Анкета.Трябва ли форума Литекс да бъде преименуван?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Анкета.Трябва ли форума Литекс да бъде преименуван?
пълна пародия сътворена от Бойко, Ганчев и Боби Алкото и накрая за какво , нито един фен на истинското ЦСКА не подкрепя този хибрид , на мача на ЦСКА от А окръжна група имаше повече фенове отколкото на този Литекс-София _ Етрополе - цска
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Bartolomej
- Контакти:
Къде е анкетата ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Да.Който си сменя адресната регистрацията и името го отразяват в личната карта.Та и тея да си носят кръста..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Естествено, че форума на ЦСКА-София трябва да бъде преместен във форума на Литекс. В цяла България ги посрещат с Литекс сте. Всички документи посочват, че Литекс са с променено име, седалище, цветове и т.н. Гробокопачите от Сектор Г да се чувстват щастливи, че подкрепиха проекта Литекс и да чакат 10-тте поредни, както Левски чакаха и те при Батков ежегодно влизане в групите н ШЛ. Форума на ЦСКА трябва да бъде архивиран.
Няма нужда от преименуване. Просто темите за ЦСКА-София трябва да са в подфорум Литекс!!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- dreben23
- Контакти:
Тук продължава да има изключителни дразнители и глупави хора. Режи ги като мене бе, недейте ги бави хич. След анкетите може да искат от модовете и спагети или брускети "Марети. Защо трябва да се преименува като в админ панела има и копченце "дилийт подфорум" и "криейт а ню уан"? 
Дилийта ще е символът на банкрута, а криейтинга ще символизира преминаването от аматьорския футбол в новата Първа лига. Проста работа и символики, но не е за прости хора.
[offtopic]Запомнете нещо полезно от мен- след форма на глаголчето "съм" се поставя пълен член, такъв какъвто поставям на всеки малоумник. Напомням го товачка, защото е масова грешка дори при журналисти от ранга на пишещите в гонг.бг. Ама като гледам на какви въпроси отговарят не членуване ще си заборят, а цялата граматика. Не им завиждам хич.
[/offtopic]
Потребителите ги съветвам да пишат нормални въпроси или теми, ако желаят и да получават отговори. Харашото не се прави по форуми, а в дискотеката или кръчмата, момци. Стига сте питали едни и същи работи по форумите, а вземете си направете един транспарант и питайте на стадиончето. От отдавна нещо не ви кефи, ама на футболен ваш мач няма заявена позиция, само тормозите заети хора да ви отговарят на глупостите, а като им изпрати някой нормален въпросчек той бива пренебрегван заради хулигани като вас. Аз дори си мислех, че ще извадите да направите поне един транспарант, ама уви трябвало да ви се напомни.

Дилийта ще е символът на банкрута, а криейтинга ще символизира преминаването от аматьорския футбол в новата Първа лига. Проста работа и символики, но не е за прости хора.

[offtopic]Запомнете нещо полезно от мен- след форма на глаголчето "съм" се поставя пълен член, такъв какъвто поставям на всеки малоумник. Напомням го товачка, защото е масова грешка дори при журналисти от ранга на пишещите в гонг.бг. Ама като гледам на какви въпроси отговарят не членуване ще си заборят, а цялата граматика. Не им завиждам хич.

Потребителите ги съветвам да пишат нормални въпроси или теми, ако желаят и да получават отговори. Харашото не се прави по форуми, а в дискотеката или кръчмата, момци. Стига сте питали едни и същи работи по форумите, а вземете си направете един транспарант и питайте на стадиончето. От отдавна нещо не ви кефи, ама на футболен ваш мач няма заявена позиция, само тормозите заети хора да ви отговарят на глупостите, а като им изпрати някой нормален въпросчек той бива пренебрегван заради хулигани като вас. Аз дори си мислех, че ще извадите да направите поне един транспарант, ама уви трябвало да ви се напомни.
Последна промяна от dreben23 на 14 сеп 2016 14:47, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Балкански Орел
- Контакти:
Стига сме танцували на червения гроб, оставайте ги тия останалите жалкари от анималс да си припознават квото искат, така или иначе всички други ги знаем, че ЦСКА е закрит 2016-та.А Литекс играе под името Цска-София.
[center]Levski & Lazio[/center]
- ivanesti1983
- Контакти:
Не. Иначе преди време трябваше да преименуват един друг форум на Металик.

veni__85 написа:
Абе батко, срещу името на клуба има рисунка. Стефко каза, че това било логото на клуба.
Вярно ли е?
А срещу ЦСКА-София защо са нарисували нещо... като женски по..в орган?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Преименувай 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Върни се в “Кошче за отпадъци”