Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 14 сеп 2016 13:46

icko65 написа:

Не е лошо да погледнеш и ъпдейта!Вие ги кльопате много..От 13.09. е новото мнение на УЕФА.
[center]Дай писмото ,да видим новото мнение на УЕФА свързано с ЦСКА ????[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2016 13:46

soilwork написа:
boabbb написа:
petko.h.markov написа:Мълния! УЕФА остава без акредитация за "Българска армия" заради твърдението, че ЦСКА е преименуваният "Литекс".

Гръмоотвод - УЕФА никъде не го твърди :shock:
[center]Фъшкиите на Канал 3 ,Крадев и баба ти Дора......УЕФА ще се произнася евентуално догодина ,ако се класираме за Европа ;) [/center]

Ние може и да се класираме, ама няма да играеме :roll: Това поне е моето мнение ... Освен ако Гришата не е пуснал пипалата и там :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 сеп 2016 13:46

boabbb написа:
petko.h.markov написа:Мълния! УЕФА остава без акредитация за "Българска армия" заради твърдението, че ЦСКА е преименуваният "Литекс".

Знам,че си падал от дървото,но аз никога не съм те качвал на черешата.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 13:48

vaskonti написа:
baraba написа:
icko65 написа:И какво стана сега?БФС лъже ние лъжем Б.Михайлов лъже ТР лъже лиценза лъже УЕФА лъже..Само вие казвате истината че не сте Литекс?Тц

УЕФА не лъже :
Изображение
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/FirstDiv/uefaorg/Publications/02/40/03/54/2400354_DOWNLOAD.pdf

Ние си знаем по-добре , нямаме нужда от такива ..... "доброжелатели" ;)

Като толкова знаете, какво стана със забраната за трансфери? Тя сигурно е наложена на АД-то, не на клуба, нали?

Така излиза :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 сеп 2016 13:49

petko.h.markov написа:
boabbb написа:

Та къде УЕФА твърди , че ЦСКА е преименуваният Литекс?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 сеп 2016 13:50

boabbb написа:
vaskonti написа:
boabbb написа:
vaskonti написа:Понеже нали трябва да правим разлика между АД и клуб и тук се говори за клуб, а не за АД, та кой е КЛУБЪТ?

Няма клуб, а има клубове - да не би да си неграмотен :?:

Кой клуб си и сменил името и собствеността, сложен ли ти се вижда въпроса?
А защо Литекс и ЦСКА-София са различни клубове, освен защото преместването на адреса е с 1.5км. повече от определените от правилника 150? Има ли друга причината за УЕФА това да са различни клубове?

Ами, явно си неграмотен ... В писмото от УЕФА пише следното:

Във връзка със вашето писмо от 20 юли 2016г. , със съжаление ви информираме, че УЕФА не може да допусне клуба ПФК Литекс Ловеч до Младешката ШЛ 16/17 под името ПФК ЦСКА-София ЕАД , защото операциите направени между споменатите клубове не могат да бъдат сметнати за проста смяна на името, а са били съпътствани с набор от мерки ( в това число - сливане с друг клуб, промяна на собствеността на клуба, промяна на седалището от Ловеч в София, което е на повече от 150 км ), което ни води към заключението, че ПФК ЦСКА-София е НОВ И РАЗЛИЧЕН от Литекс клуб ...

Смятам темата за приключена ...

Да, Литекс не просто си е сменил името, ами и даже се е слял с друг клуб, на всичко от горе и се е преместил на повече от 150км. Вярно - само1.5км. повече, но това е. Ок, съгласен съм, че тези 1.5 км
повече прави този клуб различен от Литекс. Сега остава по-маловажното - някак да се окаже, че всъщност е ЦСКА. Щото само табелката и ролетката не са достатъчни. Но май ти смяташ темата за приключена, което идва да покаже, че е все тая дали това ще е ЦСКА. Важното е да не е Литекс. Нищо, че имаме 20 играчи от отборът на Литекс и цялото му ръководство. Това изобщо не е признак, че е Литекс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2016 13:52

Твърди го Мокета, а болните мозъци само това и чакат :lol: :lol: Аз се чудя, след като са им закрили клуба, според тях, що продължават да серат в тая тема :? Непонятно ми е ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 13:54

Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:
boabbb написа:

Не бе,това е нелеп опит за остроумничене :idea: !Така се получава,когато някой се опитва да се изразява ,без да цитира други хора :oops: :mrgreen:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 14 сеп 2016 13:54

Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:
boabbb написа:

Изображение
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 13:55

vaskonti написа:
boabbb написа:
vaskonti написа:
boabbb написа:
vaskonti написа:Понеже нали трябва да правим разлика между АД и клуб и тук се говори за клуб, а не за АД, та кой е КЛУБЪТ?

Няма клуб, а има клубове - да не би да си неграмотен :?:

Кой клуб си и сменил името и собствеността, сложен ли ти се вижда въпроса?
А защо Литекс и ЦСКА-София са различни клубове, освен защото преместването на адреса е с 1.5км. повече от определените от правилника 150? Има ли друга причината за УЕФА това да са различни клубове?

Ами, явно си неграмотен ... В писмото от УЕФА пише следното:

Във връзка със вашето писмо от 20 юли 2016г. , със съжаление ви информираме, че УЕФА не може да допусне клуба ПФК Литекс Ловеч до Младешката ШЛ 16/17 под името ПФК ЦСКА-София ЕАД , защото операциите направени между споменатите клубове не могат да бъдат сметнати за проста смяна на името, а са били съпътствани с набор от мерки ( в това число - сливане с друг клуб, промяна на собствеността на клуба, промяна на седалището от Ловеч в София, което е на повече от 150 км ), което ни води към заключението, че ПФК ЦСКА-София е НОВ И РАЗЛИЧЕН от Литекс клуб ...

Смятам темата за приключена ...

Да, Литекс не просто си е сменил името, ами и даже се е слял с друг клуб, на всичко от горе и се е преместил на повече от 150км. Вярно - само1.5км. повече, но това е. Ок, съгласен съм, че тези 1.5 км
повече прави този клуб различен от Литекс. Сега остава по-маловажното - някак да се окаже, че всъщност е ЦСКА. Щото само табелката и ролетката не са достатъчни. Но май ти смяташ темата за приключена, което идва да покаже, че е все тая дали това ще е ЦСКА. Важното е да не е Литекс. Нищо, че имаме 20 играчи от отборът на Литекс и цялото му ръководство. Това изобщо не е признак, че е Литекс.

Трансферна политика :idea: ;)

Върни се в “ЦСКА”