Абе комнтирайте футбола и не се занимавайте с глупости.
 Абе комнтирайте футбола и не се занимавайте с глупости.Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Абе комнтирайте футбола и не се занимавайте с глупости.icko65 написа:парци написа:GOLEADOR написа:... ако Локомотив спечели купата на страната УЕФА и ФИФА ще ги признае ли за наследници на Локомотив?Каквото е за тях,такова и за ЦСКА!...
Ти си по-тъп от самия себе си, честно.
В Щатите имат един изказ "apples and oranges". Тук в случая си говорим за домати и кокосови орехи.
Ицко, папур мамин златен, за разлика от червените/оранжевите/пембяните, ние нямаме съмнение кой отбор точно подкрепяме и защо освен него няма друг(и).
Парци ..пиле шарено..Вие нов клуб създадохте ли?Създадохте..Как се казва?Локомотив1929 София.Точка.Знам че има разлика от онея измислените.И вашия Локо сф още съществува.При вас единствената разлика е че не припознахте чужд клуб.Вие и за това тръгнахте от най-ниско ниво-А окр.Привилегия на новите КЛУБОВЕ.Законно е.
 - може и да греша...
 - може и да греша... ....
....парци написа:
На 21 септември от 16 часа е мачът на последните два сезона за Локомотив София.
Апелирам всеки да направи и невъзможното за да подкрепим отбора, името и идеята "Локомотив" - нека да го направим като вкараме положителна енергия с песни за отбора. Без да се занимаваме с агитката на гостите и обидни експертизи дали са от Ловеч или от Етрополе, дали са оранжеви, червени или пенбени - нас това точно в този мач не трябва да ни интересува.
Нашите играчи трябва да оставят сърцата си на терена, а ние да ги подкрепяме до последната секунда така, както само ние можем.
Умолявам всеки, който е свободен, да си закупи билет по-рано и да не чака да влезе в последния момент на стадиона, за да не се образуват опашки (стадион "Локомотив" вече има съвсем различен пропусквателен режим и влизането става с една идея по-бавно).
Цените на билетите са по 10 лева, а на вход 1 на сектор "А" (откъм кафето) ще се продават и билети за пенсионери и ученици на цена 5 лева.
Билетите може да се закупят още от ticketpro.bg и бензиностанции OMV и съветвам хората, които ще идват в последния момент, по възможност да си закупят от там.
Надявам се този ден да стане истински празник за всички!
САМО ЛОКО! САМО НИЕ!
lokosf.info

icko65 написа:GOLEADOR написа:icko65 написа:УЕФА и ФИФА дали ше ги бръсне за твоята идея ЦСКА-София да стане член на ОСК ЦСКА и да ви признае за наследник?
Надявам се да ги бръсне закупуването на ТМ,както се случи с Фиорентина.
Не знам за Фиорентина..ама ТМ да носи приемственост ..?И то при фалирало дружество.Впрочем защо трябва да я купувате?Тя не е ли ваша?Като емблемата..И какво ще вземете/правоприемете от някой дето го няма.Историята си остава там-в ПФК ЦСКА АД.Това е ЦСКА.Сегашното нито има връзка с него нито право на историята.Трябваше да се плати..
GOLEADOR написа:icko65 написа:GOLEADOR написа:icko65 написа:УЕФА и ФИФА дали ше ги бръсне за твоята идея ЦСКА-София да стане член на ОСК ЦСКА и да ви признае за наследник?
Надявам се да ги бръсне закупуването на ТМ,както се случи с Фиорентина.
Не знам за Фиорентина..ама ТМ да носи приемственост ..?И то при фалирало дружество.Впрочем защо трябва да я купувате?Тя не е ли ваша?Като емблемата..И какво ще вземете/правоприемете от някой дето го няма.Историята си остава там-в ПФК ЦСКА АД.Това е ЦСКА.Сегашното нито има връзка с него нито право на историята.Трябваше да се плати..
Защо за ФИФА и УЕФА ТМ носи идентичността на клуба - питай тях,за мен принадлежността към семейството на ЦСКА дава тази наследственост.Относно фалита - България е фалирала много пъти,да сме закрити?
 ...ДА, България е закрита, един път като бананова република на САЩ и окончателно като анклавна територия на ЕС!!!
...ДА, България е закрита, един път като бананова република на САЩ и окончателно като анклавна територия на ЕС!!!hd29 написа:Какво сте се хванали с тия фифи и уефи,не мога да разбера.Въобще не ме "боли" мен те какво признават и какво не.Аз съм локомотивец от 30г и историята я знам не я чета от техните сайтове. А тия "дървени философи"тука са ми много забавни като започнат да обясняват,кой бил автентичен и кой не

ти си локомотивец от 30 години, аз съм ЦеСеКАр от 50 години...и ко прами ся, тук, някакъв си локомотивец, да ми пише че играете с ЦСКА, след като ЦСКА умря?!?!?!
 ти си локомотивец от 30 години, аз съм ЦеСеКАр от 50 години...и ко прами ся, тук, някакъв си локомотивец, да ми пише че играете с ЦСКА, след като ЦСКА умря?!?!?! ....
....Pride написа:и тъй като не следя другите отбори този ЦСКА подкрепя ли се масово, колко очаквате да се напълни сектора за гости?

kiril.a.d написа:hd29 написа:Какво сте се хванали с тия фифи и уефи,не мога да разбера.Въобще не ме "боли" мен те какво признават и какво не.Аз съм локомотивец от 30г и историята я знам не я чета от техните сайтове. А тия "дървени философи"тука са ми много забавни като започнат да обясняват,кой бил автентичен и кой не

ти си локомотивец от 30 години, аз съм ЦеСеКАр от 50 години...и ко прами ся, тук, някакъв си локомотивец, да ми пише че играете с ЦСКА, след като ЦСКА умря?!?!?!
ко праим, питам????? - а аз, и вашата история знам...момче!...че и с "ваши" на една маса съм седял....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта