Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Re: Руските хакери стават все по-нагли!

Мнениеот atanas7510 » 14 сеп 2016 11:59

Много са чисти братята Американци ядат мюсли само и пият вода, как може така лоши руски хакери.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2016 12:11

atanas7510 написа:Много са чисти братята Американци ядат мюсли само и пият вода, как може така лоши руски хакери.

Изображение
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 14 сеп 2016 12:20

Всеки топ спортист взима нещо. Дали ще е за бързо възстановяване дали ще е нещо друго, това на всички е ясно. Спортувай 7 пъти в седмицата дори да си в перфектна форма ще видиш за какво става дума. Правил съм по 10 тренировки на седмица, без да приемам каквото и да е освен храна и вода. След 2-3 седмици си парцал. Те го правят цял живот ;)

По-смешно ми е защо някои хора, тук по цял ден защитават Русия и плюят САЩ. Просто ми е смешно това, ако сте руснаци живеете си там, мене нито Русия, нито САЩ ме интересува. Интересувайте се от България, кога изчистихте една градинка, кога направихте нещо хубаво за България, те за Русия са се зажалили. На Русия им е през кура за нас, както и на мене за тях. Същото е и със САЩ.

Пътя е европейския съюз. Сега тихо роби, омръзна ми от глупостите ви всеки ден. Русия, САЩ боли ме фара !

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 14 сеп 2016 12:33

love_hurtz написа:Всеки топ спортист взима нещо. Дали ще е за бързо възстановяване дали ще е нещо друго, това на всички е ясно. Спортувай 7 пъти в седмицата дори да си в перфектна форма ще видиш за какво става дума. Правил съм по 10 тренировки на седмица, без да приемам каквото и да е освен храна и вода. След 2-3 седмици си парцал. Те го правят цял живот ;)

По-смешно ми е защо някои хора, тук по цял ден защитават Русия и плюят САЩ. Просто ми е смешно това, ако сте руснаци живеете си там, мене нито Русия, нито САЩ ме интересува. Интересувайте се от България, кога изчистихте една градинка, кога направихте нещо хубаво за България, те за Русия са се зажалили. На Русия им е през кура за нас, както и на мене за тях. Същото е и със САЩ.

Пътя е европейския съюз. Сега тихо роби, омръзна ми от глупостите ви всеки ден. Русия, САЩ боли ме фара !

Аз си хвърлям боклука разделно и редовно мета пред блока,където постоянно някой люпи семки и хвърля опаковки от чипс. А за капак минават хора,гледат ме и се подхилкват. Аз на това му викам тъпи селяни ,живеещи в скапана държава. Абе държавата е такава,каквито са и хората,това е.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 14 сеп 2016 12:42

love_hurtz написа:Всеки топ спортист взима нещо. Дали ще е за бързо възстановяване дали ще е нещо друго, това на всички е ясно. Спортувай 7 пъти в седмицата дори да си в перфектна форма ще видиш за какво става дума. Правил съм по 10 тренировки на седмица, без да приемам каквото и да е освен храна и вода. След 2-3 седмици си парцал. Те го правят цял живот ;)

Абе и аз бях голям фен на европейския съюз ама Меркел и сие убиха надеждата и вярата на източноевропейците, че сме попаднали в правилния свят.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 сеп 2016 12:49

Нямаше да има чак такъв проблем с плюенето, ако точно САЩ не бяха раздухали истерията с допинга при руснаците. Сега се оказва, че и те са омазани с лайна до ушите, дори и ония копелета от УАДА, които се пишат за борци за чист спорт, а всъщност са си копелета от класа, които лъгаха 1г цял свят и може би ни лишиха от една по-оспорвана Олимпиада.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2016 13:03

Аз не съм, дай линк 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 14 сеп 2016 13:14

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 сеп 2016 13:16

fcb_bg написа:
Warped написа:
fcb_bg написа:Тоя път явно не е фейк, ала "чистача блъсна пробите".

И как определи че не е фък темата 8-) :lol:

Признанията на Симон звездата стигат ли? Ама да - земам забранени лекарства, ама ми е позволено.
Чакам ся и брадърите да кажат как им е позволено от УАДА да лупат по кофа конски зоб за обяд, щото такава им била физиката и требвало да се поддържа.
Почна да си мирише здраво, ама пък кой ли съм аз да река дали е фък или ньее.

По спокойно ще спукате нерв. Я вземете прочетете нещо и вижте, че повече американци са наказвани за допинг от руснаци. С всичките разкрития за професорите и докторите. :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 сеп 2016 13:20

fcb_bg написа: Сега се оказва, че и те са омазани с лайна до ушите, .

Че вие учуден ли сте..?
ни лишиха от една по-оспорвана Олимпиада

Не лишиха ни от бенефис на Исинбаева и сребро на Шубенков + един скок 8-) :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Свободна зона”