Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 15 сеп 2016 00:16

1982 написа:
Mitata написа:Не е сменено единствено името на Литекс. Извършени са много други промени, освен посочените от УЕФА.

Например
- променен бе отбора, в който се включиха футболисти от ПФК ЦСКА АД и от други клубове
- горното се отнася за треньорския състав + ЦСКА + нов, германски треньор
- стадион и база на ЦСКА
- нова ДЮШ, включваща тази на ЦСКА
- нови цветове - на ЦСКА
- нова емблема - на ЦСКА
- нов рейс - на ЦСКА (очаква се)
- символи - на ЦСКА
- традиции - на ЦСКА
- песни - на ЦСКА
- името вече по регистрация е "ЦСКА - София"
- феновете - на ЦСКА, не на Литекс
- обещания за изплащане на дълговете на ПФК ЦСКА АД към държавата. ЕДНО ДРУЖЕСТВО ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ НА ДРУГО ДРУЖЕСТВО, НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С НЕГО??? НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА ПОДОБЕН ПРЕЦЕДЕНТ В СВЕТОВНАТА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ!!!
- обещания на ръководството за изкупуване на ТМ и емблемата от държавата.

Човече, това няма нищо общо - обещания, рейс, песни, "нова ДЮШ" и т.н. ..... тези неща нямат грам юридическа тежест. Това са си алабализми. Единствената промяна е, това че Литекс се прекръсти и си смени седалището. Другото, при цялото ми уважение към теб, но са си несериозни неща.

За мен не е нужно всяко нещо, свързано с моя клуб да е юридически подплатено. Ако не беше така, трябваше да зачеркна историята на ЦСКА преди 1999г.

Какви добряци са тия от Литекс та искат да изплащат дълговете на фалиралото ТД ПФК ЦСКА АД към държавата! Световен прецедент. Че и ТМ от държавата щели да купуват. Балъци.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 сеп 2016 00:22

1982 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:
Не, няма ново дружество. Чавдар си е ЦСКА-1948, а Литекс си е ЦСКА-София. Същите дружества са си, с променени имена.

Ква е тая врътка с Чавдар,междувпрочем?Какво прави Чавдар при Литекс,който бил ЦСКА-София?Аз не разбирам ролята на Чавдар. :roll:

Не питай мен, питай тези, които са я направили. Аз просто цитирам фактите, има ги и в ТР, не си измислям. А защо е направено ..... нямам идея.

Аз на твое място нямаше да бъда толкова убеден в това което казвам. ;) Особено когато не съм запознат с цялата история( с 50% от нея)Не случайно те питах за Чавдар,защото и аз не съм наясно,но в същото време гледам да не коментирам много много.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 сеп 2016 00:26

sin4ec написа:
blue avalanche написа:Как може,преди още един търг да е започнал,някой да обяви,че ще го спечели???
Някаква идея???

Някаква идея кви са тия екземпляри тука, с регове от това лято? Абсолютни тролчета, снасящи идеите на Падишаха и неговите пророци , величаещи името и действията му.
Но ако забелязваш, няма ги тук някогашните ни червени съперници, в спорове с които сме осъмвали. Е, с малки изключения. Тъжно е, ала някак не е изненадващо. :(

Кви са тия идиоти , които твърдят , че ще спечелят търг ? Този търг НАРЕДЕН ли ще е ? Хахахаха !

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 сеп 2016 00:28

delqnski47 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:
Не, няма ново дружество. Чавдар си е ЦСКА-1948, а Литекс си е ЦСКА-София. Същите дружества са си, с променени имена.

Ква е тая врътка с Чавдар,междувпрочем?Какво прави Чавдар при Литекс,който бил ЦСКА-София?Аз не разбирам ролята на Чавдар. :roll:

Не питай мен, питай тези, които са я направили. Аз просто цитирам фактите, има ги и в ТР, не си измислям. А защо е направено ..... нямам идея.

Аз на твое място нямаше да бъда толкова убеден в това което казвам. ;) Особено когато не съм запознат с цялата история( с 50% от нея)Не случайно те питах за Чавдар,защото и аз не съм наясно,но в същото време гледам да не коментирам много много.

За да участва Ицата ...и Емо Фаса ....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 сеп 2016 00:29

delqnski47 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:

Ама Чавдар футбол не играе, важното дружество тук е това на Литекс. Чавдар е просто собственик, нищо повече. Преди беше Литекс Комерс, Утре може да е и Петрол.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 сеп 2016 00:45

1982 написа:
Ама Чавдар футбол не играе, важното дружество тук е това на Литекс. Чавдар е просто собственик, нищо повече. Преди беше Литекс Комерс, Утре може да е и Петрол.

