Здравейте,
миналата седмица с погнуса прочетох, че новият спонсор на цска-литекс е Мтел и трябваше да прегледам още няколко сайта, за да се убедя, че това е истина.
Допреди година господата от Мтел повтаряха постоянно как свиват бюджета за спонсорства и не могат вече да помагат на ЛЕВСКИ, а то какво се оказа - те потривали ръчички да станат спонсор на изчадието цска-литекс.
Защото това са съшите хубостници (Александър Димитров - изп. директор, Симеон Донев - маркетинг директор и Георги Томов - търговски директор), които преди години, когато бяха във Виваком, подписаха договор с цска.
Явно това трио чорбари си мислят, че с парите, които получават в Мтел от привържениците на Левски ще могат да спонсорират любимия си червено-оранжев отбор.
Проблемът за мен е основно морален - след като си бил свързан повече от 15 години с успехите на един отбор и си изградил покрай този отбор и имиджът си на номер 1 в българия е някак неетично и неморално за Мтел веднага да скочи в другия лагер. Защото освен футбола в ЛЕВСКИ можеха да станат спонсори на други спортове(баскетбол, волейбол, худ. гимнастика, …) и пак да останат свързани с марката ЛЕВСКИ.
Но да станеш веднага спонсор на цска и то на недоправеното изчадие цска-литекс-чавдар е нагла и арогантна постъпка на ръководството на Мтел в лицето на А.Димитров. Тези хора направо се изплюват в лицето на хората, обичащи ЛЕВСКИ като им казват - момчета вие не ни интересувате вече, това е " ПРОСТО БИЗНЕС".
Мисля си обаче, че тези хора просто недооценяват силата на синята общност, защото да си с ЛЕВСКИ не може да бъде само бизнес, това е най-голямата емоция за милиони в България. И много скоро те ще разберат, че подигравайки се с тази емоция и разрушавайки по този начин връзката с ЛЕВСКИ, те се обричат на това, което сполетя Ивайло Петев - феновете на ЛЕВСКИ ще им съблекат синята фланелна на лидер и ще ги пратят в свинското блато на посредствеността. Защото никой не може да се подиграва с ЛЕВСКИ, още повече някакви недоизлюпени червени бизнесменчета.
За щастие обаче моят договор изтича в края на тази годината и аз ще сменя оператора след повече от 18 години с Мтел. Може би решението ми е емоционално, но смятам, че е крайно време да покажем на арогантните управляващи в Мтел, че ЛЕВСКИ е най-великата емоция и феновете на ЛЕВСКИ са много по-силни от всяка компания в България и за нищо на света няма да станат спонсори на цска-литекс.
ОТ Мтел май не знаят че ЛЕВСКИ е по-силен от тях.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ОТ Мтел май не знаят че ЛЕВСКИ е по-силен от тях.
Мтел имаше три годишен договор с Литекс, от който бяха минали две. Сега просто го доизпълняват със същия отбор.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Това май никой не го знае
Не съм чувал М Тел да правят козирки ...

Леевски, оле

Мтел прогледнаха и видяха, че истината е в най-популярния български футболен клуб - ЦСКА!
Върни се в “Кошче за отпадъци”