1982 написа:Mitata написа:Не е сменено единствено името на Литекс. Извършени са много други промени, освен посочените от УЕФА.
Например
- променен бе отбора, в който се включиха футболисти от ПФК ЦСКА АД и от други клубове
- горното се отнася за треньорския състав + ЦСКА + нов, германски треньор
- стадион и база на ЦСКА
- нова ДЮШ, включваща тази на ЦСКА
- нови цветове - на ЦСКА
- нова емблема - на ЦСКА
- нов рейс - на ЦСКА (очаква се)
- символи - на ЦСКА
- традиции - на ЦСКА
- песни - на ЦСКА
- името вече по регистрация е "ЦСКА - София"
- феновете - на ЦСКА, не на Литекс
- обещания за изплащане на дълговете на ПФК ЦСКА АД към държавата. ЕДНО ДРУЖЕСТВО ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ НА ДРУГО ДРУЖЕСТВО, НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С НЕГО??? НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА ПОДОБЕН ПРЕЦЕДЕНТ В СВЕТОВНАТА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ!!!
- обещания на ръководството за изкупуване на ТМ и емблемата от държавата.
Човече, това няма нищо общо - обещания, рейс, песни, "нова ДЮШ" и т.н. ..... тези неща нямат грам юридическа тежест. Това са си алабализми. Единствената промяна е, това че Литекс се прекръсти и си смени седалището. Другото, при цялото ми уважение към теб, но са си несериозни неща.
За мен не е нужно всяко нещо, свързано с моя клуб да е юридически подплатено. Ако не беше така, трябваше да зачеркна историята на ЦСКА преди 1999г.
Какви добряци са тия от Литекс та искат да изплащат дълговете на фалиралото ТД ПФК ЦСКА АД към държавата! Световен прецедент. Че и ТМ от държавата щели да купуват. Балъци.