ПЛАМЕН МАРКОВ!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ПЛАМЕН МАРКОВ!!
КАК ПЛЯАМЕНЧО ЩЕ СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА НАЛИ ИДВАТ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ КОЛЕДНИ ПРЕМИИ А БЕЗ КОЛЕДНИ ПРЕМИИ НЯМА КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ ТАКАЧЕ КОИ БИ ИСКАЛ ДА ОСТАНЕ БЕЗ КОЛЕДНИ ПРЕМИИ И БЕЗ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ,!!!!
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>
Re: ПЛАМЕН МАРКОВ!!
Какви премии за Пламен бе братче, той посрами България. Толкова има да връща, че не знам с какви очи се разхожда по улиците да си показва мутрата.
BOTEV FOREVER
Пич, единстваното лошо е, че ще ти изтрият темите. Но все пак и аз да повторя - КУР ЗА БФС, два за звездите, три за Марков, ***** за азис. Точка, благодаря за вниманието!
- cska_liverpool
- Контакти:
Точно тва е,как може след такъв резултат да се държи все едно нищо не е станало.Малеее незнам какъв е тоя човек.Ако бях на неговото място веднага щях да си подам оставката.А ТОЙ.....нямам думи...тоя човек трябва да се скрие. 

RED OR DEAD
-
- Контакти:
Футболът е мъжка игра, а за да си мъж ти трябват топки.Снощи май имаше дефицит на топкин в нашия отбор.Пламен Марков е много начетен, културен и скромен човек.Но такъв не ни върши работа.Трябва ни чужденец от класата на Капело, Трапатони, Берти Фокс абе да е голям човек, име.И да не ми се излиза с оправданието " няма пари".Пари в БФС има колкото искаш.
Вижте, Пламен Марков никога не е бил човека който да води националите. Доказват го резултатите и при двата му престоя. Да наистина ни класира на Евро 2004, но помните ли мача с Швеция?
Но сега нямаме и играчи и не е честно да упрекваме само Марков. Аз съм от ЦСКА и много харесвам Бербатов, но вчерашната му постъпка не отговаря на името и реномето му. Да погледнем и другите. Стилян отдавна е приключил с големия футбол, Тунчев играе в трета дивизия в Англия, Вальо Илиев в изпадащ отбор в Русия, Живко Миланов изобщо не желая да го коментирам, Мишо Венков и той май изпрати най-добрите си годинки, Чавдар Янков става повече за борец отколкото за футболист, Благо Георгиев в момента е в някакъв подем но никой не знае след празниците на какво ниво ще е, Митко Рангелов и той милия не знаеше защо е там. Само за Гошо Петков няма да кажа нищо лошо, защото момчето пази и хвана каквото можа, но на тая канонада никой нямаше да издържи.
Так излиза, че скоро няма да имаме отбор който да може да се противопостави дори на средно силни европейски отбори.
Но сега нямаме и играчи и не е честно да упрекваме само Марков. Аз съм от ЦСКА и много харесвам Бербатов, но вчерашната му постъпка не отговаря на името и реномето му. Да погледнем и другите. Стилян отдавна е приключил с големия футбол, Тунчев играе в трета дивизия в Англия, Вальо Илиев в изпадащ отбор в Русия, Живко Миланов изобщо не желая да го коментирам, Мишо Венков и той май изпрати най-добрите си годинки, Чавдар Янков става повече за борец отколкото за футболист, Благо Георгиев в момента е в някакъв подем но никой не знае след празниците на какво ниво ще е, Митко Рангелов и той милия не знаеше защо е там. Само за Гошо Петков няма да кажа нищо лошо, защото момчето пази и хвана каквото можа, но на тая канонада никой нямаше да издържи.
Так излиза, че скоро няма да имаме отбор който да може да се противопостави дори на средно силни европейски отбори.
-
- Контакти:
Ако човек смята че неможе да се справи с дадена работа най-почтено е да си тръгне.Дова показва че човека има достойнство, чест и съвест.Очевидно обаче при г-н Марков и другите мухльовци в БФС тези неща липсват.
МАРКОВ ГО Е СТРАХ ДА ИМ СЕ СКАРА ПЛЕ6ИВИЯ МУ КАЗА ЗИМАЙ ТЕЯ МИ6ОЦИ ОТ СЛИВЕН И ТРАК В НАЦИОЛНАНИЯ А МАХНА ИВЕЛИН ПОПОВ.... САМО НАФТА! 

Абе какво някои го толерирате този Пламен Марков не ми е ясно. Класира ни веднъж и това беше. Отам на сетен нищо. Голям тренер бил, интелигнетен бил. Искаме да се докаже, ама той не може. Сега защо не ни класира. Айде де..да да ама не. Не става. Провали се в ЦСКА, провали се в национала. За какво е там ..толкова си можем казава, а затова ли му се плаща, за да си можем толкова.Айде аут, довиждане. Искаме нови хора. Време няма. Не става и това е. Бобито и него - ВЪН! Ясно, защо БФС иска да остане - мижитърка, кротък човечец, какво му кажеш и слуша. Взема си в края на месеца заплатката и това е. Национала от ден на ден все по-зле. Ааааа не не искаме такива мижитурковци. Искаме сериозни хора, ама ако дойде някой чужденец, като Феликс Магат, както беше изявил желание преди 6 месеца, то Бобито може да не може да се оправи с него. Онзи е трнер от класа и едва ли ще се поддаде на инсинуации. Всички приятелчета на Боби вън заедно с него, Пламен и той. Стилян, Митко и компания също. Да започнем на чисто. Веднъж и завинаги!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
здр., правилно мислиш, но все пак форума на gong.bg е един от малкото, който не трие мнения наред и оставая доста свестни изказвания. В моя сайт, обаче мнения не се трият, т.е искренни, верни и точни. Който иска да постне коментар за нашите смешници. Няма да бъде изтрит. Свобода на словото. Има ли я в БГ . Има я, но много рядко, но все пак се среща. Сайта ми е в подписа.Секция "новини".tprodanov написа:Пич, единстваното лошо е, че ще ти изтрият темите. Но все пак и аз да повторя - КУР ЗА БФС, два за звездите, три за Марков, ***** за азис. Точка, благодаря за вниманието!

http://zalozite.net футболни прогнози за деня