Прогнозата ми е 2:1 (като гръм от ясно небе), но след като съм зле с прогнозите, предполагам ще завърши 1:1 и 10 милиона за Кафу
ШЛ | Лудогорец - ПСЖ | 28.09.2016г. 21:45ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - ПСЖ, групи на ШЛ, 28.09.2016, 21:45
Лудогорец и да загубят този мач няма да е изненада все пак! Очаквам (резонно) Арсенал да бие Базел, и тогава ще е къде по-лесно нашите да вземат точка или повече от топчиите в София! Така че и с три равни можем да сме трети(стига Базел да не печели)!
Прогнозата ми е 2:1 (като гръм от ясно небе), но след като съм зле с прогнозите, предполагам ще завърши 1:1 и 10 милиона за Кафу
Логиката сочи лесна победа за французите - класата, бюджета, лигата, обстановката, манталитета с който е свикнал отбора на ПСЖ, са на светлинни години от реалността, с която се сблъсква Лудогорец ежедневно.
Но печалбата за разградчани си е там - те нямат абсолютно нищо за губене от този мач.
Опит в ШЛ = печалба, приходи от публика и ТВ права = печалба, място под Слънцето в световните медии = печалба.
Един гол ако вкарат, независимо колко ще вкарат французите = дявола не е толкова страшен = не сме безнадеждно зле спрямо западните отбори = нов поглед върху собствения отбор = ОГРОМНА ПЕЧАЛБА.
Левскар съм откакто се помня, над 33-34 години вече, обаче наистина стискам палци на Лудогорец.
Само ми е мъчно, че моя отбор не направи това, което очевидно бе възможно като израстване, когато бе в тази позиция. Та стигнахме отбор от малко градче да доказва, че стават нещата, когато ги искаш и работиш правилно.
TLDR - Успех на Лудогорец!
Но печалбата за разградчани си е там - те нямат абсолютно нищо за губене от този мач.
Опит в ШЛ = печалба, приходи от публика и ТВ права = печалба, място под Слънцето в световните медии = печалба.
Един гол ако вкарат, независимо колко ще вкарат французите = дявола не е толкова страшен = не сме безнадеждно зле спрямо западните отбори = нов поглед върху собствения отбор = ОГРОМНА ПЕЧАЛБА.
Левскар съм откакто се помня, над 33-34 години вече, обаче наистина стискам палци на Лудогорец.
Само ми е мъчно, че моя отбор не направи това, което очевидно бе възможно като израстване, когато бе в тази позиция. Та стигнахме отбор от малко градче да доказва, че стават нещата, когато ги искаш и работиш правилно.
TLDR - Успех на Лудогорец!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- trokadero_
- Контакти:
ПСЖ , ПСЖ , ама знае ли човек какво може да стане . Така , че да има шоу и нищо не е предопределено. 
с много късмет, е възможен резултат 1:1.
(обаче ако Кавани се разиграе, мачът отива на 0:3)
Между другото, очаквам Арсенал също да се издъни у дома с хикс с/у Базел
(обаче ако Кавани се разиграе, мачът отива на 0:3)
Между другото, очаквам Арсенал също да се издъни у дома с хикс с/у Базел
Успех на Лудогорци от все сърце.Мисля че трябва да играят много стегнато и да не си мислят за победа.Онези са много класни и няма да простят никакви грешки.Справка последният им мач като гост....просто безмилостни.Дано тази път публиката малко се раздвижи че обикновено като на театър са.Малко им трябва на зелените да придобият кураж.....
Абе на стадиона съм и нека стане резултатен мач. И по-важното е Арсенал да бие Базел
Тук ще има изненада според мен.
2:1
2:1
тук явно сте се събрали или луди оптимисти, или яко подпийнали хора - няма лошо, човещинка е. Реалността опбаче е малко по-друга и всичко под 3 гола разлика за ПСЖ би било огромна изненада. Не защото ПСЖ са някакви извънземни, просто Лудогорец са безумно слаби, а късметът рано или късно свършва. Да сио говорим малко по-нормално - разградчани нямат спечелен нито един от "големите" си мачове, в който да са го контролирали, да са играли като голям отбор, всъщност въобще като отбор - всичко беше луд късмет.
Но както и да е, няма да им пожелавам успех, няма да им пожелавам и неуспех, аз си имам отбор и той не се казва Лудогорец, а към хората от региона също нямам претенции - да си се радват на отбора, да се гордеят с успехите му и т.н.
Но както и да е, няма да им пожелавам успех, няма да им пожелавам и неуспех, аз си имам отбор и той не се казва Лудогорец, а към хората от региона също нямам претенции - да си се радват на отбора, да се гордеят с успехите му и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Лудогорец в София няма да загуби. Реалистично 1:1, оптимистично 2:1. За залагащите пускайте гол гол. Другият мач от групата и той ще е 1:1