Локомотив(ГО) - Левски (София)| 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Локомотив(ГО) - Левски (София)| 26.09.2016 |20:00ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 26 сеп 2016 10:58

[offtopic]Локото май щели да стават сателит на Лудогорец :? И от Вторник ще са с Хубчев, уж :?[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 сеп 2016 12:18

Сър Бабатунде Адениджииии, ще ги нижииии :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 сеп 2016 12:20

Иначе тия ще са яко подковани, ако ги бием ще настане голям вой. Очаквам поредни коментаторски бисери.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 сеп 2016 13:05

W84me написа:Иначе тия ще са яко подковани, ако ги бием ще настане голям вой. Очаквам поредни коментаторски бисери.

Сериозни премии обаче обещаха на футболистите на Локомотив (Горна Оряховица). Всеки ще прибере по 3 хиляди лева при победа срещу "сините". Рекордният бонус има за цел да мотивира още повече играчите на новака в елита, който все още няма победа от началото на сезона - две равенства и пет загуби и само три отбелязани гола.

Източник: Спортал :)

"Медията" не счита за нужно да спомене КОЙ е обещал премиите, но пък над "матриала" има снимка от мача на Локо ГО с ЦСКА .... съвсем случайно, разбира се :)
[offtopic]... после, що са им отнели акредитациите :) :)[/offtopic]

От мен ХИКС .... 2:2 и поне една дузпа в мача.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 сеп 2016 13:43

Red_Neck написа:"Медията" не счита за нужно да спомене КОЙ е обещал премиите, но пък над "матриала" има снимка от мача на Локо ГО с ЦСКА .... съвсем случайно, разбира се :)
[offtopic]... после, що са им отнели акредитациите :) :)[/offtopic]

От мен ХИКС .... 2:2 и поне една дузпа в мача.

Е не бе, от Нефтохимик и Верея са премирали Локо Горна...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 сеп 2016 13:48

Най-много ме е страх от подобни мачове...:(

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 сеп 2016 14:36

Вече нямам толкова време като преди да влизам във форума,но виждам,че се обсъжда темата с многото централни защитници,които имаме.Да,АМА защитата е бетон и головете в нашата врата са САМО 1 за 5 КРЪГА! Гола,който падна беше в Бургас след паузата за националните отбори и нашите бяха загубили тежест.

Лично мнение е,че Сандер може да бъде пробван като бек или ляв/десен халф в зависимост с кой крак играе.От една двустранна игра,която наблюдавах случайно видях,че момчето успява успешно да изнася топката и притежава добра техника на скорост.Пак казвам - лично мнение!

Виктор Генев се завърна при нас след няколкогодишен престой в чужбина по екзотични дестинации за "няколко долара повече".За съжаление от онова симпатично момче,което беше стожер в центъра на защитата от онзи луд,луд сезон в който станахме шампиони за последно през 2009-та, аз не видях на пръв поглед да е останало нещо.Повече прилича на Валери Божинов като маниери,поведение и визия...За мен БЕШЕ страхотен защитник,УСПЕШНО играещ и на десния бек.Времето ще покаже, може би аз ще се извиня по - късно,че съм го отписал, може би ще се окажа прав не знам...ЩЕ ВИДИМ!

За мача: Локо Оряховица е много,много странен отбор...Направиха силна селекция в последните 2 седмици от август,както и в паузата за национални отбори.За чий ще търсят в Горня Оряховица играчи като Матиас Курьор, Цветан Генков, Венцислав Христов,Игор Джоман,както и Кифуети от Ботев Пловдив?! Или говорим за малко невинно пране на пари или за голямо невинно пране на пари!

Няма да е лошо от служби като НАП и НОИ да вземат да се самосезират и да направят една проверка.А може да говорим за лобиране от най-високо ниво в лицето на Бойко Борисов,министъра Кралев и Боби Танца.Нали уж "рестартираха" футбола в малките центрове...

ПРОГНОЗА: Очаквам на ходом 0-2 без напрежение през близо 2500 сини приятели на футбола! Дано моят човек Хеан Деса да започне титуляр, време е за Сандер и Галин Иванов! Дано да няма контузени.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 сеп 2016 14:55

Венци Христов e в Нефтохимик :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 26 сеп 2016 15:01

Според мен времето,което трябва да прекарва Галин Иванов в Левски ,трябва да е главно на пейката и ако водим в резултата да го пускат в последните минути.Санберг може и да е добър играч,но за мен не става за бек и поради тази причина предпочитам да го гледам на бека единствено и само ако се налага,да речем да ни е алтернативата на Сашо отдясно вместо Роман(много лошо ми става като видя,че се лишаваме от интелигентността на капитана в полузащита,за да играе бек).Надявам се след почивните дни всички левскари,които ще подкрепят отбора в Пловдив, да са с отпочинали нерви и ясно съзнание,че срещу отборите,които се бранят с 10 човека отзад ще ни и много,много трудно този сезон,като добавим и премиите,за които играят тези скромни тимчета и картината става като на гладиаторска арена,особено ако не вкараме ранен гол.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 сеп 2016 15:05

Санберг за купата как игра?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”