Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2016 19:10

Sir_Stanley_Rowse написа:
Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.

Клубът,основан в Ловеч играе във В група и онзи ден отстрани „Славия“ ,за КБ.Доколкото знам е пряк наследник на „Осъм“,той пък на „Кърпачев“ ...нататъка вече не знам и не ме интересува.

Ти не познаваш историята на клуба,на който си фен,а тя е само от 3 месеца.Къде се буташ в други истории.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 19:10

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Според логиката на припознавачите няма нищо по-нормално от това, клуб основан в Ловеч да бъде пряк наследник на клуб, основан в София. Имам чувството, че всички работят в някое ключово министерство-на икономиката, на финансите, и не се учудвам защо и двете са на такъв хал у нас.

Според логиката на русенския припознавач Дунав е жив , а за същото нещо ЦСКА мъртъв!

Ти обаче си уникален кукумен! Сто пъти ти се обясни нещо за Дунав, а и името на новия отбор е Дунав 2010, но как да обясниш на слепия, че е съмнало?!?

Припознавачо,Дунав мъртъв ли е или след 25 години отново се завърна в елита на българският футбол (да ти напомня ли кой пусна тема за това завръщане)?
Последна промяна от GOLEADOR на 26 сеп 2016 19:11, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 26 сеп 2016 19:10

1982 написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:Слушай кво бе ,акълийо,така както с лекота си пишеш Литекс/ЦСКА,пак те питам-нещо незаконно ли се случи :!: :?: Някакви дружества си сменяват имената когато и както си искат и само защото са носители на юридическите права на отборите ,ние трябва да им правиме метани и да ги отъждествяваме с този или онзи отбор,така ли?Като ти фалира фирмата и ти ли умираш с нея!?Егати логиката :shock:

Нищо незаконно няма в това Литекс да се кръсти, както си иска, някой твърдял ли е подобно нещо ??

Уточнявай за отбори ли става дума или за акционерни дружества!Без йезуитщини,ако обичаш!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2016 19:11

Клубът,основан в Ловеч играе във В група и онзи ден отстрани „Славия“ ,за КБ.Доколкото знам е пряк наследник на „Осъм“,той пък на „Кърпачев“ ...нататъка вече не знам и не ме интересува.

Ти наистина ли си мислиш, че съм по-тъп от теб?! Ако отворим ТР с това прословуто ЕИК на бившия Литекс и отворим документи-->учредителен протокол...какво ли ще прочетем?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2016 19:13

1982 написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:Слушай кво бе ,акълийо,така както с лекота си пишеш Литекс/ЦСКА,пак те питам-нещо незаконно ли се случи :!: :?: Някакви дружества си сменяват имената когато и както си искат и само защото са носители на юридическите права на отборите ,ние трябва да им правиме метани и да ги отъждествяваме с този или онзи отбор,така ли?Като ти фалира фирмата и ти ли умираш с нея!?Егати логиката :shock:

Нищо незаконно няма в това Литекс да се кръсти, както си иска, някой твърдял ли е подобно нещо ??

Уточнявай за отбори ли става дума или за акционерни дружества!Без йезуитщини,ако обичаш!

Би ли дал пример за отбор, който съществува самостоятелно, отделно и независимо от някое дружество, но въпреки това играе в първенствата на БФС!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 26 сеп 2016 19:15

petko.h.markov написа:

Ти не познаваш историята на клуба,на който си фен,а тя е само от 3 месеца.Къде се буташ в други истории.

Ти луд ли си или на луд капата носиш :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2016 19:17

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Според логиката на русенския припознавач Дунав е жив , а за същото нещо ЦСКА мъртъв!

Ти обаче си уникален кукумен! Сто пъти ти се обясни нещо за Дунав, а и името на новия отбор е Дунав 2010, но как да обясниш на слепия, че е съмнало?!?

Припознавачо,Дунав мъртъв ли е или след 25 години отново се завърна в елита на българският футбол (да ти напомня ли кой пусна тема за това завръщане)?

Дунав, отпреди 25 години е мъртъв-да. Новият Дунав е създаден в Русе и е платил голяма част от задълженията, не е припознал друг отбор, за да се върне директно в А група, като вас!

