[center]Дай писмото ,да видим новото мнение на УЕФА свързано с ЦСКА ????[/center]icko65 написа:
Не е лошо да погледнеш и ъпдейта!Вие ги кльопате много..От 13.09. е новото мнение на УЕФА.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
soilwork написа:[center]Фъшкиите на Канал 3 ,Крадев и баба ти Дора......УЕФА ще се произнася евентуално догодина ,ако се класираме за Европаboabbb написа:petko.h.markov написа:Мълния! УЕФА остава без акредитация за "Българска армия" заради твърдението, че ЦСКА е преименуваният "Литекс".
Гръмоотвод - УЕФА никъде не го твърди[/center]
Ние може и да се класираме, ама няма да играеме

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:petko.h.markov написа:Мълния! УЕФА остава без акредитация за "Българска армия" заради твърдението, че ЦСКА е преименуваният "Литекс".
Гръмоотвод - УЕФА никъде не го твърди
Знам,че си падал от дървото,но аз никога не съм те качвал на черешата.
vaskonti написа:baraba написа:icko65 написа:И какво стана сега?БФС лъже ние лъжем Б.Михайлов лъже ТР лъже лиценза лъже УЕФА лъже..Само вие казвате истината че не сте Литекс?Тц
УЕФА не лъже :http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/FirstDiv/uefaorg/Publications/02/40/03/54/2400354_DOWNLOAD.pdf
Ние си знаем по-добре , нямаме нужда от такива ..... "доброжелатели"
Като толкова знаете, какво стана със забраната за трансфери? Тя сигурно е наложена на АД-то, не на клуба, нали?
Така излиза

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
petko.h.markov написа:boabbb написа:petko.h.markov написа:Мълния! УЕФА остава без акредитация за "Българска армия" заради твърдението, че ЦСКА е преименуваният "Литекс".
Та къде УЕФА твърди , че ЦСКА е преименуваният Литекс?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
boabbb написа:vaskonti написа:boabbb написа:vaskonti написа:Понеже нали трябва да правим разлика между АД и клуб и тук се говори за клуб, а не за АД, та кой е КЛУБЪТ?
Няма клуб, а има клубове - да не би да си неграмотен
Кой клуб си и сменил името и собствеността, сложен ли ти се вижда въпроса?
А защо Литекс и ЦСКА-София са различни клубове, освен защото преместването на адреса е с 1.5км. повече от определените от правилника 150? Има ли друга причината за УЕФА това да са различни клубове?
Ами, явно си неграмотен ... В писмото от УЕФА пише следното:Във връзка със вашето писмо от 20 юли 2016г. , със съжаление ви информираме, че УЕФА не може да допусне клуба ПФК Литекс Ловеч до Младешката ШЛ 16/17 под името ПФК ЦСКА-София ЕАД , защото операциите направени между споменатите клубове не могат да бъдат сметнати за проста смяна на името, а са били съпътствани с набор от мерки ( в това число - сливане с друг клуб, промяна на собствеността на клуба, промяна на седалището от Ловеч в София, което е на повече от 150 км ), което ни води към заключението, че ПФК ЦСКА-София е НОВ И РАЗЛИЧЕН от Литекс клуб ...
Смятам темата за приключена ...
Да, Литекс не просто си е сменил името, ами и даже се е слял с друг клуб, на всичко от горе и се е преместил на повече от 150км. Вярно - само1.5км. повече, но това е. Ок, съгласен съм, че тези 1.5 км
повече прави този клуб различен от Литекс. Сега остава по-маловажното - някак да се окаже, че всъщност е ЦСКА. Щото само табелката и ролетката не са достатъчни. Но май ти смяташ темата за приключена, което идва да покаже, че е все тая дали това ще е ЦСКА. Важното е да не е Литекс. Нищо, че имаме 20 играчи от отборът на Литекс и цялото му ръководство. Това изобщо не е признак, че е Литекс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Твърди го Мокета, а болните мозъци само това и чакат
Аз се чудя, след като са им закрили клуба, според тях, що продължават да серат в тая тема
Непонятно ми е ...

Леевски, оле

Ozzimozzi написа:petko.h.markov написа:boabbb написа:petko.h.markov написа:Мълния! УЕФА остава без акредитация за "Българска армия" заради твърдението, че ЦСКА е преименуваният "Литекс".
Не бе,това е нелеп опит за остроумничене

Ozzimozzi написа:petko.h.markov написа:boabbb написа:petko.h.markov написа:Мълния! УЕФА остава без акредитация за "Българска армия" заради твърдението, че ЦСКА е преименуваният "Литекс".

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
vaskonti написа:boabbb написа:vaskonti написа:boabbb написа:vaskonti написа:Понеже нали трябва да правим разлика между АД и клуб и тук се говори за клуб, а не за АД, та кой е КЛУБЪТ?
Няма клуб, а има клубове - да не би да си неграмотен
Кой клуб си и сменил името и собствеността, сложен ли ти се вижда въпроса?
А защо Литекс и ЦСКА-София са различни клубове, освен защото преместването на адреса е с 1.5км. повече от определените от правилника 150? Има ли друга причината за УЕФА това да са различни клубове?
Ами, явно си неграмотен ... В писмото от УЕФА пише следното:Във връзка със вашето писмо от 20 юли 2016г. , със съжаление ви информираме, че УЕФА не може да допусне клуба ПФК Литекс Ловеч до Младешката ШЛ 16/17 под името ПФК ЦСКА-София ЕАД , защото операциите направени между споменатите клубове не могат да бъдат сметнати за проста смяна на името, а са били съпътствани с набор от мерки ( в това число - сливане с друг клуб, промяна на собствеността на клуба, промяна на седалището от Ловеч в София, което е на повече от 150 км ), което ни води към заключението, че ПФК ЦСКА-София е НОВ И РАЗЛИЧЕН от Литекс клуб ...
Смятам темата за приключена ...
Да, Литекс не просто си е сменил името, ами и даже се е слял с друг клуб, на всичко от горе и се е преместил на повече от 150км. Вярно - само1.5км. повече, но това е. Ок, съгласен съм, че тези 1.5 км
повече прави този клуб различен от Литекс. Сега остава по-маловажното - някак да се окаже, че всъщност е ЦСКА. Щото само табелката и ролетката не са достатъчни. Но май ти смяташ темата за приключена, което идва да покаже, че е все тая дали това ще е ЦСКА. Важното е да не е Литекс. Нищо, че имаме 20 играчи от отборът на Литекс и цялото му ръководство. Това изобщо не е признак, че е Литекс.
Трансферна политика