Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот Alexx » 03 сеп 2016 11:47

sapio0o написа:Пич, не случайно съм написал ''от ранга на''. Кой е казал, че трябва да скачат за Гризман и Верати? Още повече италианецът не играе на позицията на Силва, а и Гризман не е абсолютна 9-ка. Пеп като го знам какъв революционер е, като нищо щеше да го вмести в състава.

За какво им е нападател тогава световна класа да търка пейката при наличието на Агуера?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 сеп 2016 18:47

Изображение

Имам чувството, че четете през пръсти или трябва всеки ред да се разтълкува подробно с * под текста.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 сеп 2016 15:44

[center]Вторник
21:45 Базел - Лудогорец (БТВ Екшън)
21:45 ПСЖ - Арсенал (РИНГ)

Сряда
21:45 Ювентус - Севиля (БТВ Екшън)
21:45 Реал Мадрид - Спортинг Лисабон (РИНГ)
[/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 13 сеп 2016 20:30

ШЛ :twisted:

Ще се гледа Емерин вс Венгерин
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 сеп 2016 20:37

Почти съм сигурен, че Арсенал ще поведат и след това типично ще изтърват преднината за 2:1/ 1-1

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 сеп 2016 20:49

enguerino написа:ШЛ :twisted:

Ще се гледа Емерин вс Венгерин

Уви, аз май ще гледам градския зет. Ще излизам, а надали в някое заведение ще пуснат друия мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 сеп 2016 20:58

http://btvnovinite.bg/championstv

Тук комбинирано ще дават всички мачове, най-важните моменти и головете с коментар.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 сеп 2016 21:13

Сиити май ще ги отложат заради силен дъжд.

Официално ги отложиха.

Утре ще играят сигурно.
Последна промяна от sunscres92 на 13 сеп 2016 21:31, променено общо 1 път.

Yavor_93
Контакти:

Мнениеот Yavor_93 » 13 сеп 2016 21:19

ПСВ - Атлетико Мадрид
Шампионска Лига - Група Д
21:45ч - 13.09.2016

Един от най-интересните мачове тази вечер е този между тимовете на ПСВ и Атлетико Мадрид,които се срещнаха миналата година на 1/8 финалите и Атлетико след изпълнение на дузпи премина напред. И двата отбора все още нямат загуба,а Атлетико в последният мач отбеляза 4 гола като гост на Селта,които са сериозен отбор. ПСВ вече имат изиграни 6 мача като 5 от тях са победи и 1 равенство. Атлетико Мадрид показа и леки колебания като първите две срещи направи две равенства срещу Леганес и Алавес ,които са новаците тази година в Испания и изглежда все още отборът търси своят синхрон за да се представят колкото може по-добре. По-добрата подготовка и по-ранният старт на холандското първенство според мен ще е плюс за ПСВ в този мач.
За домакините от Холандия ще пропусне тази среща само Locadia (нападател) и останалите играчи са на разположение в този важен мач. Филип Коку ще може и да разчита на Сантяго Ариас и Гуардадо ,които почиваха в последната среща и ще бъдат мотивирани да помагат днес. Новото попълнение на ПСВ Рамселаар (халф) може да застане на пейката,за да може Siem De Jong (халф) да изиграе първият си мач за ПСВ, той е един от опитните играчи,които могат да бъдат полезни на отборът от 'ниската земя'. Едно от важните решения,които трябва да вземе наставника на ПСВ е дали да разчита на по-атакуващият си състав или да се прибере в схема 5-3-2, като лично за мен е добре да дебнат своят противник за грешки и да контраатакуват ,отколкото да се надиграват и допуснат повече грешки. Определено много трудна група за ПСВ,но те показаха през миналият сезон,че отбора работи много и ще направи всичко по-силите си отново да се измъкнат ,макар и тази година конкуренти да са им Атл.Мадрид и Баерн Мюнхен.
Вероятните 11 на ПСВ: Zoet, Arias, Willems, Moreno, Isimat-Mirin, Guardado, Propper, Hendrix, Narsingh, Pereiro, De Jong

Атлетико Мадрид се подсили с интерсни играчи през лятото като защитника Врсайко (контузен) , Гайтан (халф) и Гамейро (нападател). Гайтан и Гамейро са с отбора,но едва ли ще започнат титуляри и наставника Симеоне ще разчита на играчите стигнали до финал миналата година. Отборът на Атлетико Мадрид не е от най-силните гости ,но пък у дома се представя прекрасно и не позволи на отбори като Барса и Байерн Мюнхен да си играят играта. Добрата новина за Атлетико Мадрид този сезон е,че не продадоха звездите си и Диего Симоене получи шанс да подсили отбора както трябва, дали е направил правилните трансфери ще се разбере в хода на първенството.
Вероятните 11 за Атлетико: Oblak, Juanfran, Filipe Luis, Godin, Savic, Gabi, Koke, Saul, Carrasco, Griezmann, Torres

Ясно е,че мачът няма да е никак лесен и за двата отбора,но ПСВ е добре организиран тим и създадоха много проблеми миналата година на Атлетико Мадрид, и двата отбора според мен имат прогрес ,но ако домакините искат да запазят някакви шансове за класирване напред във Шампионска Лига, то те не трябва да губят тази среща. Главно разчитат на мачовете си у дома. Имаха пауза от участия в Шампионска Лига ,но миналата показаха,че Филип Коку работи добре и помага много на отбора да израстне, на всеки е ясно,че Атлетико имат по-добрият състав като единици, за моята прогноза главно се спирам на факта,че не започнаха по най-добрият начин 'дючекшиите' сезона и това,че вече ПСВ имат доста повече мачове също трябва да помогне на отбора в началните мачове на Шампионска Лига и също така показват страхотна форма. Вероятно е да не се хвърлят силно в атака , мачът най вероятно ще се играе на дебнене и изчакване,което също накланя везните в полза на домакините,защото колкото повече време минава без гол за Атлетико ,толкова и гостите ще се откриват да атакуват. Заслужава си коефициента за двоен шанс на домакините.
ПСВ 1Х @2,05

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 сеп 2016 21:44

tevez написа:http://btvnovinite.bg/championstv

Тук комбинирано ще дават всички мачове, най-важните моменти и головете с коментар.

Някакви турци дават по тоя линк :)

Върни се в “Архив”