Прави ли Гриша Ганчев нещо различно от Георги Илиев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: Прави ли Гриша Ганчев нещо различно от Георги Илиев?

Мнениеот Raid » 13 сеп 2016 17:42

lans22 написа:то са ени дискусии, ено ломотене. писал съм мнооого пъти:
ИСТИНСКОТО ЦСКА ПОБЕЖДАВА ЛЕВСКИ НА ФУТБОЛНИА ТЕРЕН. АКО БИЕ У 10-ТИ КРЪГ, НАЧИ КЛУБЧЕТО Е ЦСКА. АКО ПАДНЕ-РАВЕН Е ХИБРИД.
ПО ТОВА ШЕ СЕ ПОЗНАЕ, има ли клубъ 31 титли нема ли. ше го бъдел ли натам с футболот, ше задълбае у далаверките ли......
НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО.

Всеки път ме потриса гениалната простота в разсъжденията на този форумен гигант!

Респект за този човек, който честно и открито си казва истината за любовта към "ЦСКА" : "Който бие Левски, той е ЦСКА!"
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 сеп 2016 18:16

Важното е , че съсипа ЦСКА .Друго не ме вълнува :mrgreen: ..... , а и продължава да съсипва 8-)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 сеп 2016 18:25

Но пък никои друг не се нае да подаде ръка на червените.Естествено Ганчев не е прост да плаща вересиите на Лупи и на онези боклуджии от Перник.Да са няколко милиона -океи ама не са.Ще направят отбор то е ясно.Въпрос на време е да налучкат правилният треньор и играчи.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2016 19:31

Ами, като не му се плащат вересиите, да си седи на село. Сигурно и на новите собственици на Милан не им се плащат едни 250 милиона евра, натрупанви от други, ама това е положението - Катандзаро Милан не може да стане. Плащаш и имаш Милан, ако не щеш, седиш си на село и пасеш козите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 14 сеп 2016 11:46

1982 написа:Ами, като не му се плащат вересиите, да си седи на село. Сигурно и на новите собственици на Милан не им се плащат едни 250 милиона евра, натрупанви от други, ама това е положението - Катандзаро Милан не може да стане. Плащаш и имаш Милан, ако не щеш, седиш си на село и пасеш козите.

Към момента на сделката Милан притежава играчи, чийто права се оценяват на няколко стотин милиона; Милан генерира приходи от билети за един мач от порядъка на няколко стотин хиляди; Милан продава годишно фен-артикули за няколко десетки милиона, а като прибавим приходите от различните източници на реклами стойността възлиза в стотици милиони. Изобщо бизнесът на Милна на годишна база е в пъти по-голям от смешните 250 млн.
За всички тези пера срещу ПФК ЦСКА АД (още към момента на изпращането му във В група) стои една голяма 0, но пък има задължения от порядъка на 15млн. евро (че и повече). Няма бизнесмен в света, който да се заеме с подобно нещо.
Като цяло системата на БФС по отношение изпадналите във финансови затруднения клубове е сбъркана. Значи какво се получава - влизаш в производство по несъстоятелност и ти отнемат профи лиценза, при което се развалят договорите с играчите и те изчезват без да вземеш лев, губиш приходите (или значително се намаляват) от ТВ и други реклами, отивайки в аматьорския футбол естествено ти се намаляват и приходите от билети и изобщо всякакви други възможности за генериране на приходи (вкл. от участие в евротурнирите) и при това положение ти казват - айде сега, оздравявай се и като се оправиш ела пак. Е, как да стане това?! Все едно на един бизнес да му вземеш високо квалифицираните кадри, да го лишиш от възможността да произвежда виоскокачесвтена продукция и да очакваш, че както е във финансово затруднение, ще вземе да се оправи. Пълен абсурд!
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 19:22

Чудесно е, че ми разказа какви приходи генерира Милан ..... ма можеше да споменеш и какви разходи генерира. Те тези 250 млн. евра дългове не са се натрупали ей тъй ......

И никой не казва, че ГГ трябваше да плати всичките 23-24 млн. лева, определени от съда. Можеше да седне с кредиторите и да договори редуцирано плащане. Примери такива много.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Liteks_ne_e_CSKA
Контакти:

Мнениеот Liteks_ne_e_CSKA » 14 сеп 2016 19:28

1982 написа:Ами, като не му се плащат вересиите, да си седи на село. Сигурно и на новите собственици на Милан не им се плащат едни 250 милиона евра, натрупанви от други, ама това е положението - Катандзаро Милан не може да стане. Плащаш и имаш Милан, ако не щеш, седиш си на село и пасеш козите.

Много точно мнение , Гриша Ганчев е убиецът на най-великият български клуб ЦСКА, който го унищожи,вместо да го оздрави!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 сеп 2016 21:11

Голям прас като го унищожи......има още един които тръгва към по горните групи.Даже има още няколко които стоят на стен баи готови да се нарекат истинското ЦСКА.....

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 сеп 2016 10:59

Вълчан написа:Но пък никои друг не се нае да подаде ръка на червените.Естествено Ганчев не е прост да плаща вересиите на Лупи и на онези боклуджии от Перник.Да са няколко милиона -океи ама не са.Ще направят отбор то е ясно.Въпрос на време е да налучкат правилният треньор и играчи.

И аз не съм проЗт и аз искам да възродя Дженарал Моторс без да плащам натрупаните дългове от тъпанарски сделки и решения, но никой няма да ми го позволи.
Така,че като не мога да платя дълговете на Дженаръл Мотърс няма да ги поемем. Просто е.

Върни се в “Свободна зона”