7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Re: 7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Мнениеот РМС Варненски моряк » 15 сеп 2016 11:22

А за телевизионните коментатори на мачовете на ЦСКА, че се излагат да дават статистика за колко победи, равни и загуби има в статистиката си "Отборът с тирето" с отбора с който играе.. смешно! Каква история, няма такава, това е новият - стар отбор на "Литекс", а стария бе погребан и с титлите си, и е в архива за съжаление!
Драги коментатори, плащат ли ви така да говорите? Каква статистика? Не се излагайте с такива простотии, поне не ги споменавайте, а само дискутирайте дадената игра! Хората ви се смеят, нали сте за истината, нали сте професионалисти!
Сега за справка да си спомните, че това е преименувания "Литекс", а очаквам на мача им с *ЧЕРНО МОРЕ* една статистика от 1948г до сега, пълна некомпетентност и разминаване, драги телевизионни коментатори! Налагат им го от "горе", нали трябва да се припознава отбора!? Смешно е ! Трагедия с БГ-футбола!
Истинските фенове не са продажници, вече припознават ЦСКА 1948 от Софийска областна група, което е по- истинско с армейци футболисти и тренери, и е от София! Вярвам, че ще стигат до професионалния футбол, има индикации за такова бъдеще! Тогава какво става с "Лиска"? Отново ще има ЦСКА и дербита без историята! Но ще има ЦСКА! А как би ви прозвучало дерби ЦСКА 1948 срещу ЦСКА - София? Кого ще припознават тогава? Ъ? За кого ще викате? Това ще се случи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Остава една победа в София срещу "Отборът с тирето"- "Лиска" и Гришата дали няма да се размисли за творението си? Само *ЧЕРНО МОРЕ*! Моряците се връщат от бурното море след две загуби! Дръж се "Лиска"! Идваме в София на неутрален терен!

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 15 сеп 2016 14:17

Добре че мачът не е в Ловеч, защото там играем трудно, докато в София на ''Б.Армия'', където доскоро играеше комунистическия отбор, играем по-успешно.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 сеп 2016 17:01

Абе, не знам Вие какво очаквате, но аз, като видях днес, че Таско а назначен за рефер на мача и.. ми се доповръща!?! Тасков открай време си е съдия на Гришата!Само си спомнете как ни е свирил този? И сега, като нямали вече право на грешки преименуваните, веднага се подсигуряват със съдия! Далече съм от мисълта, че сме суперотбора и ще ги смачкаме като гости, та съм ревнал от съдията, но този неведнъж ни е клал срещу отбора на микренския и когато ти го натресът отново.. какво да си помисли човек?! Помия!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 15 сеп 2016 17:25

Колко пъти ни е порязвал или клал Тасков? А, нашите ръководители...защо не поискат смяна на рефера или след мача жалба да подават? Тасков е рецидивист към нашия отбор! Къде е морала на Шефа на съдийската комисия? ТИМ няма ли да скочи срещу този рефер, стига съдията на Гришата! Фенове! Протестирайте срещу поредната гавра с *ЧЕРНО МОРЕ*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 15 сеп 2016 17:57

Приятели...подочух неприятни нещица около климата в отбора...Гонзо се правил на велик,постоянно викал и хокал по Паланков,Венков,Дани Георгиев,Чанович..забелязвате ли-все хора,донесли ни успеха на 30 май миналата година...И това им натяквал..че сме им взели купата под носа..Ако и това е истина-нямам думи просто...Инфото ми от кухнята на съблекалнята,така че... :o След простотиите с отношенията на Гонзо с тоя и онзи мениджър,от които отбора е потърпевш,сега и това..Изтървахме Шоко,Матиас..А няма нищо ново и качествено докарано..Сега опънал в съблекалнята някви си негови разпореждания,които целяли затягане на дисципа..А една от забраните е-след мач да не се дава фанелката на никого.. :shock: В цял свят феновете чакат след мач любимците си за тая свещена фланелка..и тук досега беше така..Хората се радваха,когато получаваха такъв подарък....Обаче-вече не...не и при нас...Повечето футболисти тренират с нежелание...и нормално,в тоя диктаторски режим...Уж чакахме подобрение и в игра,и в стадион,селекция...Егати,всичко ли пак отива по дяволите?????????

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 сеп 2016 18:08

Iceberg написа:Абе, не знам Вие какво очаквате, но аз, като видях днес, че Таско а назначен за рефер на мача и.. ми се доповръща!?!

Аз намирам за изключително странен факта, че това ще е първия мач на Таско през първенството. Досега са се изиграли 41 срещи, много ми е чудно как така този "топ рефер" не е бил определен за главен съдия на нито една от тях и ей тъй, изведнъж, се пръква назначението за нашия мач.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 15 сеп 2016 19:44

koseto40 написа:Приятели...подочух неприятни нещица около климата в отбора...Гонзо се правил на велик,постоянно викал и хокал по Паланков,Венков,Дани Георгиев,Чанович..забелязвате ли-все хора,донесли ни успеха на 30 май миналата година...И това им натяквал..че сме им взели купата под носа..Ако и това е истина-нямам думи просто...Инфото ми от кухнята на съблекалнята,така че... :o След простотиите с отношенията на Гонзо с тоя и онзи мениджър,от които отбора е потърпевш,сега и това..Изтървахме Шоко,Матиас..А няма нищо ново и качествено докарано..Сега опънал в съблекалнята някви си негови разпореждания,които целяли затягане на дисципа..А една от забраните е-след мач да не се дава фанелката на никого.. :shock: В цял свят феновете чакат след мач любимците си за тая свещена фланелка..и тук досега беше така..Хората се радваха,когато получаваха такъв подарък....Обаче-вече не...не и при нас...Повечето футболисти тренират с нежелание...и нормално,в тоя диктаторски режим...Уж чакахме подобрение и в игра,и в стадион,селекция...Егати,всичко ли пак отива по дяволите?????????

Не съм фен на Гонзо (особено заради начина по който дойде в Черно Море), но това звучи глупаво. Споменатите са от защитата ни, която на 100% си заслужава хокането. В отбрана сме отчайващи и е нормално да ги навиква. То ако беше заради финала за купата Бакари щеше да е многократно убит. Айде малко по- сериозно.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 15 сеп 2016 20:13

струва ти се несериозно ли..?

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 15 сеп 2016 20:40

Моето мнение по въпроса е, че е несериозно , това , което говори Косето, защото Паланков,Венков,Дани Георгиев и Чанович този сезон се представят под очакванията и е нормално Гонзо да ги хока, той държи много на дисциплината и съм убеден, че това ще даде резултат. А колкото до Курьор преди Гонзо да каже, че няма нужда от него той е преговарял с ЦСКА-София. Така че е прав в случая. Аз мисля да му дам кредит на доверие до 26-ти кръг и ако ни класира в първата шестица, значи си е изпълнил целта. Важното е стадион "Варна" да продължава да се строи и до края на сезона да се върнем на нашият дом - Тича.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 15 сеп 2016 20:45

Kак може съдия от Варна да свири домакинските мачове на Черно море?Нормално ли е това?Толкова ли няма съдии от друг град?Това трябва да спре!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”