Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 11:13

Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Ама си ги въртите и сучете, както ви оттърва ..... и ТМ на Реал да купите, си оставате Литекс, пише ви го във всички документи. ТМ е актив, не е дружество. Ако ТМ нокеше наследственост, то щяхте да наследите и едни близо 25 милиона дългове. ;)

Пише го в ТР, във всички останали официални документи сме ЦСКА - София.

Освенп това в ТР не пише куп други неща, които ни правят ЦСКА. Следователно никой истински привърженик на червените не гледа сериозно на ТР.

Да, ама сте си и чисто нов клуб. Може де юре да не сте Литекс ВЕЧЕ, но не сте и ЦСКА. Вие сте нов клуб, УЕФА ви го каза в прав текст.

ЦСКА - София сме, продължителят на предишното дружество.

А предишното дружество е....?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 11:13

vaskonti написа:
baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:Така ли , я кажи тогава КОЙ закон или приет правилник , дава наследственост в спорта !!! Защото аз , твърдя , че такъв няма , което означава че някои действия се ПРИЕМАТ за достатъчни да се признае правоприемност на спортните отбори и едно от тези действия е имено изкупуването на Емблемата и ТМ в конкретния случай :idea:

Аха.... значи търговският регистър не бил показател за нищо и не ви интересувал, но търговската марка (емблемата е част от нея) давала приемственост и била важна. :lol: :lol: :lol:

Ама си ги въртите и сучете, както ви оттърва ..... и ТМ на Реал да купите, си оставате Литекс, пише ви го във всички документи. ТМ е актив, не е дружество. Ако ТМ нокеше наследственост, то щяхте да наследите и едни близо 25 милиона дългове. ;)

Стига лъга , никъде не съм казал , че ТМ ДАВА , а е едно от нещата , които се приемат за правоприемственост !!!
Чакам да ми покажеш закона , според който се урежда правоприемственост м/у спортни отбори в Бълария и в частност - футбола !!! Ако няма , такъв , го кажи и спри да манипулираш , кое може и кое не може да се приеме за правоприемственост !!!

Айде първо да направите поне една, дори косвена крачка към тая приемственост, пък после тълкувай кое какво значи. Щото в момента освен да разтягаш локуми и общи приказки, нямащи връзка със ставащото, нищо друго не правиш.

Крачките си ги правим една по една Васконти , още преди 2-3 месеца казах , че се изисква чисто технологично време за да приключи целия процес , а процеса все още не е приключил ;)
Колкото до първата и най-голяма крачка , това е признанието на феновете , които определиха ЦСКА - София , за своя ЦСКА , ако това не беше станало , всичко друго си губеше смисъла , ето защо са неистовите опити на подуенската клика подкрепена от Делиорманския Ага за всяване разкол м/у феновете на ЦСКА , за сега общо взето не им се получава и след още някой друг месец , съвсем ще загубят битката .... Но аз , съм търпелив човек и си гледам спокойно напред , също когато ви казах , да не се надявате на отрицателни реакции от ФИФА и УЕФА , тогава пак следваха някои ехидни коментари от твоя страна и съмишлениците ти също , но живота доказа , че съм прав и те така , някои си гледаме напред и си живеем живота , други сте заровили глава в миналото и явно мразите живота .... а за това лечение няма :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 26 сеп 2016 11:14

Mitata написа:
ceBep написа:Пращайте си каквото искате, но няма да промените факта, че сте едно менте с едно тире.

Менте сте вие със своите 150 привърженика. Да взема да дойда на някой мач на ЦСКА 1948 за вдигане на бройката и тонуса.

Кои ние. От тук 1 или 2 подкрепят 1948. Но това не значи, че останалите приемаме изкуствения ви проект.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2016 11:14

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Защо говорим само за ГГ,план за погасяване на дълга има и Черепа.Нека кредиторите обявят публично,че се отказват от голяма част от задълженията и да видим дали щяхме сега да сме във фалит!

Ти, ако вземеш кредит от банка, ще очакваш ли тя да се откаже от кредита просто така? Ще очакваш ли тя да ти се обади с ПРЕДЛОЖЕНИЕ да си намали исканията? Това, че ти си в затруднено положение изобщо не значи, че банката трябва да направи първата стъпка. Ти си този, който трябва да я направи.
Знаеш ли, аз те виждам, че и ти си убеден, че говориш глупости, ама нали трябва на инат да защитаваш абсурдна и нелепа кауза?

vaskonti,ако аз не си плащам кредита към някоя банка тя може да се разбере с някой който да купи от нея моя дълг!Това е практика в България и не виждам защо кредиторите на ЦСКА да не се срещнат с Черепа и с него да се договорят да им изкупи дълга.
П.П.
Защо се опитваш да ме изкараш,че говоря глупости,това е нелепо?
Стъпките за договаряне може да се правят и от всички заинтересувани страни,какъв е проблема?

Първата стъпка се прави от длъжника - когато става въпрос за предоговаряне! Ако банката направи първа стъпка, тя е съвсем друга - съдия изпълнител и изгонване на длъжника, отделно и съд в някои случаи!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 11:17

baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:Така ли , я кажи тогава КОЙ закон или приет правилник , дава наследственост в спорта !!! Защото аз , твърдя , че такъв няма , което означава че някои действия се ПРИЕМАТ за достатъчни да се признае правоприемност на спортните отбори и едно от тези действия е имено изкупуването на Емблемата и ТМ в конкретния случай :idea:

Аха.... значи търговският регистър не бил показател за нищо и не ви интересувал, но търговската марка (емблемата е част от нея) давала приемственост и била важна. :lol: :lol: :lol:

Стига лъга , никъде не съм казал , че ТМ ДАВА , а е едно от нещата , които се приемат за правоприемственост !!!
Чакам да ми покажеш закона , според който се урежда правоприемственост м/у спортни отбори в Бълария и в частност - футбола !!! Ако няма , такъв , го кажи и спри да манипулираш , кое може и кое не може да се приеме за правоприемственост !!!

