За БГ медиите (и още нещо)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Re: За БГ медиите (и още нещо)

Мнениеот Джовани Бутачо » 18 сеп 2016 22:11

Тука в Гонг.бг ... си знаят едно , а именно : ЕДИН Е Г.Г. И Н.А. Е НЕГОВ ПРОРОК !!!
Другият проблем на "ТЕХНИЯТ БОГ" и "ПРОРОЦИ" Е : ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ ИМА 31 ТИТЛИ , 20 КУПИ НА РБ !!! Боже , боже , колко мъка има на този свят ... хохохо
Еле па' ка'т напудрат нЬосовете ....

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 18 сеп 2016 22:18

Подкрепям всяка една дума, написана от автора на темата. Колкото и да се опитват медиите да казват, че ЦСКА-София е ЦСКА, всички знаем, че този клуб няма нищо общо с ЦСКА и е прекръстен Литекс. Много жалка постъпка на ГГ, че чрез бабаитите си е заплашвал гимнастичките, че ако отидат на мач на ЦСКА 1948 ,който има много по-общо с ЦСКА , отколкото Литекс/КОРЕКЦИЯ/ЦСКА-София, те поне почнаха от А окръжна група, а не тръгнаха да прекръстват чужд клуб, само и само по незаконен начин да играят в А група. Поздравления за Спортал и Топсторт, които въпреки заплахите на бабаитите на ГГ , отразяват истината. За мен днешната ни загуба от ЦСКА-София я приписвам на статистиката на Литекс, защото те ползват лиценза на Литекс. Нека Микренския да знае, че колкото и да цензурира медиите и да заплашва хората, нежелаещи да припознаят неговият отбор за ЦСКА, че истината НЕ може да бъде скрита! ЦСКА-София е прекръстен Литекс.
Последна промяна от Mathias_Coureur на 18 сеп 2016 22:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 сеп 2016 22:19

Балкански Орел написа:Бате на тая скапана териотория е пълно с продажници.Вдигат знамена и се бият в гърдите, ама в свободното време се продават за 5 лева и литър ракия.
Мисля, че всички се досетиха за коя групировка на ГМО-то говоря.

Територията ни е много добра. Имаме едно от най-добрите места на планетата. Сезоните са 4-ри, плодородна земя, прекрасна природа, планини, море, гори... и всичко това на една шепа територия. Всичко каквото ти се иска. Ама хората са скапани. Славата на крадливо и лъжливо племе ни е от памтивека. Само в богомилството има честнотост и справедливост, но е смачкано, защото не е угодно на попа и царя.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 сеп 2016 22:26

Как се казва ГНУСНИЯТ $$$ коментар на мачовете на Литекс ?

А падението на Гонг е ясно , но падението на журналистите който градиха иманата си с години е ПОЗОРНО ...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 сеп 2016 22:28

skoda1980 написа:... Интересно ми е и друго:
- Кой позволи на ЦСКА - София да използва стадиона на дружеството във фалит?
- Кой позволи на ЦСКА - София да използва емблемата на дружеството във фалит?
- Кой позволи на ЦСКА - София да използва базите на дружеството във фалит?
И всичко това без търг!

На първия и третия въпрос - министър Кралев; на втория - никой. Просто левентът от Микре действа от позицията на силата с благословията на властимащите, а журналистите се правят, че всичко е в реда на нещата... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Мнениеот Джовани Бутачо » 18 сеп 2016 22:29

Player написа:
Балкански Орел написа:Бате на тая скапана териотория е пълно с продажници.Вдигат знамена и се бият в гърдите, ама в свободното време се продават за 5 лева и литър ракия.
Мисля, че всички се досетиха за коя групировка на ГМО-то говоря.

Територията ни е много добра. Имаме едно от най-добрите места на планетата. Сезоните са 4-ри, плодородна земя, прекрасна природа, планини, море, гори... и всичко това на една шепа територия. Всичко каквото ти се иска. Ама хората са скапани. Славата на крадливо и лъжливо племе ни е от памтивека. Само в богомилството има честнотост и справедливост, но е смачкано, защото не е угодно на попа и царя.

Не всички ... не всички , не е честно да слагаш под общ знаменател всички от това "племе" !!!
Колкото до "ТЕРИТОРИЯТА" и "СЕЗОНИТЕ" запазвам особено мнение , най тегавата с 4-те шибани сезони , най-слабо населената , с най - големите разходи за живеене ...лЕтото +40 , зимЪска - 30 ...за*би ... за това ни "пере сачмата " ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 сеп 2016 22:30

След като журналята се прехласват толкова пред хобита и неговото ГМО, да кажат тогава къде отиде Литекс 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

годе

Мнениеот годе » 18 сеп 2016 22:44

Kotooshu написа:Как се казва ГНУСНИЯТ $$$ коментар на мачовете на Литекс ?

А падението на Гонг е ясно , но падението на журналистите който градиха иманата си с години е ПОЗОРНО ...

Тоя лайнар наистина коментираше много гнусно!

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 18 сеп 2016 23:18

по принцип избягвам да гледам отбори влезли в първа лига не с футболни средства, а по административен път, но днес гледах последните 10-мин. от ЦСКА-София и Черно Море. Направи ми впечатление, че футболистите на ЦСКА-София играят с емблемата на фалиралият отбор, може би защото играят на Армията ли? Щеше да е яко в знак на протест отборите от първа лига, които спазват правилата, плащат си данъците и т.н. , когато играят на Армията да играят освен с тяхната емблема и с емблемата на фалиралият клуб, а ако желаят футболистите могат да добавят и емблеми на любимите си отбори барселона, реал и т.н. това когато играят срещу ЦСКА-София, които играят на гърдите си с емблема, която не е тяхна. Така на терена и двата отбора ще са с емблеми на автентичният ЦСКА, което както се вижда не е забранено от БФС. Така както ЦСКА-софия не са никой да я ползват, така и не би трябвало да е проблем и други отбори да се кичат с нея

Потребителски аватар
chalga
Контакти:

Мнениеот chalga » 18 сеп 2016 23:33

30 години вече съм цесекар. Това, което Гриша и ДС ни пробутаха, не е моето ЦСКА - то няма история, няма купи има само пребоядисан екип и сходни букви. Същите искат да се примирим, да повярваме покорно в лъжата! Аз не съм чистокръвен българин и не се чувствам като покорен роб приемащ всичко, което господарите му пробутват!

ЦСКА умря за мен, а с това и моя интерес към българския футбол.

Върни се в “Свободна зона”