Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:Аз директно ви отговарям - като можеш да гепиш играчите на Литекс и да играеш директно в Първа Плешива, що да не го направишТака или иначе ще има петно върху клуба заради фалита, по-добре да се извлекат и ползи
blue avalanche написа:boabbb написа:Аз директно ви отговарям - като можеш да гепиш играчите на Литекс и да играеш директно в Първа Плешива, що да не го направишТака или иначе ще има петно върху клуба заради фалита, по-добре да се извлекат и ползи
Т.е,ако някой си остави вратата незаключена,няма нищо лошо в това да влезеш и да го обереш.... Ясно! Разбрах та!!!
blue avalanche написа:boabbb написа:Аз директно ви отговарям - като можеш да гепиш играчите на Литекс и да играеш директно в Първа Плешива, що да не го направишТака или иначе ще има петно върху клуба заради фалита, по-добре да се извлекат и ползи
Т.е,ако някой си остави вратата незаключена,няма нищо лошо в това да влезеш и да го обереш.... Ясно! Разбрах та!!!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
petko.h.markov написа:"ЦСКА фалира окончателно! Това стана ясно днес, след като снощи в 17.00 часа изтече последния възможен срок за обжалване на обявяването на клуба в несъстоятелност.
Както е известно, на 9 септември 2016 г. Софийски градски съд обяви клуба в несъстоятелност и постанови прекратяване дейността на ПФК ЦСКА АД. Решението можеше да се обжалва пред Софийски апелативен съд в 7-дневен срок от вписването му в търговския регистър.
Нито една от засегнатите страни обаче не се е възползвала от правото си да обжалва и днес стана ясно, че ПФК ЦСКА АД вече няма как да бъде спасен дори и на теория.
Сега предстои избор на постоянен синдик, което ще се случи на 20 октомври 2016 г., а също така започване на осребряване на имуществото и разпределение на осребреното имущество."
Имаше тук един,който каза че ще чака до последно ОП на Ганчев.
boabbb написа:blue avalanche написа:boabbb написа:Аз директно ви отговарям - като можеш да гепиш играчите на Литекс и да играеш директно в Първа Плешива, що да не го направишТака или иначе ще има петно върху клуба заради фалита, по-добре да се извлекат и ползи
Нищо не се обира, те тея играчи са си на ГришонТой "продаде" цялото дружество и им направи един аматьорски Литекс да не са без хич хората
boabbb написа:Аз директно ви отговарям - като можеш да гепиш играчите на Литекс и да играеш директно в Първа Плешива, що да не го направишТака или иначе ще има петно върху клуба заради фалита, по-добре да се извлекат и ползи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта