Стойнев Дунав да започне от нулата , а предпочетохте да застанете зад Дунав 2010 и да играете във В група?
Припознавачо,чакам документи от съда да видя как сте наследили Дунав!
Платили вика....
Какво и колко сте платили,а?Преди да ми отговориш влез във форума на Дунав за да не ми пишеш глупости,припознавачо!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”