Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 сеп 2016 20:47

CTAHKO написа:
И какво губи матушка Россия от това, че не внася стоки бъкани с ГМО от ЕС :roll: Нещо не се сещам :roll: Винаги губещ е износителя, а не вносителя ;)

Много работи загубиха, виж им сривът на стандарта. 8-)
Със санкциите вървеше и сривът на цените на природните ресурси ( в такива е около 80 % от износът на "Матушката" ) ... "Нищо не загубиха, разбира се", само дето им се наложи да бъркат в резервите си. :mrgreen:

Даже един от министрите им каза наскоро, че от как са санкциите, обикновеният руски гражданин се храни по зле.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 сеп 2016 20:51

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
И какво губи матушка Россия от това, че не внася стоки бъкани с ГМО от ЕС :roll: Нещо не се сещам :roll: Винаги губещ е износителя, а не вносителя ;)

Много работи загубиха, виж им сривът на стандарта. 8-)
Със санкциите вървеше и сривът на цените на природните ресурси ( в такива е около 80 % от износът на "Матушката" ) ... "Нищо не загубиха, разбира се", само дето им се наложи да бъркат в резервите си. :mrgreen:

Даже един от министрите им каза наскоро, че от как са санкциите, обикновеният руски гражданин се храни по зле.

Нали не мислиш, че срива на рублата се дължи на спирането на вноса на стоки от ЕС ;) Дай малко по-сериозно, ако обичаш ;) Това е все едно да ми кажеш, че България ще загуби много, ако българските туристи спрат да ходят в Гърция 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 сеп 2016 20:59

Кво махане на санкции, оу!? Не чухте ли какво рече Плевнелиев? Всеки кандидат-президент требва да си каже какво мисли за Крим. И така ще се усети кой е путиноид и кой не.

Тва е яко обаче - президентската надпревара в България да включва некъф "Кримски тест". :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 сеп 2016 21:01

Няма смисъл да се навлиза в детайли, всеки с две-три натискания на клавишите и толкова клика, лесно ще стигне до инфото за руската икономика преди и след санкциите.

При това санкциите са частични, но резултатът - видим.
Да се прави съпоставка с руската икономика и тази на ЕС, е повече от смехотворно. :geek:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 сеп 2016 21:03

Митьо Пищова: Тоя, кандидата на БСП, Генерала, ще го напра'я да 'фърка без самолет

Определено ни очакват феноменални диспути. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 сеп 2016 22:07

THE G.A.M.E написа:Няма смисъл да се навлиза в детайли, всеки с две-три натискания на клавишите и толкова клика, лесно ще стигне до инфото за руската икономика преди и след санкциите.

При това санкциите са частични, но резултатът - видим.
Да се прави съпоставка с руската икономика и тази на ЕС, е повече от смехотворно. :geek:

Явно не се четем 8-) Руската икономика забуксува от това, че им запорираха сума ти активи и средства в европейски финансови институции, а не от спиране на внос на европейски стоки в матушка Россия ;) Затова ти писах, че е същата работа да я закъса България ако българите спрат да почиват в Гърция ;) Ама както казах, не се четем 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 сеп 2016 23:15

boabbb написа:Смити, обективно казано, си е заблудена личност, което все още вярва в съществуването на истински комунисти и Дядо Коледа :lol: :lol: :lol:

Какво значи истински комунист? Истински престъпник или идиот, който да вярва в глупостите на комунизма?

Има червени хлебарки, които създават ядове. Без значение дали го правят поради празна тиква или с користни цели. Няма значение дали са истински или не, а това което правят.

Иначе ме извини ако съм изпуснал/забравил, но кога точно съм те заблудил? Смисъл, кога остана с убеждението, че се интересувам от мнението ти за мен и каква личност съм? :lol: :lol:

CTAHKO написа:
THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
И какво губи матушка Россия от това, че не внася стоки бъкани с ГМО от ЕС Нещо не се сещам :roll: Винаги губещ е износителя, а не вносителя

Много работи загубиха, виж им сривът на стандарта.
Със санкциите вървеше и сривът на цените на природните ресурси ( в такива е около 80 % от износът на "Матушката" ) ... "Нищо не загубиха, разбира се", само дето им се наложи да бъркат в резервите си.

Нали не мислиш, че срива на рублата се дължи на спирането на вноса на стоки от ЕС Дай малко по-сериозно, ако обичаш ;) Това е все едно да ми кажеш, че България ще загуби много, ако българските туристи спрат да ходят в Гърция 8-)

Изхождаш от грешна позиция.
Българските туристи ще загубят много при суспендиране на пътуванията им за Гърция. Ще загубят възможността да се възползват от по-добър и евтин продукт и ще трябва да се задоволят с нискокачествен и скъп БГ продукт или да намерят друга подходяща дестинация. Същото е и със забраната за внасяне на дадени стоки и ефект върху съответния потребител.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

toristo
Контакти:

Мнението на руски политик за България.

Мнениеот toristo » 18 сеп 2016 23:38

Пожелаваме му, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България.

Пьотр Толстой, кандидат-депутат от "Единна Русия": "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".

http://news.bnt.bg/bg/a/ot-spetsialniya-ni-pratenik-v-rusiya

Тук понеже има няколко активни русофилчета, и ми е чудно дали са съгласни България да спре да съществува, водкаджиите да ни изкупят, и да станем част от руската федерация?

КАН
Контакти:

Re: Мнението на руски политик за България.

Мнениеот КАН » 19 сеп 2016 00:00

Путиноид - гном .

ivailo1403
Контакти:

Re: Мнението на руски политик за България.

Мнениеот ivailo1403 » 19 сеп 2016 01:11

Пьотр Толстой, кандидат-депутат от "Единна Русия": "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".[/quote]
[url

Готина шега... Успех на изборите.

Върни се в “Свободна зона”