Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 21 сеп 2016 14:29

delqnski47 написа:Да споменавам ли че по твоята логика всъщност ти си бивш ''поркач'' и ''плюскач''... :mrgreen:

Разбира се. Радвал съм се на, примерно, титлата от 2008-а и 16 точки преднина пред Левски .... радвал съм се на 6-те поредни боя над Левски ..... но бях готов и да платя цената. А тя е - щом не можем да си платим дълговете, нов клуб и от нулата ...... както е правено вече по Европа. Щях да ходя на всеки мач, да си плащам чинно билета, да участвам в кампании за набиране на средства (както съм го правел много пъти) и т.н. ...... но не, вие избрахте съвсем друго нещо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

PripoznahSa

Мнениеот PripoznahSa » 21 сеп 2016 14:30

Ozzimozzi написа:
blue avalanche написа:
Mitata написа: Когато правосъдието не работи и възмездие от крадците не може да бъде потърсено, идва някой като Ганчев и раздава правосъдие, така както намери за добре.

А тези,които заради Ганчев няма да си получат ЧЕСТНО заработените пари,може ли да дойдат на Армията с няколко калашника и да "раздадат правосъдие"????? :o

Със сигурност ще има и такива, които няма да си получат честно заработените пари, но това ще се случи не заради Ганчев, а заради фалита на дружеството, което бе доведено до това положение от Божков, Томов, гърнетата и със съдействието на Държавата.

Връткалници сте отвсякъде. Нали АД то не играело никъде и не било важно, а сега заради фалита на дружеството няма да се плаща. Та въпроса ми е тези хора за АД то ли са играли\работили или за ЦСКА?!? Ако вие сте ЦСКА защо не им плащате?!?! С АД то умря ли и ЦСКА или както ви е удобно!!! Аман от комплексиран и калпав материал!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 сеп 2016 14:31

1982 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:
Че аз не говоря за тях, а за вас - припознавачите и вашия идол, Гриша Ганчев, виден плащач на ДДС и на държавни имоти край морето.

Ааа,окей.Не знаех че досега клуба се е управлявал по модела на Реал и Барселона.Прощавай. ;)

По какъвто и модел да се е управлявал, не може да припознаваш само хубавото, а лошото да го пишеш на чуждата сметка. ;) ;) Когато ТИТАН и Лупи трупаха дълговете, ние всички мълчахме като риби и се радвахме на успехите (колкото и да са били), така че сме също толкова виновни, колкото и тях.

Знаеш ли ква е твоята история по твоята логика :lol: Ся щи я кажа в прав текст:
Решили сте с приятеля Гошко да изнасилите съседката Пенка от 11-сти блок.Кецали сте я,кецали сте я,кецали сте я....и ИЗВЕДНЪЖ дошла полицията и ви е хванала.Ти нещо си се сдухал,почнал си да въртиш опашка като същевременно Гошко продължил да си я кеца като пич.И ти си се възползвал от това и си започнал да обвиняваш Гошко в тежко престъпление. :mrgreen: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 21 сеп 2016 14:32

PripoznahSa написа:
Ozzimozzi написа:
blue avalanche написа:
Mitata написа: Когато правосъдието не работи и възмездие от крадците не може да бъде потърсено, идва някой като Ганчев и раздава правосъдие, така както намери за добре.

А тези,които заради Ганчев няма да си получат ЧЕСТНО заработените пари,може ли да дойдат на Армията с няколко калашника и да "раздадат правосъдие"????? :o

Със сигурност ще има и такива, които няма да си получат честно заработените пари, но това ще се случи не заради Ганчев, а заради фалита на дружеството, което бе доведено до това положение от Божков, Томов, гърнетата и със съдействието на Държавата.

Връткалници сте отвсякъде. Нали АД то не играело никъде и не било важно, а сега заради фалита на дружеството няма да се плаща. Та въпроса ми е тези хора за АД то ли са играли\работили или за ЦСКА?!? Ако вие сте ЦСКА защо не им плащате?!?! С АД то умря ли и ЦСКА или както ви е удобно!!! Аман от комплексиран и калпав материал!!!

Значи пич, виж сега. Феновете нито са учредявали търговското дружества, нито са участвали в управлението му. Като какви по-точно искаш да отговаряме за задълженията на юридическо лице, което си има конкретни собственици и управители през годините?

Т.нар. успехи - титли, купи и прочие, не са актив на дружеството, а факти от спортната история. Ти да не мислиш, че четвъртото място в САЩ `94 е по някакъв начин свързано с юридическото лице на БФС?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 сеп 2016 14:34

1982 написа:
blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:
blue avalanche написа:

Значи като стане въпрос за Купата на Б-я от миналия сезон(примерно) - да се обръщаме към вас. А като стане въпрос за неполучени пари - ама те онези...лошите...дето фалираха...не сме ние...неееееее...ние нямаме нищо общо...
Правилно ли съм разбрал?

