Пътят към титлата (orange power)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Пътят към титлата (orange power)

Мнениеот sandi74 » 23 сеп 2016 18:33

Че истинското ЦСКА умря на паметната дата 9 септември е ясно дори и на лаиците и кибиците.Походът към първата на ужасяващия мутант пръкнал се в Ловешко-Етрополско-Микренския вилает и насилствено направен на Столичанин в повече играещ по принуда на порутената Армийка ще е безкраен поради простата причина че селски мурафети и пинизи на Кирчо и чичо Гошко Дерменджийчето не вървят.Както се казва всяка жаба да си знае гьола и мястото в него,а левента от китното бг селце Микре да не се прави на мома недоклатена за да не го ударят през меките китки :!: :idea: :oops:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 23 сеп 2016 18:39

sandi74 написа:Че истинското ЦСКА умря на паметната дата 9 септември е ясно дори и на лаиците и кибиците.Походът към първата на ужасяващия мутант пръкнал се в Ловешко-Етрополско-Микренския вилает и насилствено направен на Столичанин в повече играещ по принуда на порутената Армийка ще е безкраен поради простата причина че селски мурафети и пинизи на Кирчо и чичо Гошко Дерменджийчето не вървят.Както се казва всяка жаба да си знае гьола и мястото в него,а левента от китното бг селце Микре да не се прави на мома недоклатена за да не го ударят през меките китки :!: :idea: :oops:

Брутално грубо,но точно и ясно! 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

debilcho
Контакти:

Мнениеот debilcho » 23 сеп 2016 21:22

Роден съм на 01.01.2016г. Имам само един въпрос към всички преждепишещи по темата.
Колко титли имат ''Глазгоу Рейнжърс'', ''Фиорентина'' и ..... ''Ботев'' Пловдив.
Чакам отговори от всички преждепишещи по темата, които са явно изключителни футболни специалисти, прависти , юристи / но предимно и само буфосинхронисти, чекисти, чекиджисти,глисти въобще всякакви исти/ и явно заклети фенове които нямат титла, нямат купа......нямат даже козирка. :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2016 21:23

angelco77 написа:
sandi74 написа:Че истинското ЦСКА умря на паметната дата 9 септември е ясно дори и на лаиците и кибиците.Походът към първата на ужасяващия мутант пръкнал се в Ловешко-Етрополско-Микренския вилает и насилствено направен на Столичанин в повече играещ по принуда на порутената Армийка ще е безкраен поради простата причина че селски мурафети и пинизи на Кирчо и чичо Гошко Дерменджийчето не вървят.Както се казва всяка жаба да си знае гьола и мястото в него,а левента от китното бг селце Микре да не се прави на мома недоклатена за да не го ударят през меките китки :!: :idea: :oops:

Брутално грубо,но точно и ясно! 8-)

Абсолютно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 23 сеп 2016 22:05

debilcho написа:Роден съм на 01.01.2016г. Имам само един въпрос към всички преждепишещи по темата.
Колко титли имат ''Глазгоу Рейнжърс'', ''Фиорентина'' и ..... ''Ботев'' Пловдив.
Чакам отговори от всички преждепишещи по темата, които са явно изключителни футболни специалисти, прависти , юристи / но предимно и само буфосинхронисти, чекисти, чекиджисти,глисти въобще всякакви исти/ и явно заклети фенове които нямат титла, нямат купа......нямат даже козирка. :)

Щом си роден на 01.01.2016г,лапай биберона и нани-нани-ну,приятен сън бебчо :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

debilcho
Контакти:

Мнениеот debilcho » 23 сеп 2016 22:49

Черният козел написа:
debilcho написа:Роден съм на 01.01.2016г. Имам само един въпрос към всички преждепишещи по темата.

Щом си роден на 01.01.2016г,лапай биберона и нани-нани-ну,приятен сън бебчо :lol:

Ще си легна ,ама първо да приключа със сафарито, на отстрел за козли съм в Африка.
http://www.lovecbg.com/index.php?/topic ... %BB%D0%BE/

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 23 сеп 2016 22:50

debilcho написа:
Черният козел написа:

Ще си легна ,ама първо да приключа със сафарито, на отстрел за козли съм в Африка.
http://www.lovecbg.com/index.php?/topic ... %BB%D0%BE/

А,вече сънуваш.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

debilcho
Контакти:

Мнениеот debilcho » 23 сеп 2016 23:08

Бебетата не сънуват и не лъжат, ако не знаеш.Виж линка.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 23 сеп 2016 23:16

Толкова млад припознавач нямахме във форума. :mrgreen:
Да ни е честит. :lol:

Черният козел написа:Щом си роден на 01.01.2016г,лапай биберона и нани-нани-ну,приятен сън бебчо :lol:

Мдаа...биберона на левента от микре сигурно.... :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

debilcho
Контакти:

Мнениеот debilcho » 24 сеп 2016 11:18

Така и не получих отговор от изключителните футболни специалисти, прависти , юристи / но предимно и само буфосинхронисти, чекисти, чекиджисти,глисти въобще всякакви исти/ и явно заклети фенове които нямат титла, нямат купа......нямат даже козирка. :)

Върни се в “Литекс”