ПП- Има ли шанс да коментираш само случващото се около ментето ЦСКА (ЦСКА-София) и да не намесваш с повод и без повод други отбори?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 сеп 2016 19:19

petko.h.markov написа:

Ти луд ли си или на луд капата носиш :lol:

Това ти ли го писа,умнико?
Е ми ние сме по-готини -няма пасиви,няма и активи,чисто ново дружество!За каккъв Литекс-АД говориш,като „Чавдар“ Етрополе -АД го погълна и си смени името на ЦСКА ...ЕАД С ЕИК:.....без значение-елегантно ,законно и с пиниз ;) Даже не се изразявате и правилно-по-скоро трябва да говорите,че „Чавдар“ се е преименувал на ЦСКА и в даден аспект сте прави,по смисъла на любимият ви ТР!Но всичко това се случи по най-законният начин,за да бъде спасен най-великият български футболен отбор.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 сеп 2016 19:19

1982 написа:
1982 написа:Ивчо, както и да го въртиш, фактът е един - вие сте Литекс, който на 2-и юни 2016-а година просто си е сменил името и седалището. Оттогава насам се опитвате, изключително неуспешно, да убедите обществеността, че вие не сте Литекс, а всъщност сте истинския ЦСКА. Само че без дълговете, забраните за трансфери и другите пасиви на ЦСКА, а само на което ви изнася .....

Дори Велбъжд, навремето когато се пренесе в Пловдив, имаше юридическа връзка с Локомотив Пловдив - вторият се вля във Велбъжд, заедно с всички свои активи и ПАСИВИ.

Е ми ние сме по-готини -няма пасиви,няма и активи,чисто ново дружество!За каккъв Литекс-АД говориш,като „Чавдар“ Етрополе -АД го погълна и си смени името на ЦСКА ...ЕАД С ЕИК:.....без значение-елегантно ,законно и с пиниз ;) Даже не се изразявате и правилно-по-скоро трябва да говорите,че „Чавдар“ се е преименувал на ЦСКА и в даден аспект сте прави,по смисъла на любимият ви ТР!Но всичко това се случи по най-законният начин,за да бъде спасен най-великият български футболен отбор.

Чавдар/ЦСКА-1948 нищо не е поглъщал, Чавдар просто е собственик на акциите на Литекс/ЦСКА-София, нищо повече. Това си остават 2 отделни дружества. Няма никакви поглъщания, сливания и т.н. между тях.

Слушай кво бе ,акълийо,така както с лекота си пишеш Литекс/ЦСКА,пак те питам-нещо незаконно ли се случи :!: :?: Някакви дружества си сменяват имената когато и както си искат и само защото са носители на юридическите права на отборите ,ние трябва да им правиме метани и да ги отъждествяваме с този или онзи отбор,така ли?Като ти фалира фирмата и ти ли умираш с нея!?Егати логиката :shock:

Купонът е пълен . Излезе , че ако аз изкупя нечии акции , остават две различни дружествата . Просто нямам думи !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 19:20

Това е от историята на Дунав"
"Сдружение ФК Дунав - Русе (Русе) е създадено на 5 август 2003 (т.е. това си е сегашният клуб Дунав). Сдружението заема мястото на фалирало АД като това са само юридически схеми, за да се избегнат финансовите задължения. След 2004 година отборът се идентифицира изцяло исторически със стария клуб, а това не е проблем, след като друг клуб с име Дунав паралелно не съществува (освен по документи)."

"И на мен ми е било много любопитно кога са създадени Приста, но вчера съвсем случайно попаднах на годината им на регистрация 1994г. през 1998г. се преименуват на Дунав 98 а от 1999г. дружеството е в ликвидация,НАП още ги издирва за неплатени данъци, всичко това са формални регистрации целящи да избегнат натрупани дългове, през 1999г. отбора на Дунав 98 е прехвърлен към ново учреденото дружество ОФК Дунав 56 , и отбора е преименуван на "ПФК Дунав Русе" ,от 2003г. и това дружество е в ликвидация, а отбора на Дунав въстановен на 5.08.2003г. и още е с тази регистрация. Тези юридически трикове на прехвърлянето на отбори от едно дружество към друго е да се избегнат натрупаните дългове. През 2010г. отбора на Спартак Варна формално е закрит ,и основан наново за да се избегнат дълговете от 4 000 000 лева , отбора си е абсолютно същия ,само му е променена регистрацията едното дружество е обявено във фалит и се основава ново и се почва на чисто. През 2003г. Дунав е регистриран на ново, за да се избегнат плащането на натрупаните задължения от предишното ръководство."
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”