Анкета.Трябва ли форума Литекс да бъде преименуван?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Анкета.Трябва ли форума Литекс да бъде преименуван?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 сеп 2016 19:24

Fulcrum написа:Брейййй ти да видиш. Подуенци,резняци и всевъзможна сган се загрили за някакъв форум... Тц,тц,тц,тц ...Левски е с нов собственик мултимилионер.И какво? Да не би да построи стадиона вече или да даде пари за селекция? Той не се интересувал от футбол.Ами за какво си купил футболен клуб тогава бе? За козирката трябвало 2 млн. лева.Той има стотици милиони,но 2 млн. лв май му се свидят нещо.Не очаквайте добро от тоя.И той е само параван... а ЦСКА не го мислете...

Усещаш ли, че с тези глупости (които нарочно съм оставил непипнати, а есенцията съм подчертал), си о**ал верните неща, които си казал (и които нарочно съм изтрил, за да не заблуждават)!?...
За "сганта" предполагам ще вденеш, а ако не ти е ясно другото - недей и ти да мислиш "Левски"!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Liteks_ne_e_CSKA
Контакти:

Мнениеот Liteks_ne_e_CSKA » 14 сеп 2016 19:33

Този микренки гном Гриша Ганчев унищожи най-великият български клуб ЦСКА, вместо да го оздрави, той е убиецът на ЦСКА! Неговият Литекс, който е пребоядисан в червено и играе на Армията не е ЦСКА и е гавра с ЦСКА!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 сеп 2016 19:49

Достатъчно.

Върни се в “Кошче за отпадъци”