Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:Че истинското ЦСКА умря на паметната дата 9 септември е ясно дори и на лаиците и кибиците.Походът към първата на ужасяващия мутант пръкнал се в Ловешко-Етрополско-Микренския вилает и насилствено направен на Столичанин в повече играещ по принуда на порутената Армийка ще е безкраен поради простата причина че селски мурафети и пинизи на Кирчо и чичо Гошко Дерменджийчето не вървят.Както се казва всяка жаба да си знае гьола и мястото в него,а левента от китното бг селце Микре да не се прави на мома недоклатена за да не го ударят през меките китки![]()
![]()
angelco77 написа:sandi74 написа:Че истинското ЦСКА умря на паметната дата 9 септември е ясно дори и на лаиците и кибиците.Походът към първата на ужасяващия мутант пръкнал се в Ловешко-Етрополско-Микренския вилает и насилствено направен на Столичанин в повече играещ по принуда на порутената Армийка ще е безкраен поради простата причина че селски мурафети и пинизи на Кирчо и чичо Гошко Дерменджийчето не вървят.Както се казва всяка жаба да си знае гьола и мястото в него,а левента от китното бг селце Микре да не се прави на мома недоклатена за да не го ударят през меките китки![]()
![]()
Брутално грубо,но точно и ясно!
debilcho написа:Роден съм на 01.01.2016г. Имам само един въпрос към всички преждепишещи по темата.
Колко титли имат ''Глазгоу Рейнжърс'', ''Фиорентина'' и ..... ''Ботев'' Пловдив.
Чакам отговори от всички преждепишещи по темата, които са явно изключителни футболни специалисти, прависти , юристи / но предимно и само буфосинхронисти, чекисти, чекиджисти,глисти въобще всякакви исти/ и явно заклети фенове които нямат титла, нямат купа......нямат даже козирка.
Черният козел написа:debilcho написа:Роден съм на 01.01.2016г. Имам само един въпрос към всички преждепишещи по темата.
Колко титли имат ''Глазгоу Рейнжърс'', ''Фиорентина'' и ..... ''Ботев'' Пловдив.
Чакам отговори от всички преждепишещи по темата, които са явно изключителни футболни специалисти, прависти , юристи / но предимно и само буфосинхронисти, чекисти, чекиджисти,глисти въобще всякакви исти/ и явно заклети фенове които нямат титла, нямат купа......нямат даже козирка.
Щом си роден на 01.01.2016г,лапай биберона и нани-нани-ну,приятен сън бебчо
debilcho написа:Черният козел написа:debilcho написа:Роден съм на 01.01.2016г. Имам само един въпрос към всички преждепишещи по темата.
Щом си роден на 01.01.2016г,лапай биберона и нани-нани-ну,приятен сън бебчо
Ще си легна ,ама първо да приключа със сафарито, на отстрел за козли съм в Африка.
http://www.lovecbg.com/index.php?/topic ... %BB%D0%BE/
debilcho написа:Роден съм на 01.01.2016г. Имам само един въпрос към всички преждепишещи по темата.
Черният козел написа:Щом си роден на 01.01.2016г,лапай биберона и нани-нани-ну,приятен сън бебчо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост