"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Решение на ДК

Мнениеот amoros » 19 сеп 2016 16:29

Вие си палете свещи за здравето на бате Бойко,че иначе щеше да има дербита с ЦСКА във В групата.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 19 сеп 2016 16:48

Свещи палете ти и всички сини евтини сестрички от секБтор, за дето ви платиха навремето вноските да не изхвърчи отборчето закриляно от висшата лига, неграмотни мангали от покрайнините на София.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 19 сеп 2016 17:37

BRF написа:Ако наказанието е лишаване от домакинство и мисля,че следващия мач е с Олимпик Тетевен,който сега играе в Стара загора,значи мача трябва да е на стадиона на Велбъжд Кюстендил в Пловдив!Няма ли да са много отборите играещи там?

Не ти е лесно на теб :)
Олимпик Тетевен се сля с Берое , който не е фалирал , не дължи на никого нищо и не е ощетявал дължавата.
Разликите сам можеш да си ги направиш.
Това да си оправдаваш припознаването със случаите на сливане на другите отбори , които нямат нищо общо с вашето показва всичко друго , но не и сигурност в избора ти. Но няма проблем. Ваша си работа кого и как подкрепяте. Аз нямам нищо против.
Темата е за друго , а именно странното решение на ДК. Първо наказва , а после заменя наказанието. По-лесното и по-приемливо за всички нас би било просто да наложи второто наказание и толкова.
Иначе на мен ми е все тая къде ще се играе мача.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 сеп 2016 14:51

Avgusta 1916 написа:
BRF написа:Ако наказанието е лишаване от домакинство и мисля,че следващия мач е с Олимпик Тетевен,който сега играе в Стара загора,значи мача трябва да е на стадиона на Велбъжд Кюстендил в Пловдив!Няма ли да са много отборите играещи там?

Не ти е лесно на теб :)
Олимпик Тетевен се сля с Берое , който не е фалирал , не дължи на никого нищо и не е ощетявал дължавата.
Разликите сам можеш да си ги направиш.
Това да си оправдаваш припознаването със случаите на сливане на другите отбори , които нямат нищо общо с вашето показва всичко друго , но не и сигурност в избора ти. Но няма проблем. Ваша си работа кого и как подкрепяте. Аз нямам нищо против.
Темата е за друго , а именно странното решение на ДК. Първо наказва , а после заменя наказанието. По-лесното и по-приемливо за всички нас би било просто да наложи второто наказание и толкова.
Иначе на мен ми е все тая къде ще се играе мача.

Не ми е лесно,прав си!На теб ти е лесно-Олимпик стана Берое,после не ви хареса собственика сменихте фирмата,ама как да е!
Колкото до темата-писал съм по нея!

Потребителски аватар
Troi4o
Контакти:

Не е ли редно мачовете от А група вече да започват по-рано?

Мнениеот Troi4o » 23 сеп 2016 22:28

Мисля, че темата е ясна.
За мен деня започна да се скъсява, тези дни и застудя. Мисля, че първият мач трябва да почва в 17ч, този след него най-късно 19:15. Пак ще си ритат на лампи. Колко луди ще отидат в този студ на ясен мач Верея Лудогорец в 21ч? Отделно за гостуващите агитки един час от 23ч след мача е доста неудобен за връщане. Вашите мнения по въпроса?

samo_levski
Контакти:

Кому са нужни такива мачове? (новата програма)

Мнениеот samo_levski » 26 сеп 2016 21:13

Понеделник вечер. Студено за сезона време в Пловдив и проливен дъжд. В 7 часа вече е тъмно, а мача почва в 8! Празен стадион. Никаква атмосфера. Двубоя се играе в град, който е достатъчно далече от градовете и на двата отбора. Аз знам, че в Горна Оряховица има футболни хора. Гледал съм дербитата с Етър, за да знам, че хората в тоя град могат да създадат един футболен празник и страхотна атмосфера. Хората, които са на стадиона ще се приберат по късните часове, а утре повечето ще са и на работа. Хората, които са пред телевизора със сигурност могат да намерят нещо много по-вълнуващо за вършене или гледане от тоя мач. Дядовците по селата вече са към лягане, а да не говорим за тях кво е да стоят до 12 заради мачовете в 21.15...

Всичко в тоя мач и в новата програма на първенството е направено и измислено така, за да отблъсне българския фен на футбола, а не да го привлече.

Кому са нужни такива мачове?

На хората, които искат да отблъснат и малкото останали мазохисти, които можем да се наречем фенове на българския футбол. Искат да се отвратим, да настанят една апатия в нас, да се откажем, да ни генерализират или като лумпени или като ненормални, че още гледаме, следим и се вълнуваме от български футбол.

Без фенове за тях ще е много по-лесно. Без фенове много по-лесно се въртят далавери, много по-лесно се играе черно тото, много по-лесно се купуват мачове, без фенове много по-лесно се легитимират нови отбори и нови "народни любимци" се налагат.

skoda1980
Контакти:

Re: Кому са нужни такива мачове? (новата програма)

Мнениеот skoda1980 » 26 сеп 2016 21:29

Групата я направиха заради ЦСКА-София, а мачовете са така заради Диема. Явно целта не е да има публика, а Перукан да лапа :!:

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 26 сеп 2016 21:37

За хората в провинцията беше празник в събота от 18 часа да идат на стадиона, да се видят с приятели . Сега отборът от техния град играе от 19 или 21 часа на 150 км. Кой може да обясни на баща ми, който е на 75 год. защо вече в събота не може да се види с приятелите които са останали на стадиона. Всичко в тази държава стана една голяма простотия

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 сеп 2016 21:54

И тук в Англия е студено и вали дъжд , сега е 20:00 и започва мач .
В събота когато мачовете бяха в добро време и час видя ли колко публика имаше .
Изображение

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот Mathias_Coureur » 26 сеп 2016 22:05

Вчера мачът ни със Славия беше в 21.15 ч. на 65 км от Варна. Докато се върнеш става 12 и 30 полунощ. Всичко това го правят заради идиотската телевизия и идиотските залагания - мачовете да са в удобно за тях време , а не в удобно за феновете време! Направете половината мачове в Събота от 18 или 19 ч. , а другата половина в Неделя по същото време, защото мачовете в делнични дни и в късни часове са крайно неудобни за футболния фен!

Върни се в “Архив”