sin4ec написа:PSvilenov написа:sin4ec написа:PSvilenov написа:Тука не съм съгласен. Чворович си е баш чвор както се видя срещу Локо София . Лукин сега се връща от контузия изгубил ритъм , Галин и Мицански не са играли от не знам си колко време , Станислав Иванов го видяхме колко е надежда срещу Монтана . Орачев ту играе , ту не , зависи колко му е ден . С толкова много въпросителни и проблеми около тези играчи , ти би ли ги пуснал всичките заедно с цел задължителна победа ?
Ти па в детето ли баш се огледа за мача с Монтана, че батковците му всичките щото играха супер-него ли виновен ще изкараш?
Ами лошо впечатление ми прави от край време , да . Мога и да ти обясня защо , но така като гледам нямаш много желание да се вслушваш в други мнения
Всъщност се вслушвам в много мнения, а кой как гледа на нещата ми е през хуя. Не съм тук, за да ме харесват и това е доказано отдавна. Та по темата-защо Станислав прави лошо впечатление и какви са му греховете?
Ами от къде да започна , първо мачът в който се прочу за мен не беше сериозен и явно си е имало договорка как да завърши . Като ми кажат Станислав Иванов не се сещам за 3;2 с Лацио , а го виждам като поредният юноша от школата . Момчето играе крило и няма техника , няма визия за продължаване на атаките , няма физика и не пипа топката както един флангови футболист се предполага че трябва. Има скорост и толкова. Не знам как в А група това ще му помогне да изпъкне с нещо . Отделно съм чувал и от познати който са играли с него и не веднъж съм чувал как се падал лакоме и освен да стреля друго не знаел . Не се бил доближавал дори и на половина на възможностите на Вутов .Чета в спортал не спират да го хвалят как вкарвал гол след гол там , пък в мъжкият отбор не можа да уцели топката на половин метър пред вратата . Основно това са ми причините да нямам особени надежди за него . Повече са ми интересни Шейтанов, Кабов, Матадос , Боримиров и Янев