"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Решение на ДК
Вие си палете свещи за здравето на бате Бойко,че иначе щеше да има дербита с ЦСКА във В групата.
Свещи палете ти и всички сини евтини сестрички от секБтор, за дето ви платиха навремето вноските да не изхвърчи отборчето закриляно от висшата лига, неграмотни мангали от покрайнините на София.
- Avgusta 1916
- Контакти:
BRF написа:Ако наказанието е лишаване от домакинство и мисля,че следващия мач е с Олимпик Тетевен,който сега играе в Стара загора,значи мача трябва да е на стадиона на Велбъжд Кюстендил в Пловдив!Няма ли да са много отборите играещи там?
Не ти е лесно на теб
Олимпик Тетевен се сля с Берое , който не е фалирал , не дължи на никого нищо и не е ощетявал дължавата.
Разликите сам можеш да си ги направиш.
Това да си оправдаваш припознаването със случаите на сливане на другите отбори , които нямат нищо общо с вашето показва всичко друго , но не и сигурност в избора ти. Но няма проблем. Ваша си работа кого и как подкрепяте. Аз нямам нищо против.
Темата е за друго , а именно странното решение на ДК. Първо наказва , а после заменя наказанието. По-лесното и по-приемливо за всички нас би било просто да наложи второто наказание и толкова.
Иначе на мен ми е все тая къде ще се играе мача.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Avgusta 1916 написа:BRF написа:Ако наказанието е лишаване от домакинство и мисля,че следващия мач е с Олимпик Тетевен,който сега играе в Стара загора,значи мача трябва да е на стадиона на Велбъжд Кюстендил в Пловдив!Няма ли да са много отборите играещи там?
Не ти е лесно на теб![]()
Олимпик Тетевен се сля с Берое , който не е фалирал , не дължи на никого нищо и не е ощетявал дължавата.
Разликите сам можеш да си ги направиш.
Това да си оправдаваш припознаването със случаите на сливане на другите отбори , които нямат нищо общо с вашето показва всичко друго , но не и сигурност в избора ти. Но няма проблем. Ваша си работа кого и как подкрепяте. Аз нямам нищо против.
Темата е за друго , а именно странното решение на ДК. Първо наказва , а после заменя наказанието. По-лесното и по-приемливо за всички нас би било просто да наложи второто наказание и толкова.
Иначе на мен ми е все тая къде ще се играе мача.
Не ми е лесно,прав си!На теб ти е лесно-Олимпик стана Берое,после не ви хареса собственика сменихте фирмата,ама как да е!
Колкото до темата-писал съм по нея!
Не е ли редно мачовете от А група вече да започват по-рано?
Мисля, че темата е ясна.
За мен деня започна да се скъсява, тези дни и застудя. Мисля, че първият мач трябва да почва в 17ч, този след него най-късно 19:15. Пак ще си ритат на лампи. Колко луди ще отидат в този студ на ясен мач Верея Лудогорец в 21ч? Отделно за гостуващите агитки един час от 23ч след мача е доста неудобен за връщане. Вашите мнения по въпроса?
За мен деня започна да се скъсява, тези дни и застудя. Мисля, че първият мач трябва да почва в 17ч, този след него най-късно 19:15. Пак ще си ритат на лампи. Колко луди ще отидат в този студ на ясен мач Верея Лудогорец в 21ч? Отделно за гостуващите агитки един час от 23ч след мача е доста неудобен за връщане. Вашите мнения по въпроса?
-
samo_levski
- Контакти:
Кому са нужни такива мачове? (новата програма)
Понеделник вечер. Студено за сезона време в Пловдив и проливен дъжд. В 7 часа вече е тъмно, а мача почва в 8! Празен стадион. Никаква атмосфера. Двубоя се играе в град, който е достатъчно далече от градовете и на двата отбора. Аз знам, че в Горна Оряховица има футболни хора. Гледал съм дербитата с Етър, за да знам, че хората в тоя град могат да създадат един футболен празник и страхотна атмосфера. Хората, които са на стадиона ще се приберат по късните часове, а утре повечето ще са и на работа. Хората, които са пред телевизора със сигурност могат да намерят нещо много по-вълнуващо за вършене или гледане от тоя мач. Дядовците по селата вече са към лягане, а да не говорим за тях кво е да стоят до 12 заради мачовете в 21.15...
Всичко в тоя мач и в новата програма на първенството е направено и измислено така, за да отблъсне българския фен на футбола, а не да го привлече.
Кому са нужни такива мачове?
На хората, които искат да отблъснат и малкото останали мазохисти, които можем да се наречем фенове на българския футбол. Искат да се отвратим, да настанят една апатия в нас, да се откажем, да ни генерализират или като лумпени или като ненормални, че още гледаме, следим и се вълнуваме от български футбол.
Без фенове за тях ще е много по-лесно. Без фенове много по-лесно се въртят далавери, много по-лесно се играе черно тото, много по-лесно се купуват мачове, без фенове много по-лесно се легитимират нови отбори и нови "народни любимци" се налагат.
Всичко в тоя мач и в новата програма на първенството е направено и измислено така, за да отблъсне българския фен на футбола, а не да го привлече.
Кому са нужни такива мачове?
На хората, които искат да отблъснат и малкото останали мазохисти, които можем да се наречем фенове на българския футбол. Искат да се отвратим, да настанят една апатия в нас, да се откажем, да ни генерализират или като лумпени или като ненормални, че още гледаме, следим и се вълнуваме от български футбол.
Без фенове за тях ще е много по-лесно. Без фенове много по-лесно се въртят далавери, много по-лесно се играе черно тото, много по-лесно се купуват мачове, без фенове много по-лесно се легитимират нови отбори и нови "народни любимци" се налагат.
Re: Кому са нужни такива мачове? (новата програма)
Групата я направиха заради ЦСКА-София, а мачовете са така заради Диема. Явно целта не е да има публика, а Перукан да лапа 
За хората в провинцията беше празник в събота от 18 часа да идат на стадиона, да се видят с приятели . Сега отборът от техния град играе от 19 или 21 часа на 150 км. Кой може да обясни на баща ми, който е на 75 год. защо вече в събота не може да се види с приятелите които са останали на стадиона. Всичко в тази държава стана една голяма простотия
И тук в Англия е студено и вали дъжд , сега е 20:00 и започва мач .
В събота когато мачовете бяха в добро време и час видя ли колко публика имаше .
В събота когато мачовете бяха в добро време и час видя ли колко публика имаше .
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17
Вчера мачът ни със Славия беше в 21.15 ч. на 65 км от Варна. Докато се върнеш става 12 и 30 полунощ. Всичко това го правят заради идиотската телевизия и идиотските залагания - мачовете да са в удобно за тях време , а не в удобно за феновете време! Направете половината мачове в Събота от 18 или 19 ч. , а другата половина в Неделя по същото време, защото мачовете в делнични дни и в късни часове са крайно неудобни за футболния фен!