Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

maxi1914
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот maxi1914 » 14 сеп 2016 15:26

soilwork написа:
maxi1914 написа:Ами договора с Литекс има още една година ? А дали утре няма да се споменават същите имена ?
Нещо Попов , Джордан ала бала да ти е познато от някъде ? Или викаш съвпадение директора ,спонсора и футболиста пак да са се събрали ?
http://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/liteks-i-mtel-podpisakha-sponsorski-dogovor-snimki_215044.html
[center]Ами дай да изчакаме до утре и да видим какво ще споделят хората на Мтел..... ;) [/center]

А хората на Литекс ще споделят ли нещо ? И ти защо не изчака до утре ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Re: Мтел става спонсор на ЦСКА!

Мнениеот fcw » 14 сеп 2016 15:29

След като преди много години Йордан Мурлев подписа с Левски, що пък Мтел да не стане спонсор.
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 сеп 2016 15:32

Супер, аз съм си цял живот на Ментел. Поне няма да ми се налага да припознавам и оператор. На лошите им се върна сега, а сменяйте да ви видим как ще смените като имате договори. От всеки можеш да се откачиш, от тези не може. :lol: :mrgreen: :)

[offtopic]По половин час най-малко ще ви заарат "вземете си този по-евтин планчек, вземете онзи плюс телефонче или таблетче", къде ще ходите та няма да си вземете. Накрая минимум такса 50 кинта. Таблетче или телефонче оттама си е дявол и половина, мен ми се върза общо 600 и на четвъртата година се развалило китайче. :cry: :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 14 сеп 2016 15:40, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 15:32

JackPackage написа:
boabbb написа:Това не вярвам Паслар сам да го е написал, ама е доста вярно :|

"Добро утро!

Харесва ни да си говорим за играчи, нали? Нека не забравяме къде бяхме и къде сме сега!
Бяхме на хуманно дишане а сега започваме да се възстановяваме.Ще мине още малко време докато станем една добре сработена машина, но трябва търпение и безрезервна подкрепа. Нека не ставаме като един друг отбор, който е два пъти в годината на мода. Винаги сме обичали ЦСКА до мозъкът на костите си и сме се раздавали като за последно. това ни е отличавало от другите и за това винаги сме се справяли с трудностите.

Нещата се случват по план. Вече сме чисти от дългове. Въпрос на време е да вземем емблемата и да се сдобием официално с правоприемственост на старото дружество. Тогава ще бъде затворена и последната уста.

Второто нещо,за мен най-важно е ,че школата вече е стегната и подредена. Бройката е редуцирана за сметка на качеството.Такси вече НЯМА. Резултатите на децата ни вече говорят сами за себе си.Скоро ще започнем да вадим кадри и това ще е прекрасно за нас.

Ще дойде време когато ние ще сме гръбнак на националният отбор и име свързвано с кадри. За момента обаче няма как да стане. Децата са като дърветата. Трябва да ги гледаш,да ги поливаш и обгрижваш. Няма как с магическа пръчка от фиданка да стане голямо дърво с прекрасна корона.

Трябва търпение и ми се иска да се стегнем и да го дадем на ръководство и играчи. Ние всички заедно градим бъдещето си!

За ЦСКА!"

Как сте чисти от дългове като имате едни 6.5 млн към Литекс Комерс (нищо че вие не сте Литекс) :?: :?: :?: :lol:

Е...подуянци имат 26.5 млн, към Шиши и им дреме :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 сеп 2016 15:35

Това не е новина Мтел последните години винаги е бил спонсор на Литекс.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 14 сеп 2016 15:35

@ Бараба не знам какво грозде те гони ...... Та да беше написал като хората , че се продължава договора . За кво се ние сме ви в устате не знам . И какви 3-4 месеца , че не се сещам ? От кога гнома е в ЦСКА ? Проведохте ли подготовка ? Търпение за какво , че играете посредствен футбол ли ? То жужето няма търпение та ви пуска на ниски цени . Друг е въпроса колко плащате или влизате на аванта .

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 сеп 2016 15:36

Red joker написа:
ivan56 написа:
Red_Neck написа:
ivo55 написа:Да, представителният мъжки отбор на ЦСКА трябва да се стяга и обиграва. Че навън са трагични за сега. Да вземат двете домакинства задължително.