Да, те припознават само успехите, ама дълговете, с които са натрупани, не ги припознават. Много удобно.

Дълговете били на Божков, Лупи и ТИТАН, а не на ЦСКА. Ама 3 шампионски титли (2003, 2005, 2008), 3 купи на България (2006, 2011, 2016), 6-те поредни победи над Левски, участията в групите на УЕФА/ЛЕ и победите над Леверкузен, Динамо Москва, Шахтьор Донецк и Ливърпул ...... те не са техни, а на .....

Мише, не импровизирай! Чети внимателно какво е написано и не си измисляй!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 сеп 2016 14:34

delqnski47 написа:Знаеш ли ква е твоята история по твоята логика :lol: Ся щи я кажа в прав текст:
Решили сте с приятеля Гошко да изнасилите съседката Пенка от 11-сти блок.Кецали сте я,кецали сте я,кецали сте я....и ИЗВЕДНЪЖ дошла полицията и ви е хванала.Ти нещо си се сдухал,почнал си да въртиш опашка като същевременно Гошко продължил да си я кеца като пич.И ти си се възползвал от това и си започнал да обвиняваш Гошко в тежко престъпление. :mrgreen: :mrgreen:

Това си е някакъв твой прочит на нещата, нищо общо с реалността, не го припознавам. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 сеп 2016 14:35

1982 написа:
delqnski47 написа:Да споменавам ли че по твоята логика всъщност ти си бивш ''поркач'' и ''плюскач''... :mrgreen:

Разбира се. Радвал съм се на, примерно, титлата от 2008-а и 16 точки преднина пред Левски .... радвал съм се на 6-те поредни боя над Левски ..... но бях готов и да платя цената. А тя е - щом не можем да си платим дълговете, нов клуб и от нулата ...... както е правено вече по Европа. Щях да ходя на всеки мач, да си плащам чинно билета, да участвам в кампании за набиране на средства (както съм го правел много пъти) и т.н. ...... но не, вие избрахте съвсем друго нещо.

Че то в момента има нов клуб от нулата. :roll: Както било правено по цяла Европа.Какъв е проблема?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 сеп 2016 14:36

1982 написа:
Да, те припознават само успехите, ама дълговете, с които са натрупани, не ги припознават. Много удобно.

Дълговете били на Божков, Лупи и ТИТАН, а не на ЦСКА. Ама 3 шампионски титли (2003, 2005, 2008), 3 купи на България (2006, 2011, 2016), 6-те поредни победи над Левски, участията в групите на УЕФА/ЛЕ и победите над Леверкузен, Динамо Москва, Шахтьор Донецк и Ливърпул ...... те не са техни, а на .....

Основната част от дълговете започна да се трупа след 2008г.. До този момент наследенят от Божков дълг бе този към държавата в размер на около 2 млн.. Този дълг ще бъде погасен от Ганчев под една или друга форма.

Най-големите дългове, като изключим тези към държавата, бяха натрупани през последните 2-3 години от царуването на Титан и от Лупи. Митал също претендира за няколко милиона. Борбата е да се избегнат плащания към ментетата, играли в ЦСКА от няколко минути до 5-10 мача, осъдили ЦСКА за няколко милиона, към 2-3 мениджъри, претендиращи за баснословни суми, към Лупи и Митал.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 сеп 2016 14:37

1982 написа:

Ти нещо сметка ли ще ми държиш. Я бегай у лево, бе. Ти прави каквото си знаеш, аз ще правя, каквото аз реша. Нахалник.

По твоята логика ЦСКА не съществува, нали така? Искаш да почваш от начало с нов клуб? Ми кой те е спрял - с Беладоната си вървете по вашия път. И от 129 ставате 131 броя. Супер?!? Ние също много ще се радваме и ви пожелаваме успех. Само не мога да ви разбера за какво ни досаждате тук на тези, които според вас сме Литекс? Нещо да нямате някакви юридически права на търговската марка ЦСКА?!?

Дето се вика - ЦСКА за всеки вкус. Който иска да си подкрепя фалиралото, да си пуска записи в тубата, който иска подкрепя Ганчевото, който иска - това на Домуса. Даже за дербитата може да се подкрепяме. Аз може да ви ударя едно рамо срещу Левски Долна баня!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 сеп 2016 14:38

delqnski47 написа:Че то в момента има нов клуб от нулата. :roll: Както било правено по цяла Европа.Какъв е проблема?

Никакъв не е. Техният път е достойният такъв.

Върни се в “ЦСКА”