И това е тотално невярно. ТМ просто дава право да я използваш за търговски цели, нищо повече. Тя затова се нарича и търговска марка ..... вие нали не бяхте фенове на търговските неща, как сега изведнъж станахте такива фенове на ТМ ??! Щото някой ви лъже, че ТМ ще превърне Литекс в ЦСКА ли ?! :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 11:18

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Защо говорим само за ГГ,план за погасяване на дълга има и Черепа.Нека кредиторите обявят публично,че се отказват от голяма част от задълженията и да видим дали щяхме сега да сме във фалит!

Ти, ако вземеш кредит от банка, ще очакваш ли тя да се откаже от кредита просто така? Ще очакваш ли тя да ти се обади с ПРЕДЛОЖЕНИЕ да си намали исканията? Това, че ти си в затруднено положение изобщо не значи, че банката трябва да направи първата стъпка. Ти си този, който трябва да я направи.
Знаеш ли, аз те виждам, че и ти си убеден, че говориш глупости, ама нали трябва на инат да защитаваш абсурдна и нелепа кауза?

В чест на истината , точно това правят Банките , поканват те и ти предлагат предоговаряне на условията по кредита , разбира се не всички и не винаги , но това не променя този факт ;) Отново пропускаш и другия факт , че Божков също беше замесен и също можеше да се договори с кредиторите , но не го направи .... защо ли :roll: Случайност ... не мисля :mrgreen:

Кой следваше да покани НАП за предоговаряне на дълга - Паслар ли? Според теб с какво око са гледали кредиторите на умишлените опити за фалит от страна на въпросния...бизнесмен, да го наречем, зад който седи Ганчев? Трябвало е да им се молят да си намалят претенциите ли? Верно??

Защо пък Паслар , отново удобно пропускаш ... ами Божков , защо не се срещна с НАП и да договори изплащане на дълга , нали щеше да оздравява :roll: А , как е гледал този или онзи , ще ме извиниш , но аз не съм гадател и не гледам в кристално кълбо за да знам :oops: Все едно аз да те питам с какво око комшията е гледал на новата ми кола и ти да знаеш отговора :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2016 11:19

Mitata написа:
1982 написа:

Пише го в ТР, във всички останали официални документи сме ЦСКА - София.

Освен това в ТР не пише куп други неща, които ни правят ЦСКА. Следователно никой истински привърженик на червените не гледа сериозно на ТР.

Нищо подобно, и на лиценза ви пише, че сте Литекс. Със сменено после име. На всички документи седи оранжевото ви минало. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2016 11:20

Стига глупости :!: Никой, уважаващ себе си бизнесмен, бил той и съмнителен като произход, няма да даде за футболен клуб в България не 25, а 5 млн. :!: Гришон не прави изключение, нямаше шанс той да се навие да плати масрафа за 10-годишните изпълнения на разни "финансисти" - светила :!: Потъналото в дългове ПФК ЦСКА АД освен, че има сума наказание от ФИФА и УЕФА, е и фирма, в която много малко дружества биха желали да рекламират - "спонсорите" от другата седмица на Лупи са пословични :| Няма какво да се лъжеме, Гришон може и да не е Бенковски, но направи необходимия лош ход, за да може ЦСКА най-после да прилича на нормален футболен отбор :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 сеп 2016 11:21

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:

И това е тотално невярно. ТМ просто дава право да я използваш за търговски цели, нищо повече. Тя затова се нарича и търговска марка ..... вие нали не бяхте фенове на търговските неща, как сега изведнъж станахте такива фенове на ТМ ??! Щото някой ви лъже, че ТМ ще превърне Литекс в ЦСКА ли ?! /quote]
Абе не ми повтаряй едно и също нещо , което се знае , кажи КОЙ Е ЗАКОНА ОПРЕДЕЛЯЩ ПРАВОПРИЕМСТВЕНОСТ М/У СПОРТНИТЕ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ , ако няма такъв , просто си го признай и стига се манипулирал с какво може и с какво не може да се придобие правоприемственост - точка по въпроса !!!
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 сеп 2016 11:21

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:

vaskonti,ако аз не си плащам кредита към някоя банка тя може да се разбере с някой който да купи от нея моя дълг!Това е практика в България и не виждам защо кредиторите на ЦСКА да не се срещнат с Черепа и с него да се договорят да им изкупи дълга.
П.П.
Защо се опитваш да ме изкараш,че говоря глупости,това е нелепо?
Стъпките за договаряне може да се правят и от всички заинтересувани страни,какъв е проблема?

Първата стъпка се прави от длъжника - когато става въпрос за предоговаряне! Ако банката направи първа стъпка, тя е съвсем друга - съдия изпълнител и изгонване на длъжника, отделно и съд в някои случаи!

1.Ако длъжника не направи първата стъпка кредиторите какво правят,седят и чакат,а?
2.Както казах,банката може да продаде вземанията си ,или това ти го изключваш по дефолт?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”