buhata_prime написа:HekakaB написа:Христо Ботев си е стадиона.Това са просто реклами.
Ясно ми е, просто не успя да доловиш иронията
Долових я.Не бяха толкова много паната минали мачове.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
buhata_prime написа:HekakaB написа:Христо Ботев си е стадиона.Това са просто реклами.
Ясно ми е, просто не успя да доловиш иронията
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Долових я.Не бяха толкова много паната минали мачове.
HekakaB написа:Ботев в момента е толкова слаб, че резервите на Лудогорец ще бият с разлика.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
IvailoRz написа:Мутри с качулки са спрели буса с фенове на Лудогорец и са нанесли побой на някои от по- възрастните ....браво бе . После защо нямало фенове по стадионите. Другия път и един бус няма да има !
IvailoRz написа:Едната пострадала е жена ,на 70г , бивша учителка по математика. Истински виртуоз . Ходих преди почти 10г на уроци по математика и жената ме подготви чудесно за изпити. (Леко се отплеснах) . Та..жената почти не пропуска ГОСТУВАНЕ и обиколи цяла Европа с отбора ... Май няма и гостуване в Европа , което да не посети....дано случката не я откаже ,ама...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост