Локо (София) - ЦСКА-София - 21.09 / 16:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Локо (София) - ЦСКА-София - 21.09 / 16:00
Тоя шишко отпреде за какво са го взели?

golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Тоя тренерчето май е като оня дето беше приятел на Моуриньо.Трагедия пълна.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Тоя тренерчето май е като оня дето беше приятел на Моуриньо.Трагедия пълна.
Тоя пък е баджанак на Муту
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
HekakaB написа:Тоя тренерчето май е като оня дето беше приятел на Моуриньо.Трагедия пълна.
Re: Синът на Йорданеску поема ЦСКА-София!
Мнениеот veni__85 на 22 Авг 2016 23:16
Новият Бруно Рибейро.
Те даже извикали футболист на Литекс

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Кристална дузпа не дадоха на Локото!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- Red Warrior
- Контакти:
Не гледам мача, тъй като съм в движение и съм през телефона. Някой може ли да каже как играем, ама да е по-достоверен източник от батманлевски...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Дори и сляп да си ще разбереш тактиката на синчето на великия румънец. ЦСКА-София цял мач с Ч.море и цяло първо полувреме днес , нямат една атака през центъра, само центрирания.
Дано този велик тактик, да остане поне до 10-ия кръг заедно с португалците и колумбиеца, който е качил около 30 килограма от последния си престой в отбора.
Дано този велик тактик, да остане поне до 10-ия кръг заедно с португалците и колумбиеца, който е качил около 30 килограма от последния си престой в отбора.
Red Warrior написа:Не гледам мача, тъй като съм в движение и съм през телефона. Някой може ли да каже как играем, ама да е по-достоверен източник от батманлевски...
Много сте добри, ама падате и дузпа за Локото не даде. Джордан е Меси, връзвате максимум 2 паса
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Red Warrior написа:Не гледам мача, тъй като съм в движение и съм през телефона. Някой може ли да каже как играем, ама да е по-достоверен източник от батманлевски...
мачкате яко