КБ: Царско село - Левски (София) | 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: КБ: Царско село - Левски (София) | 22.09.2016 | 16:00ч.

Мнениеот PSvilenov » 20 сеп 2016 22:43

sin4ec написа:
PSvilenov написа:
sin4ec написа:
PSvilenov написа:Тука не съм съгласен. Чворович си е баш чвор както се видя срещу Локо София . Лукин сега се връща от контузия изгубил ритъм , Галин и Мицански не са играли от не знам си колко време , Станислав Иванов го видяхме колко е надежда срещу Монтана . Орачев ту играе , ту не , зависи колко му е ден . С толкова много въпросителни и проблеми около тези играчи , ти би ли ги пуснал всичките заедно с цел задължителна победа ?

Ти па в детето ли баш се огледа за мача с Монтана, че батковците му всичките щото играха супер-него ли виновен ще изкараш? :o

Ами лошо впечатление ми прави от край време , да . Мога и да ти обясня защо , но така като гледам нямаш много желание да се вслушваш в други мнения

Всъщност се вслушвам в много мнения, а кой как гледа на нещата ми е през хуя. Не съм тук, за да ме харесват и това е доказано отдавна. Та по темата-защо Станислав прави лошо впечатление и какви са му греховете?

Ами от къде да започна , първо мачът в който се прочу за мен не беше сериозен и явно си е имало договорка как да завърши . Като ми кажат Станислав Иванов не се сещам за 3;2 с Лацио , а го виждам като поредният юноша от школата . Момчето играе крило и няма техника , няма визия за продължаване на атаките , няма физика и не пипа топката както един флангови футболист се предполага че трябва. Има скорост и толкова. Не знам как в А група това ще му помогне да изпъкне с нещо . Отделно съм чувал и от познати който са играли с него и не веднъж съм чувал как се падал лакоме и освен да стреля друго не знаел . Не се бил доближавал дори и на половина на възможностите на Вутов .Чета в спортал не спират да го хвалят как вкарвал гол след гол там , пък в мъжкият отбор не можа да уцели топката на половин метър пред вратата . Основно това са ми причините да нямам особени надежди за него . Повече са ми интересни Шейтанов, Кабов, Матадос , Боримиров и Янев

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 сеп 2016 23:06

Станислав определено има трески за дялане и тепърва трябва да работи усърдно, но това в поста са клевети и откровени глупости!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 21 сеп 2016 00:29

Аз викам да не погребваме поредният юноша като некадърник, преди още да е направил даже и 90 минути мъжки футбол. Методиката в школата ни е скапана, не излизат футболисти дори със загатнат потенциал. Но такъв може и да има и дължим на всяко едно дете със синя фланелка поне шансът да се издъни мощно, преди да го плюем.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 21 сеп 2016 01:10

Едно време имаше един лаф - "Курви,бело и у Царско село".

Абсолютно не виждам причина да уважаваме този отбор и да не победим с ПОНЕ 2 гола разлика на полу-съединител.

Шанс за изява да получат юношите заедно с Мицански,шведа,а защо не и Галин Иванов.

Успех на момчетата!

Само Левски!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 сеп 2016 09:33

PSvilenov написа:
blue avalanche написа:
sin4ec написа:
korteneca написа:Нещо подобно може да се пробва:
Чворович, Орачев, Сандберг, Лукин, Алвеша, Аниете/Нар , Бурабия, Костадинов/Прохазка, Галин Иванов, С.Иванов, Мицански. :roll:

То много неща може да се пробват, ама ни трябва победа. Пробите са за контролните мачове и тренировъчните игри. Тук се играе официален мач за КБ и има една-единствена цел: продължаване напред!

Ако изброените футболисти не могат да измъкнат победа от Царско село - да си събират багажа и да си тръгват!!!
Срещу Л-ц ли ще им се надяваме?????

