Captain Stottlemeyer написа:За руските хакери не знам дали стават все по-нагли, но за руските тролове като авторчето на темата, русначето от Губкин - fcb и останалите руски подлоги във форума (те се знаят) е ясно, че определено стават все по-тъпи (ако това изобщо е възможно). Те определено не разбират (или не желаят да разберат - важното е да вземат рублите), че със своите писания във форума дразнят и настройват непредубедените читатели срещу Русия и руския народ. Иначе казано, вместо да изпишат вежди - вадят очи.Особено противни са намесите на лицето с никнейм fcb, живеещо у нас, което по стар имперски навик си позволява да се бърка в нашите - българските работи (нямам предвид конкретната тема) и да обижда български ръководители. Интересно ми е, ако например аз живеех и си изкарвах хляба в Русия, и същевременно тролвах в руските форуми, обиждайки Путин, Медведев и т.н., каква би била реакцията на съответните руски органи!?...
![]()
Ей, твар нагла, я виж каква е темата! Какви ръководители, какво бълнуваш бе, баси деменцията полуумряла.
Разбра ли колко разочарована се чувствала Винъс след разкритията? Шефът на УАДА и той бил разочарован. Завалиите, как да не ги съжали човек. Само преднизон, преднизолон, триамсинолон и формотерол зобела черната, кво толкова.
Дано хакерите да с тарикати и това е само прелюдията към основното ястие.

[/offtopic]