ШЛ | Базел - Лудогорец | 1:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

angel156
Контакти:

Re: ШЛ | Базел - Лудогорец | 1:1 FT

Мнениеот angel156 » 13 сеп 2016 23:50

Абе тоя Стоянов що не го разкарат, та да си вземат доста доста по класен вратар от него - на мене ми е чудно. Преди години вършеше работа на Лудогорец, ама сега в днешно време.....той като спаси 3-4 топки и почва да се мисли за недосегаем на вратата....и от т'ва идват супер малоумните му грешки от които пък идват и ..... ей такива голове. След които пък често разградчани изпускат мачове, като ИЛИ завършват наравно ИЛИ пък направо губят.
Последна промяна от angel156 на 13 сеп 2016 23:51, променено общо 1 път.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 сеп 2016 23:50

Лудогорец изтърва Базел заради страхливия си треньор. Малко не достигна на Лудогорец за победа....може би липсата на Кешеру! Базел подцени Лудогорец и за това в София срещу Базел мача ще бъде много по тежък за Лудогорец.

drvasko98
Контакти:

Re: ШЛ | Базел - Лудогорец | 13.09, 21:45ч.

Мнениеот drvasko98 » 13 сеп 2016 23:50

drvasko98 написа:Днес в бет-а коефициентът за Базел се вдигна от 1,66 на 1,70. В поне от 80% от тези случаи това не е случайно, така че - надежди за гостите в мача.

Следете движенията и почти няма да има грешки. Това е ШЛ, златната стръв за шараните

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 сеп 2016 23:51

Точка на чужд терен в групите на ШЛ си е много добър резултат, но трябва и специални благодарности на дългокосото исландче, което съсипа и от малкото читави атаки на Базел.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 сеп 2016 23:52

Очаквах Базел да бият и Х ми се струваше добър резултат, ама сега малко ме е яд, че по такъв нелеп начин се получи. Иначе много стабилна игра на Лудогорец - домакините може би нямаха нито 1 чисто положение. На фона на онова 4-0 преди 2 сезона днешното представяне си беше направо отлично. Как да е, с този Х излизате едни гърди напред, ако приемем, че ще се борите с швейцарците за 3-то място. Впрочем, те днес не ми се сториха нищо особено и ако продължават така, няма да вземат много точки от другите 2 отбора, което би било добре. Дано ги биете тук в 5-тия кръг.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2016 23:52

Не ви е виновен Стоянов, а чичо ви Гошо! Беше им забранил да атакуват второто полувреме. Дори контраатаките си ги спираха и подаваха назад. Изритани топки от вратаря и защитата. Изневерихте на стила, непоискахте победата и можеше дори да загубите от "великия" Базел дето нямат конкуренция в Швейцария. Тъпо и селско...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 13 сеп 2016 23:54

Алоооо сините я малко по-спокойно, вас ви видяхме със самочувствие до къде стигате в последните години :mrgreen:
Пак казвам треньора е виновен, Стоянов колкото и да го плюете се представя добре и това че е направил една грешка не го прави виновник като цяло. Отделно, че и Базел имаха голям късмет с този удар да изравнят.
Стоянов се довери на инстинкт и ако почне да се разколебава то той за никакъв вратар не става, за това аз пък го подкрепям! Ако беше избил как трябва топката което бе на косъм, кой щеше а му го признае ? Специалисти !
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 13 сеп 2016 23:54

Изгубени 2 точки според мен. Второто полувреме можеше съвсем спокойно да хванат Базел на някоя контра за втори гол. Марселиньо днес беше тотална дупка. Най-логичното нещо беше да влезе Кешеру на негово място, за да може да има някакъв шанс тези балони да бъдат овладявани. Дерменджиев подходи отново много страхливо, направо като аутсайдер, а се вижда, че този Лудогорец с нищо не отстъпва на Базел. Голям плюс за следващия мач ще е липсата на Верати, но въпреки това ПСЖ си остава голяма хапка. Арсенал, от друга страна, може да бъдат изненадани сякаш. Като цяло има шансове за нещо повече, но трябва и кураж, за да станат нещата.
Truth is hate for those that hate the truth.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 сеп 2016 23:58

С тези два равни мача в групата следващите ще се играят на кръв.Арсенал е селски отбор( не е от източен Лондон :mrgreen: ) и от него могат да се очакват всякакви простотии -да падне или да бие, където най-не очакваш.

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 13 сеп 2016 23:58

Почти във всеки мач през това лято Стоянов прави поне по една глупава грешка на мач. Чудя се не виждат ли това треньорите на Лудогорец, че не го оставят на пейката?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Върни се в “Лудогорец”