Тука не съм съгласен. Чворович си е баш чвор както се видя срещу Локо София . Лукин сега се връща от контузия изгубил ритъм , Галин и Мицански не са играли от не знам си колко време , Станислав Иванов го видяхме колко е надежда срещу Монтана . Орачев ту играе , ту не , зависи колко му е ден . С толкова много въпросителни и проблеми около тези играчи , ти би ли ги пуснал всичките заедно с цел задължителна победа ?

И вие имате право, но изброените от мен играчи би трябвало от сън да ги бутнеш и да бият децата на Царско село. Ако и това не могат без значение от формата тогава каква работа имат изобщо в Левски? Отделно, че тези са сателит на Литекс и като нищо ще ритат зверската, а след Локо ГО имаме серия от трудни мачове. Толкова ли се плашите от Царско село, че искате да играем с титулярите и да ни изпочупят??? :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 сеп 2016 09:48

Като стана дума за контузии...

Неприятна новина за треньора на Левски Люпко Петрович след вчерашната тренировка. Един от нападателите му - Илиан Мицански, е контузен, разбра "7 дни спорт". Бившият голаджия на Кайзерслаутерн е с болки в адуктора на десния крак. По време на учебната игра в края на заниманието Мицански се разпъна и изпита сериозна болка между краката.

Очаква се днес нападателят да премине обстойни прегледи, за да се прецени сложността на травмата и колко време той ще отсъства от терените.

Сигурно е, че Люпко Петрович няма да разчита на него в мача за купата с Царско село утре.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2016 10:33

Ако излезем с титулярите и бием, а после бием и Локо Г.О. едвали някой ще каже нещо.

Но принципно знаем физическите възможности на играчите в родните отбори... С изключение на Лудогорец, но там са друга бира... Пардон, химия.
Ако излезем с титулярите, има грозната вероятност да ни изпонаритат и мачът да отиде в продължения.
Което ще е мега тъпо.
Ще е мега тъпо да отпаднем, ако играем и с резервите... Но трябва трезво да се преценят нещата.

Така-наречените резерви, са играчи на Левски и е редно да го покажат/докажат, в някой, а защо не и в няколко двубоя.
Имаше достатъчно време преди тоя мач, за прилична стиковка в тренировачният процес.
Някак си не ми се вярва Царско село да имат по-добри играчи от Сандберг, Лукин, Мики, Бурабия, Станислав, Мицански и т.н. футболисти, появявали се рядко до тук в игра.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 сеп 2016 12:32

Каквито и играчи да играят, трябва да излязят и да потрошат сателитната чиния на парчета.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 сеп 2016 14:50

Новият нападател на Левски Илиан Мицански няма да играе срещу Царско село в мача за Купата на България, който е утре на стадион „Локомотив“.

Таранът е получил травма по време на снощната тренировка, която няма да му позволи да се възстанови преди утрешната среща.

Липсата на Мицански най-вероятно ще накара Люпко Петрович отново да заложи на Бабатунде Адениджи. Нигериецът явно няма да получи почивка, а и се намира в добра форма.

Сръбският треньор на „сините“ ще направи рокади в стартовия състав. Очакванията са да заложи на Чворович, Сандберг и Лукин, които нямат особено поле за изява от началото на сезона.

Твърдо аут от мача с Царско село са контузените Веселин Минев и Божидар Краев.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 сеп 2016 17:23

Старши-треньорът на Левски Люпко Петрович определи група от 18 футболисти за предстоящия 1/16-финал за Купата на България срещу Царско село в четвъртък, 22.09. Срещата между двата тима е от 16:00 часа на стадион „Локомотив“ в квартал „Надежда“.

Ето и цялата група:

Боян Йоргачевич, Иван Чворович, Мики Орачев, Сърджан Лукин, Симон Сандберг, Александър Александров, Димитър Пиргов, Сашо Александров, Галин Иванов, Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Мехди Бурабия, Роман Прохазка, Франсис Нар, Хеан Деса, Антонио Аниете, Бабатунде Адениджи, Станислав Иванов
https://levski.bg/news/details/175645
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”