7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00
Гонзо за сега е абсолютна щета за Черно море: "Не ми трябва Курьор!" Изгони Андонов,заради спящия Кузма.Налага някакво менте Малик.Секекцията тотален провал.Играта: отзад за 0:0,отпред каквото стане" После като полегне на Левски,направо да си остава на Герена 

Сърдете се на Венков и червените му пристрастия. Направи напълно ненужно нарушение в точния момент на супер удобно място. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Гонзо от три мача за победа излиза..Гол не сме вкарали.Кво да говорим?Няма да да давам определения.А Чанович направи всичко възможно топката да мине през..ушите му!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Както можеше да вземем 6 точки от Лудогорец и Литекс, така и бяхме големи каръци и сега ще се плюе на воля, ако имахме мъничко късмет, сега щяхме да говорим за титла. Много ги покри припознавачите, но и те са една кръгла нула, не знам какви титли и купи бълнуват, може би титлата на Община Ловеч.
guglata написа:Трябваше да издържим до края, за съжаление излязохме прибрани и имахме много малко атаки. Бакари в никакъв случай не трябваше да бие в Китанов, където и другаде да беше бил щеше да вкара. Гола за мен е вратарски за съжаление.
Попречиха на вратаря да види топката.Въпреки гола Чанович показа,че е класа!
-
- Контакти:
Още с ''Монтана'' нещо се притесних яката. При 1-0 играеш цялото второ полувреме опълченската срещу ...''Монтана'' като домакин. И както се казва нищо ново под слънцето.На Гонзо са му дали пълен картбланш засега....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Един удар имахме към вратата на оранжевите,така че главния виновник за загубата не е съдията.Късмет беше на страната на отбора с тирето.
-
- Контакти:
Aleks_Ru написа:Както можеше да вземем 6 точки от Лудогорец и Литекс, така и бяхме големи каръци и сега ще се плюе на воля, ако имахме мъничко късмет, сега щяхме да говорим за титла. Много ги покри припознавачите, но и те са една кръгла нула, не знам какви титли и купи бълнуват, може би титлата на Община Ловеч.
Слез на земята - имахме един мач като хората. С Монтана мъка , Горна който не ги хвана той не ги би ние едвам 2:2. С Локото добре, с Пирин обръщалка там... Нататък е ясна 1 гол и то автогол в 3 мача. И оная греда да беше влязла Делиормана вкараха 3.
Добре, че идва Славия - тея са по- зле и от нас
- Ron Jeremy
- Контакти:
Няма как да биеш , ако излеш за хикс , воденето на мача си беше тотал щета , съживихме Литекс
ex Popeye
- blue avalanche
- Контакти:
Не искам да звуча шаблонно,но:
"Ние ви предупреждавахме(за Гонзо) - вие не внимавахте!"
И се радвахте,че "мачкате". Аз ви казах,че само с "мачкане" не става,защото и някои други отбори го могат,ама...
"Ние ви предупреждавахме(за Гонзо) - вие не внимавахте!"
И се радвахте,че "мачкате". Аз ви казах,че само с "мачкане" не става,защото и някои други отбори го могат,ама...