Абе нещо ми е мътна тая информация.Не е толкова ''просто'' както си го написал поради факта че не се намери един,който да обясни точно и ясно какво прави Чавдар тука.Къв е тоя ''собственик'' Чавдар и кому е нужно това така и не се разбра.Не можем да отписваме тази информация с лека ръка.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 сеп 2016 01:03

delqnski47 написа:
1982 написа:

Абе нещо ми е мътна тая информация.Не е толкова ''просто'' както си го написал поради факта че не се намери един,който да обясни точно и ясно какво прави Чавдар тука.Къв е тоя ''собственик'' Чавдар и кому е нужно това така и не се разбра.Не можем да отписваме тази информация с лека ръка.

Не знам какво те смущава в Чавдар. Естествено, че собственик не можеше да остане Литекс Комерс, нали целта е тук да се избегне всякаква връзка с името Литекс. Затова клубът е прехвърлен върху друго ЮЛ, единственото тук, което е доста странно, но и може би много показателно, е наличието на Емо Фаса - приближен на Бойко Борисов и бивш ГЕРБ-аджия. Може би по тази линия има нещо, но не мога да съм сигурен.

Иначе футбол в А група практикува дружеството ЦСКА-София, Чавдар/ЦСКА-1948 е съвсем отделно ЮЛ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 сеп 2016 01:29

1982 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:

Не знам какво те смущава в Чавдар. Естествено, че собственик не можеше да остане Литекс Комерс, нали целта е тук да се избегне всякаква връзка с името Литекс. Затова клубът е прехвърлен върху друго ЮЛ, единственото тук, което е доста странно, но и може би много показателно, е наличието на Емо Фаса - приближен на Бойко Борисов и бивш ГЕРБ-аджия. Може би по тази линия има нещо, но не мога да съм сигурен.

Иначе футбол в А група практикува дружеството ЦСКА-София, Чавдар/ЦСКА-1948 е съвсем отделно ЮЛ.

Като се избягва името на Литекс Комерс защо на Армията са цъфнали рекламни пана именно на Литекс Комерс? :roll: Не знам дали си ходил скоро на Армията,но буквално на входа има рекламни пана на Литекс Комерс.Ако толкова искат да го избягват надали щяха да го плякнат там.Нещо друго е,не е това,което казваш,че било името проблема.Тая сложна врътка с цял друг клуб нещо не се връзва.Тепърва ще се изяснат някои работи.Не ти казвам да си променяш мирогледа за нещата,а да си имаш едно наум.И тва не се отнася само за тебе,ами и за тези,които безрезервно подкрепят ГГ.
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 сеп 2016 01:38

[center]Вчера и днес само хубави новини за феновете на ЦСКА......Спиртала и Тъпспорт изритани от Армията , Мтел и Софарма влизат в клуба като спонсори....за Огнян Донев знам отдавна че искаше да помага на армейците ,но го спираха Титан и Лупи . В понеделник ще има още добри новини ....както загадъчно намекнаха в официалният сайт на ЦСКА ;) [/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 сеп 2016 02:09

delqnski47 написа:Като се избягва името на Литекс Комерс защо на Армията са цъфнали рекламни пана именно на Литекс Комерс? :roll: Не знам дали си ходил скоро на Армията,но буквално на входа има рекламни пана на Литекс Комерс.Ако толкова искат да го избягват надали щяха да го плякнат там.Нещо друго е,не е това,което казваш,че било името проблема.Тая сложна врътка с цял друг клуб нещо не се връзва.Тепърва ще се изяснат някои работи.Не ти казвам да си променяш мирогледа за нещата,а да си имаш едно наум.И тва не се отнася само за тебе,ами и за тези,които безрезервно подкрепят ГГ.

Реклами може да си има всякакви на паната, ама друго си е собственик на клуба да е ...... Литекс Комерс. Все пак, нали всячески се стремим да избягаме от всякаква връзка с това име, нормално е клубът да бъде прехвърлен на друго ЮЛ.

Конкретно за Чавдар врътки няма, това си е просто притежател на акциите, нищо повече, двете дружества пак са си напълно отделни. Ако се бяха обединили вече, тогава можеше да умуваме с каква цел е, но сега е напълно безпредметно.

Върни се в “ЦСКА”