Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 14 сеп 2016 20:07

Red joker написа:Имаше публикации по сайтовете за началото на септември ,ако се не лъжа!Кажи му да провери на Армията,моите „връзки “ са на Герена :lol:

Бе проверява момчето, никой нищо ясно не може да му каже. Ето, Левски са обявили кастинг за края на септември, с дата, час, изисквания... а там един му казал, че толкова малки няма да има, друг вдигал рамене. То ясно, нови хора и нова организация, анархия е пълна при прехода, ама има си интернет, деева...
А детето я бара, между другото.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 20:08

Just1948 написа:Жестоко се лъжеш.
Ако ПФК ЦСКА - София ЕАД стане юридически правоприемник на ПФК ЦСКА АД споровете приключват
Пъзела ще е нареден
Тогава както каза sin4ec това ще си бъде ЦСКА

Няма такъв филм, вие сте юридически правоприемник единствено на Литекс-Ловеч. Просто защото сте това дружество, но със сменено име и седалище. Това са фактите.

Търговската марка е просто един символ и/или име, позволяващи ви да търгувате с нея, нищо повече, тя не ви прави друго дружество.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 сеп 2016 20:09

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Със закупуването на марката и емблемата би трябвало автоматично да се изплати някаква част от дълга към държавата.
А иначе не знаех, че феновете на другите отбори определят един отбор какъв е точно.

Някаква част-да, но само част. И да, прекрасно разбирате, че феновете на другите отбори определят нещата. При вас е важно и сериозна част от феновете на онова ЦСКА да се върнат. Аз лично искам да ви пея на мача " Бий чорбата по главата!" и да ви броя до 7. А не да пея КЗЛитекс.
Лошото е, че от вас нищо не зависи. Нямате право на мнение и на ходове спрямо ГГ, и това го разбирате още по-прекрасно. Щом искаш да имаш гранд, трябва да платиш. Инак не става...

Точно тук не мога да се съглася с теб . Феновете на другите отбори нямат никакво право да определят как да се случват нещата в ЦСКА . Да ти напомням ли за указа ? Според теб излиза , че аз трябва да се съобразявам със злобата , омразата и завистта на всеки индивид , чието ниво е доста под табана ми ! Може , но в някой друг живот .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 14 сеп 2016 20:10

1982 написа:
Just1948 написа:Жестоко се лъжеш.
Ако ПФК ЦСКА - София ЕАД стане юридически правоприемник на ПФК ЦСКА АД споровете приключват
Пъзела ще е нареден
Тогава както каза sin4ec това ще си бъде ЦСКА

Няма такъв филм, вие сте юридически правоприемник единствено на Литекс-Ловеч. Просто защото сте това дружество, но със сменено име и седалище. Това са фактите.

Търговската марка е просто един символ и/или име, позволяващи ви да търгувате с нея, нищо повече, тя не ви прави друго дружество.

Тогава как ПФК ЦСКА АД е истинския ЦСКА ?
Обясни ми.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 сеп 2016 20:11

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Със закупуването на марката и емблемата би трябвало автоматично да се изплати някаква част от дълга към държавата.
А иначе не знаех, че феновете на другите отбори определят един отбор какъв е точно.

Някаква част-да, но само част. И да, прекрасно разбирате, че феновете на другите отбори определят нещата. При вас е важно и сериозна част от феновете на онова ЦСКА да се върнат. Аз лично искам да ви пея на мача " Бий чорбата по главата!" и да ви броя до 7. А не да пея КЗЛитекс.
Лошото е, че от вас нищо не зависи. Нямате право на мнение и на ходове спрямо ГГ, и това го разбирате още по-прекрасно. Щом искаш да имаш гранд, трябва да платиш. Инак не става...

Да говорим на фенове за "онова" ЦСКА, което беше създадено с единствена цел да прече на Ганчев не е сериозно.
Няма как феновете на други отбори да определят даден отбор какъв и кой е. Вие специално може да определяте и решавате съдбата само на вас си. Когато е създаван даден отбор никой не е питал феновете на други отбори за мнение.
Последна промяна от Ozzimozzi на 14 сеп 2016 20:36, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 14 сеп 2016 20:11

Изображение
Скоро на страницата на ПФК ЦСКА АД в ТР ще има нов раздел ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 сеп 2016 20:16

Old_death написа:Да ти кажа честно хич не се вълнувам какво ще говорят феновете на други отбори . Винаги съм призовавал всеки да използва главата и сърцето си по предназначение . По един или друг начин задълженията към НАП са уредени . Тук не е мястото , където да коментирам това . Марката и емблемата ще бъдат закупени , заради " Едни тънкообидни фенове " ( Цитирам ГГ ) . Спортните задължения по делата спечелени от бивши футболисти също ще бъдат заплатени след редуцирането им в зависимост от процента , който ще бъда приет от кредиторите . Така постъпиха и Рейнджърс , за да може в международните централи да се води историята и успехите на клубът . От тук на там въобще не ме интересува кой какво ще говори . Мрънкачи и боклуци ще има и след Апокалипсиса .

Принципно е така. Съгласен съм, което не ми пречи да се ебавам с тролчетата, пишещи откровени глупости! :)
Лошо, че изчезна един от водещите клубове , но какво да направим. Това, което ми дава надежди занапред е, че повечето схванаха откъде извира бензина и вкарват все повече средства и усилия в школите. Резултатът ще дойде след години, но все пак основата определено е положена!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 20:18

sin4ec написа:
Red joker написа:Имаше публикации по сайтовете за началото на септември ,ако се не лъжа!Кажи му да провери на Армията,моите „връзки “ са на Герена :lol:

Бе проверява момчето, никой нищо ясно не може да му каже. Ето, Левски са обявили кастинг за края на септември, с дата, час, изисквания... а там един му казал, че толкова малки няма да има, друг вдигал рамене. То ясно, нови хора и нова организация, анархия е пълна при прехода, ама има си интернет, деева...
А детето я бара, между другото.

Ееее,вие сте си „стара къща“ :lol: Не ,въртими се нещо ,че беше в началото на месеца ,но не помня датата,но може и да бъркам.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 14 сеп 2016 20:19

Old_death написа:
sin4ec написа:

Точно тук не мога да се съглася с теб . Феновете на другите отбори нямат никакво право да определят как да се случват нещата в ЦСКА . Да ти напомням ли за указа ? Според теб излиза , че аз трябва да се съобразявам със злобата , омразата и завистта на всеки индивид , чието ниво е доста под табана ми ! Може , но в някой друг живот .

Феновете на някой други отбори, наскоро изритани от УС от новия им собственик, не могат да определят вече какво се случва в техните си отбори, камо ли в ЦСКА

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 сеп 2016 20:31

Old_death написа:

Не, ние не определяме какво ще се случва в клуба ви. Просто при определени събития ще ви признаем за наследник на ЦСКА, а при липсата им ще си останете Литекс... ;)

Върни се в “ЦСКА”