Ла Лига: Реал Мадрид - Виляреал - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Виляреал / 21.09 / 21:00ч
Абе само на мен ли ми прави впечатление, че Данило е сто пъти по-добър отляво?
Това от миналия сезон още.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Рамос сам си играе. Прави дузпа, гол вкарва... другите за какво са на терена...
От това което гледам Кова не играе никак лошо, какво сте се разревали тук?
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Модрич е само с около 10-на години по-голям от него. Нищо работа, ако питате мен....
Още по- зле. Тоя на 24 е като свършил с футбола.
Забравих какво е спокойно домакинство
^22*
Иначе к'во викате, кефи ли ви играта?
Яко помпим балонни топки от началото на сезона, а и преди това.
Нямаме явен модел на игра, това е проблемът. Нападателите застават на дузпата и чакат. Бековете не могат да сварят да се връщат от лазарета, което им пречи на формата. Халфовете изнемогват сами да градят играта.
Иначе к'во викате, кефи ли ви играта?
Последна промяна от sapio0o на 21 сеп 2016 22:43, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Furious_Monk написа:Рамос сам си играе. Прави дузпа, гол вкарва... другите за какво са на терена...
Алкохола замъглява сетивата
Furious_Monk написа:Рамос сам си играе. Прави дузпа, гол вкарва... другите за какво са на терена...
Значи да не си представям какво ще е като играе лошо
--
Пълен позор е тоя мач. После защо титлата постоянно се изплъзва? Еми как да е като се дъниш с такива отборчета.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
В крайна сметка Зидан си го получи... Не може във всеки мач да започваш с един и същи подход, не може когато имаш типичен централен нападател във форма да започваш с Бензема, който има още какво да наваксва.
Ковачич игра по-силно от Кроос, и не бирата е причината за тази констатация
Бирата е причината за погрома в квартала...

Ковачич игра по-силно от Кроос, и не бирата е причината за тази констатация
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Мен не ме е яд за изпуснатите точки. Виляреал са адски корав тим и това не е тайна за никого. Проблемът както вече сигурно 50 пъти написах е безидейността пред вратата на противника. Центрирания, пак центрирания и още центрирания. И то поне да бяха остри, а те едни балони ти казвам.. Нищо не е станало, ще сме лидери и след този кръг.
На Виляреал вратарят направи ебахти мача, ама това не е оправдание. 45 минути се мъчихме да играем след като 45 минути спахме. Все пак ще останем с поне точка на върха, което не е зле.
Зидан, въпреки че има вина, не смятам, че е основния виновник. Тези футболисти правят един и същ номер при трети треньор. Слабо заинтересовани, без хъс, противника сам ще се бие. Да, бая пъти сами се бият, ама не достатъчно, че да вземем титлата.
Зидан, въпреки че има вина, не смятам, че е основния виновник. Тези футболисти правят един и същ номер при трети треньор. Слабо заинтересовани, без хъс, противника сам ще се бие. Да, бая пъти сами се бият, ама не достатъчно, че да вземем титлата.
-
TheNameOfTheGame
- Контакти:
Истината е, че ако и този сезон се робува на имена (имам предвид атаката), най-вероятно Реал пак ще е с калъфките, а Барселона с требъл. Не виждам с какво Васкес, Мората и Асенсио са по-слаби от Бейл, Бензема (абсолютен фигурант) и Роналдо.
Това го написах след мача със Спортинг. За пореден мач на практика играем без прословутото BBC, като поне за мен Бейл се стара най-много, но не направи почти нищо. Зидан доказа, че "няма топки" и е безгласна буква. Роналдо (почти) нямаше правилно отиграване, а е цял мач на терена - той трябваше да е първият заменен футболист. Ковачич е скандално слаб според мен, мисля че Иско е много по-добър от него и се справя по-добре като цяло.
Според мен равенството само по себе си не е толкова притеснително, ясно е, че все някога щяхме да загубим точки. По-притеснително е липсата на каквато и да е идея в играта. През целия мач основното бяха центрирания в наказателното поле все едно защитниците на гостите са по 1.60.
За мен титла се печели/губи точно в такива мачове - когато не играеш добре, но извличаш максимума. А досега през сезона добра игра почти няма, само проблясъци на отделни играчи, които спасяваха отбора досега. За мен основната причина за слабото представяне е в нападението (по-скоро липсата му) и за да спечелим титлата е необходимо да спре робуването на имена. Кой каквото направил за отбора - направил. Годината е 2016 и който не играе добре е на пейката, който е полезен на отбора е титуляр. Толкова е просто, но едва ли ще има промяна.
Без битка няма победа!