[offtopic]Прогноза: Следващият носител на купата на страната - Нефтохимик (Бургас) Шейхове в атака!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Skywalker написа:Галчев си е получил, каквото сам си е надробил ! Критикувал е играта на останалите, все едно неговата игра не е най-трагична до сега. Позволил си е и да коментира заплатите на хора от отбора, с което настройва едни играчи, срещу други. Галчев се изявява, като интригант и по-добре да го няма. Досега играеше титуляр, само заради това, че Ганчев държеше на него. По тази тема Ганчев е казал "Последното нещо, което ще се случва в ЦСКА е играчи да интригантстват и да гледат на другия в канчето" !
Red Warrior написа:Галчев е прав да иска чужденците да са видимо по-добри от българите. С това като философия съм съгласен. Проблема е, че се изказа негативно твърде рано. Като цяло обаче трябва да се престане с тези селекции по 10 човека на полусезон. Досега имаше драми в ЦСКА и да кажем беше оправдано. За в бъдеще обаче предпочитам да се взима, ако ще само по един футболист, но да е КЛАСЕН. ГГ също трябва да знае, че само със свободни агенти няма да можем да се противопоставим на многомилионната селекция на Лудогорец. Много се надявам също школата да дава поне по едно момче готово за първия отбор.
Red joker написа:Skywalker написа:Галчев си е получил, каквото сам си е надробил ! Критикувал е играта на останалите, все едно неговата игра не е най-трагична до сега. Позволил си е и да коментира заплатите на хора от отбора, с което настройва едни играчи, срещу други. Галчев се изявява, като интригант и по-добре да го няма. Досега играеше титуляр, само заради това, че Ганчев държеше на него. По тази тема Ганчев е казал "Последното нещо, което ще се случва в ЦСКА е играчи да интригантстват и да гледат на другия в канчето" !
Е ми най-слабият в отбора ,плюс това не иска да играе с чужденци...да се оправя у животаАман от интриги в тоя отбор вече!
Хайде,на времето имаха някакви основания-не им се плащаше редовно,а чужденците и само някои от лидерите-българи получаваха заплати редовно,но сега това го няма,така че ...Тука трябва да се работи с твърда ръка,всеки да си знае мястото и да си носи кръста
Дисциплината е в основата на успеха
dreben23 написа:Ами къде да играят тези деца бре, у първенеца Дунав ли да отидат, дето мачовете са му копи пейст на Любимец? Че те трябва да се развиват, много ясно, че ще дойдат в ЦСКА. Продължавате да си обсъждате едни и същи оранжеви безсмислици, а във футбола има и известна логика. Колкото до Боби Галчев чакам да разбера дали е изгонен нацяло от отбора или просто е отстранен и всички медии сини пишат тъпотии. Ако е изгонен напълно, поне да отива в Нефтохимик, аз ще му се зарадвам и там.Но ако е въпрос на дисциплина, подкрепям решението на треньора. На нас ни куца от известно време този компонент, а без дисциплина няма да имаме успехи. Относно предтавянето на отбора ни до този момент, от самото начало ви казах, че с такива футболисти събрани от кол и въже топ 5 ще влезем. Да съм сгрешил, ама не съм. Еди да ги стяга колкото се може повече, а и Боби да стегне своя форма , иначе пътят и да отива при шейхове. Но според мен той не е изпъден нацяло, но днес ще разберем.
[offtopic]Прогноза: Следващият носител на купата на страната - Нефтохимик (Бургас) Шейхове в атака![/offtopic]
Red Warrior написа:Галчев е прав да иска чужденците да са видимо по-добри от българите. С това като философия съм съгласен. Проблема е, че се изказа негативно твърде рано. Като цяло обаче трябва да се престане с тези селекции по 10 човека на полусезон. Досега имаше драми в ЦСКА и да кажем беше оправдано. За в бъдеще обаче предпочитам да се взима, ако ще само по един футболист, но да е КЛАСЕН. ГГ също трябва да знае, че само със свободни агенти няма да можем да се противопоставим на многомилионната селекция на Лудогорец. Много се надявам също школата да дава поне по едно момче готово за първия отбор.
Beladona написа:Red Warrior написа:Галчев е прав да иска чужденците да са видимо по-добри от българите. С това като философия съм съгласен. Проблема е, че се изказа негативно твърде рано. Като цяло обаче трябва да се престане с тези селекции по 10 човека на полусезон. Досега имаше драми в ЦСКА и да кажем беше оправдано. За в бъдеще обаче предпочитам да се взима, ако ще само по един футболист, но да е КЛАСЕН. ГГ също трябва да знае, че само със свободни агенти няма да можем да се противопоставим на многомилионната селекция на Лудогорец. Много се надявам също школата да дава поне по едно момче готово за първия отбор.
Галчев е прав ! Лошото е , че той иска чужденците на Лудогорец , ама самият той не е на това ниво да играе с тях ....
Получава се някакъв парадокс !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта