КироВарна написа:Илич Рамирес написа:Бихте ли обяснили,какво точно игра Морето и на базата на какво са коментарите за перфектната игра дори и до 60тата минута.Съдията е ....,това е ясно,но дайте за футбол да говорим.По какъв начин заслужавахте победата?Да,автогол,след центриране,нескопосана намеса на наш,без да има някой от вашите наоколо,да го натиска.Ок,повеждате.Проблясък на Жоро Илиев,после удар в крака на същия наш герой и греда.Това е достатъчно да ни победите.Пропагандата шопска ви заля и вас.Ми да ни няма,че да тръгнат нещата в милата ни татковина.
Не мога да разбера защо така се настройвате срещу нас?Както и да е.Морални победители сте.
След кончината на Лудогорец,ще последва апогея на Българския футбол.Дерзайте!
Не мога да разбера,защо ако си милеем за отбора....решавате,че се настройваме срещу вас?Вие какво искате?Да викаме за вас ли?Смятаме,че играта на ЧЕРНО МОРЕ беше перфектна до 60-тата минута,защото играхме като с равен,срещу отбор с милионна селекция!!!Ние си обичаме отбора и оценяваме играта на своите!!!Аплодираме ги,дори когато губят и сме твърдо зад тях ВИНАГИ!!!Не се нуждаем от кренвирши за да напълним стадиона!!!Не се обиждайте на закачката,тя е доброжелателна....а и не е измислена!!!Познавам лично,няколко души,които не се интересуват от футбол....но по линия на БМФ бяха задължени да пътуват до София за вашите евро мачове!!!Между тях имаше и хора,които заявиха,че с удоволствие са си направили тази безплатна екскурзия!!!Така са успели да се видят със своите съселяни,които понастоящем са столичани....в повече!!!Мен не ме интересува,как си пълните трибуните,но съм горд с това,че нашите са пълни само от верни фенове на отбора!!!Никой нищо не ни плаща и от никого нищо не чакаме!!!Относно настройването срещу вас,абсолютно не си прав!!!Аз специално се радвам на вашите успехи,защото са постигнати с организация и пари,които К.Домусчиев има право да харчи.....защото ги е спечелил!!!Това е основната разлика между вас и животинските отбори!!!Те разчитаха на партията,на държавата и под всякакви протекции успяваха да се изреждат на шампионския връх,крадейки играчи от цяла БЪЛГАРИЯ!!!Единият от прийомите им обаче беше,че съдиите ги обгрижваха много нежно и непрестанно!!!Това продължава и сега!!!Има го и при вас!!!Ето това никога не ми е харесвало,не ми харесва и няма да ми хареса!!!Играта трябва да бъде чиста,като планинска вода!!!За съжаление,това не е така!!!Не сте го измислили вие,затова ненавиждам "онези",а вас ви подкрепям в международни срещи.....без леката закуска,която предлагате!!!Подкрепям ви защото това,което правите е добре за БЪЛГАРИЯ и българския футбол!!!Защото това е правилният път!!!Ако обаче,съдийските аванти продължат,ще спра да ви симпатизирам!!!Защото това не е правилният път!!!Освен на футбола,подобно отношение вреди и на вас!!!Футболистите трябва да знаят,че могат да разчитат само на себе си!!!Ако чакат от съдията,дори и най дребен компромис,това е пагубно!!!Спомнете си казахстанската излагация на Левски!!!Когато още в началото Димов,направи дузпа и получи картон!!!Това се случи,защото той е свикнал,че това ще мине.....и то наистина минава,но само у нас!!!По света хората не ебават!!!Затова,нашите отбори трудно играят по Европата!!!Затова най "великите ни грандове",се радват на два-три пършиви полуфинала.....и толкоз!!!Затова се радват,че вкарали гол в Шампионска лига.....без да броят,колко пъти им го набутаха!!!Жалкарска история!!!Както винаги съм доста приказлив и подробен,но исках да ти стане ясно....че не ви мразим!!!Мразим жалките истории!!!Ако един отбор е добър,за него е унизително да получава и най дребната помощ!!!Английският футбол е велик,защото когато нещо не е наред.....треньора на победителите казва"Бихме нечестно,искаме мачът да се преиграе!"Надявам се,че го помните случая,не беше чак толкова отдавна!!!Ако не беше помощта на смешния Н.Попов и на долните му помощници,най вероятно пак щяхте да изравните и да ни биете....вашите футболни аргументи са много повече от нашите!!!Но когато го направите без подкрепа,получавате респект и уважение....иначе заприличвате на "онези"!!!Вие избирате какви искате да бъдете!!!