На приказки е лесно ..... ;)
Чудя се къде е по-скоро проблемът - в качествата на футболистите + екипа или в мотивацията и характера?

В манталитета на ръководителите, просто не им е ясно, че София не е Ловеч, а и явно няма кой да им каже.Току виж си загубил акредитацията и службичката.На 200% съм сигурен, че на много от вашите легенди, ветерани и хора свързани с клуба не им харесват голяма част от нещата, ама си мълчат като пОтки.Щото бащицата може да си хване чукалата. .Ако ГГ само даваше кинтите без да си мъкне цялата паплач некадърници от Ловеч, нямаше да изглеждате като средняк, който навън играе досущ като Литекс.

Пичага,на много от нашите легенди,винаги нещо и някой не им харесва,така че това не е аргумент :idea: Тая „паплач“ дето я докара от Литекс,90% е в Б отбора!Всичко е въпрос на обиграване и постигането на резултатите изисква време :!:Между другото ,играчите ,с които се разделихме,също ги доведе и им плащаше заплатите,пак същата бащица :idea: ;)

Паплач- имах предвид Стоиловци, Поповци, Пасларци, и други "кадри" от Ловяч.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 сеп 2016 15:36

dreben23 написа:Супер, аз съм си цял живот на Ментел. Поне няма да ми се налага да припознавам и оператор. На лошите им се върна сега, а сменяйте да ви видим как ще смените като имате договори. От всеки можеш да се откачиш, от тези не може. :lol: :mrgreen: :)

[offtopic]По половин час най-малко ще ви заарат "вземете си този по-евтин планчек, вземете онзи плюс телефонче или таблетче", къде ще ходите та няма да си вземете. :lol:[/offtopic]

В рамките на една година може да се откажеш, ама няма нужда. Дали ще си абонат или няма да си абонат - спонсорството не зависи от теб. А и не е нещо ново, те са спонсор на Литекс от няколко години

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 14 сеп 2016 15:37

Red joker написа:
JackPackage написа:

"Добро утро!

Харесва ни да си говорим за играчи, нали? Нека не забравяме къде бяхме и къде сме сега!
Бяхме на хуманно дишане а сега започваме да се възстановяваме.Ще мине още малко време докато станем една добре сработена машина, но трябва търпение и безрезервна подкрепа. Нека не ставаме като един друг отбор, който е два пъти в годината на мода. Винаги сме обичали ЦСКА до мозъкът на костите си и сме се раздавали като за последно. това ни е отличавало от другите и за това винаги сме се справяли с трудностите.

Нещата се случват по план. Вече сме чисти от дългове. Въпрос на време е да вземем емблемата и да се сдобием официално с правоприемственост на старото дружество. Тогава ще бъде затворена и последната уста.

Второто нещо,за мен най-важно е ,че школата вече е стегната и подредена. Бройката е редуцирана за сметка на качеството.Такси вече НЯМА. Резултатите на децата ни вече говорят сами за себе си.Скоро ще започнем да вадим кадри и това ще е прекрасно за нас.

Ще дойде време когато ние ще сме гръбнак на националният отбор и име свързвано с кадри. За момента обаче няма как да стане. Децата са като дърветата. Трябва да ги гледаш,да ги поливаш и обгрижваш. Няма как с магическа пръчка от фиданка да стане голямо дърво с прекрасна корона.

Трябва търпение и ми се иска да се стегнем и да го дадем на ръководство и играчи. Ние всички заедно градим бъдещето си!

За ЦСКА!"

Как сте чисти от дългове като имате едни 6.5 млн към Литекс Комерс (нищо че вие не сте Литекс) :?: :?: :?: :lol:

Ама не твърдиме , че нямаме дългове . За разлика от горе написаното нали ?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 15:39

maxi1914 написа:
Red joker написа:
JackPackage написа:

"Добро утро!

За ЦСКА!"

Ама не твърдиме , че нямаме дългове . За разлика от горе написаното нали ?

Ааааа...хич не твърдите-напиши го във вашият подфорум,да видиш как ше ти се съберат като „на плоча“,твоите приятелчета :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”