ППЛ: Левски (София) - Пирин (Благоевград) / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Пирин (Благоевград) / 19:00 / Събо
Важна е победата, но все пак искам да видя по добра игра от тази срещу нафтата!
с бърз гол до 20 мин. ще стане далеч по-лесно
дано да стане, иначе победа само с гол разлика
дано да стане, иначе победа само с гол разлика
Captain Stottlemeyer написа:- налазване на темата най-вече от оранжевите хлебарки от новия животински вид Blattodea Etropolis, пръкнал се по нашите земи благодарение на микренската зооложка школа...

СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Нефтохимик са раздавали премии. Явно са получили обещаното въпреки загубата.
Очаквам същото и в този мач.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- metodito
- Контакти:
мда, и на мен ми направи вчепатление тази новина... Че много рано почнаха да ги "стимулират"...
Прогнозирам победа с 3-1 за любимия Левски и блажена вечер в сектор А с няколко бири в стомаха.
Голмайстори: Бабатундека, Костадинов и Александров (централния).

Голмайстори: Бабатундека, Костадинов и Александров (централния).
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- blue avalanche
- Контакти:
И миналата година много им се точехме и накрая за малко да ни изгермечат насред София.
Не знам защо всеки се точи на Пирин като треньорът им е класа за това първенство и може да ги нареди правилно . Футболистите им също не са като за изпадащ отбор. Тук защитата ще види зор и няма да се играе на една врата като последните мачове. Иначе на стадион като Герена знаем поне , че няма да се търсят с високи топки като са на 3 метра един от друг играчите .Очаква се и Орачев да е готов и ако покаже играта от мача с Монтана поне ще е достатъчно да работи левият фланг . А как точно Прохазка, Де Нойер , Костадинов и Аниете ще им се търси място в центъра не ми се и мисли . Някой ще трябва да изгори . Прохазка не става за фланга , а с привличането на Галин и завръщането на Деса пък въобще .