ВЛ - 5-ти кръг | Челси - Ливърпул - 16.09.2016
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ - 5-ти кръг | Челси - Ливърпул - 16.09.2016
Трябва да удържим около топ 4 до Нова година, оттам нататък винаги сме една идея по-добре.
- dNelbandian
- Контакти:
Отбор има. Можеше и да бъде и малко по-балансиран, но и така е на прилично ниво.
Единственото което може да ни притеснява е постоянството на играчите. Надявам се, че ще бъдат по-постоянни и ще може да се направи една серия от победи.
Единственото което може да ни притеснява е постоянството на играчите. Надявам се, че ще бъдат по-постоянни и ще може да се направи една серия от победи.
dNelbandian написа:Отбор има. Можеше и да бъде и малко по-балансиран, но и така е на прилично ниво.
Рядко си позволявам да коментирам някого, особено когато мнението му е позитивно, но ти ме изумяваш!
Темата, която направи преди няколко седмици, все още съществува. Тема, в която оплю, общо взето, целия отбор, а сега изведнъж отбора бил на прилично ниво и липсвало само постоянство.
Няма да цитирам конкретно, всеки може да отвори и да прочете коментара ти и да остане изумен как за 2-3 седмици този отбор, със същите играчи, изведнъж стана "на прилично ниво".
Такава рязка промяна в твърденията е невероятна! Надявам се, след една последваща загубя, няма да завъртиш "дупето" обратно и да плюеш по отбора. Е, това ще е вече още по-странно!
LOREM IPSUM
- Alonso_Massa
- Контакти:
Milkoy написа:Алонсо, без грам да се заяждам, още ли мислиш, че битката ни не е с Юнайтед или поне някаква малка доза оптимизъм ти се оформи?
Хендо се справи отлично и в този мач(както и с Лестър) Никога няма да кажа на бялото черно. Ще се радвам всеки един футболист, към който съм бил критичен и още е в отбора, да ме опровергава със силна игра. Все пак, мисля, че Джан има далеч по-голям потенциал за тази позиция и се надявам да го видя скоро на терена.
Хора, за пръв път от много години, имаме ОТБОР и не разчитаме на един или двама "незаменими". Имаме си и бруталния треньор, не виждам причина да не сме изпълнени с оптимизъм.
Добро начало на сезона и прилични 10 точки, но ключовата дума е "прилични". Тези прилични 10 точки ни носят за момента 6-то място. Първите 5 мача играхме с 4 отбора от графата "силни" и 1 от графата "слаби" и типично в наш стил смачкахме силните и паднахме геройски от слабите. От както съм фен на този отбор винаги е било така. Сега обаче от следващите 5 мача 4 са със "слаби" противници. Точно в тези 4 мача за мен ще си проличи дали има повод за оптимизъм или не. Заложено е ДНК-то на отбора да се дъним със слабите отбори точно когато наберем инерция и ако счупим този карък тогава ще имаме наистина поводи за голям оптимизъм и тогава ще можем да погледнем смело към челните места. Обаче има и друго не всичко е толкова перфектно в играта ни. Продължаваме да допускаме леки голове и самият факт че сме допуснали цели 8 гола в първите 5 мача е притеснително. Аз все още не бързам да се радвам, защото прекалено много пъти оставах разочарован последните няколко години. Нека минат тези 5 мача и да сме пак близко до топ4 или в топ4 и тогава ще се убедя, че сме фактор, но до тогава продължавам да съм по-въздържан спрямо прогнози за титли, трофеи и мачкане наред.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Liverpool_EC
- Контакти:
pzahariev написа:dNelbandian написа:Отбор има. Можеше и да бъде и малко по-балансиран, но и така е на прилично ниво.
Рядко си позволявам да коментирам някого, особено когато мнението му е позитивно, но ти ме изумяваш!
Темата, която направи преди няколко седмици, все още съществува. Тема, в която оплю, общо взето, целия отбор, а сега изведнъж отбора бил на прилично ниво и липсвало само постоянство.
Няма да цитирам конкретно, всеки може да отвори и да прочете коментара ти и да остане изумен как за 2-3 седмици този отбор, със същите играчи, изведнъж стана "на прилично ниво".
Такава рязка промяна в твърденията е невероятна! Надявам се, след една последваща загубя, няма да завъртиш "дупето" обратно и да плюеш по отбора. Е, това ще е вече още по-странно!
Захариев, нали знаеш, че Господ прави чудеса. И най-голямото му чудо няма да е, че Хендерсън вкарва като Джерард