Празнуваме победата сега!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Празнуваме победата сега!
абе много перушина се е разхвърчала днес , папагали успокойте се малко слезте на земята , човек като ви чете постовете ще каже че непознавате загубата от поне две години . В крайна сметка не сте направили кой знае какво , бихте последният в класирането , и прехваления Дунав които ви подцениха

- 

chukanovich
- Контакти:
Не разбирам говеда и припознавачи какво търсят тук. В Пловдив добре знаем, че идвате надупени. Няма смисъл повече да се обсъжда 

kalvacha написа:абе много перушина се е разхвърчала днес , папагали успокойте се малко слезте на земята , човек като ви чете постовете ще каже че непознавате загубата от поне две години . В крайна сметка не сте направили кой знае какво , бихте последният в класирането , и прехваления Дунав които ви подцениха
много ми дойде говеждия салам ВИТОША.яжте си го сами бе кво си го предлагате само.Хубава победа на Ботев която не ви харесва и се опитвате с разни простотии да я омаловажите.ще се радвам още някой да ни подцени.

slash1912 написа:
Както се наведохме тук:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=03JA9IikTaI[/youtube]
Tук не се наведохте, тук просто се разбрахте, целта беше Левски да е извън първата шестица !
Цецо Чука написа:DarkPsy написа:Страхотен мач срещу силен съперник. Някои дребни душици бъзаха да ни отпишат, но....
Наред е
Чавдар
Етрополе
Литекс
София
Или?
ЦСКА си е ЦСКА, ние да ги праснем леко с 2-0, па те да се оправят сами с идентичността си, нас това не ни касае...
ЦСКА го закриха официално на 09.09.2016г. Има си документи.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
DarkPsy написа:Цецо Чука написа:DarkPsy написа:Страхотен мач срещу силен съперник. Някои дребни душици бъзаха да ни отпишат, но....
Наред е
Чавдар
Етрополе
Литекс
София
Или?
ЦСКА си е ЦСКА, ние да ги праснем леко с 2-0, па те да се оправят сами с идентичността си, нас това не ни касае...
ЦСКА го закриха официално на 09.09.2016г. Има си документи.
Да не им влизаме в реториката на подуеунските. Закрити или не, ще играем с отбор ЦСКА-София. Нека оставим червените сами да си решават какви са. Мен техните драми не ме засягат. Важното е Ботев да играе добре и да ни радва.
- 

petrovic.london
- Контакти:
kalvacha написа:абе много перушина се е разхвърчала днес , папагали успокойте се малко слезте на земята , човек като ви чете постовете ще каже че непознавате загубата от поне две години . В крайна сметка не сте направили кой знае какво , бихте последният в класирането , и прехваления Дунав които ви подцениха
Дунав не подцени никого! Просто скамейката е къса и тимът бе изморен от мача в сряда.
Поздравления за Ботев, които спечелиха мача заслужено! Всъщност, това 1:2 бе най-малкото с което Дунав се отърва..
Хайде, хубава неделя!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Момчета, ние да си вървим по възходящата, а нека другите да си лаят месеца. Дано влязат още 1-2 имена, че скамейката ни е потресаваща, а само с 11 човека няма да я бъде. 
Ако играем както в последните мачове, ловчанлии ще страдат. Но и тяхната криза няма да е вечна, така че няма смисъл да се каним, а просто истимару да ги лупнем.

Ако играем както в последните мачове, ловчанлии ще страдат. Но и тяхната криза няма да е вечна, така че няма смисъл да се каним, а просто истимару да ги лупнем.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- green_silence
Жълто-черен Пловдив написа:Да не им влизаме в реториката на подуеунските. Закрити или не, ще играем с отбор ЦСКА-София. Нека оставим червените сами да си решават какви са. Мен техните драми не ме засягат. Важното е Ботев да играе добре и да ни радва.
Хаха, ако утре насила вкарат в елита сборен отбор на Изтребител (Иваняне) и Септември (София) под името Реал Мадрид-София ще си кажеш. Това е Реал Мадрид бе, нека те си решат какви са. Мен техните драми не ме засягат, ние играем с Реал Мадрид 11 пъти носител на ШЛ.
 Няма как да очакваме различно отношение от феновете на малкото пловдивско гмо дете към неговата гмо майка от София.
 Няма как да очакваме различно отношение от феновете на малкото пловдивско гмо дете към неговата гмо майка от София.Офтопик: 
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
green_silence написа:Жълто-черен Пловдив написа:Да не им влизаме в реториката на подуеунските. Закрити или не, ще играем с отбор ЦСКА-София. Нека оставим червените сами да си решават какви са. Мен техните драми не ме засягат. Важното е Ботев да играе добре и да ни радва.
Хаха, ако утре насила вкарат в елита сборен отбор на Изтребител (Иваняне) и Септември (София) под името Реал Мадрид-София ще си кажеш. Това е Реал Мадрид бе, нека те си решат какви са. Мен техните драми не ме засягат, ние играем с Реал Мадрид 11 пъти носител на ШЛ.Няма как да очакваме различно отношение от феновете на малкото пловдивско гмо дете към неговата гмо майка от София.
Какви отбори играят в А група не го решават корифеите във форума, а във футболния съюз. Фактът, че отборите ви играят в лигата, показва, че клубовете ви са съгласни с тези правила. Така, че - айде, у лево.
Просто мен ЦСКА, Литекс, Подуене Блус Бенд и оражнерии за зарзават не ме засягат. Не съм им фен и няма какво да ги коментирам.