Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2016 18:02

Mitata написа:
Само човек, в чиито гърди не тупти армейско сърце може да напише, че ЦСКА е умрял. Добре, че пътищата ни се разделиха...

Аз пък не знам колко армейско сърце трябва да имаш, че да викаш на Литекс ЦСКА ....... само защото Литекс си е сменил името на ЦСКА-София и е облякъл червени фланелки.

Утре, ако Левски се прекръсти на ЦСКА,София (ЦСКАзапетаяСофия) и облече червени фланелки, ти ще станеш и от тях, нали ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 сеп 2016 18:05

Mitata написа:
1982 написа:
Да, късно е .... ЦСКА умря. Другите тръгнаха след клуба, който си смени просто името, и сега ще си носят кръста. А той тежи все повече и повече. Издава го и паниката, която ги е обзела. Паднаха дотам, че да се опитват да цензурират журналисти и спешно да намаляват цени на билети още в самото начало на сезона. Всичко това издава страх, много страх и безсилие.

Само човек, в чиито гърди не тупти армейско сърце може да напише, че ЦСКА е умрял. Добре, че пътищата ни се разделиха...

Жалка работа..Човека с армейско сърце да подкрепя друг отбор и то същия унизил ги с 8-0.Е те това е армейското туптящо сърце.Широко скроено..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 сеп 2016 18:13

1982 написа:
Mitata написа:

Аз пък не знам колко армейско сърце трябва да имаш, че да викаш на Литекс ЦСКА ....... само защото Литекс си е сменил името на ЦСКА-София и е облякъл червени фланелки.

Утре, ако Левски се прекръсти на ЦСКА,София (ЦСКАзапетаяСофия) и облече червени фланелки, ти ще станеш и от тях, нали ??!

ТД - ПФК ЦСКА АД така или иначе си отиваше, бе направен ход (извършена трансплантация, образно казано), с който върнаха ЦСКА там, където е мястото му. Да, буквално казано Литекс смени името си на ЦСКА, но не само това бе промяната, измениха се още куп други неща, които доведоха до създаването на нов футболен субект. В крайна сметка, това ново дружество не е Литекс, неговото име по регистрация е "ЦСКА-София".
Последна промяна от Mitata на 13 сеп 2016 18:14, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 сеп 2016 18:14

vaskonti написа:
Red joker написа:
vaskonti написа:

Вижте, шансът на ЦСКА да оцелее в зверилника, е в единството на червената общност. Ако всеки самосиндикално тръгне да спасява ЦСКА, това би било равносилно на действителна смърт на ЦСКА. Никой няма да ти гледа ТР, а това, че няма собственик, че трибуните са празни/полупразни, тимът се бори като книжен тигър с поредните аматьори.

Сигурно е така. Само че когато някоя такава "легенда" се води от парите, а не от любовта си към ЦСКА, когато самите фенове също си сменят позицията след обещание за тенекета, как да се случи единството?

Не става дума за тенекета и легенди ,а за оцеляване :idea: :!: Ако разбирането на някои за това,означава А ОФГ,за болшинството е -твърдо НЕ!Ако за вас е нормално ,да си карал „Мерцедес“ дълги години и след това да подкараш „Москвич“ при това доста раздрънкан,като не се знае още колко ще изкара,за мене не е и не ми е все тая :!: ;)

Ок, миналия август феновете не знаеха ли, че е въпрос на оцеляване, та се правиха, че имат повече гордост и чест, от колкото в действителност? Да не би тогава да са си мислели, че има поне две отлични алтернативи на преименуването и припознаването на Литекс, та писаха оная смешна декларация?

Не ми пука за кредиторите :!: Не знам защо свързвате „гордост“ и „чест“ с А ОФГ или плащане на крадците,източили фалиралото АД :roll:[/quote]
Като не ти пука за кредиторите не ми пробутвайте приказки от хиляда и една нощ как процеса не бил завършил и как Ганчев щял тепърва да плаща.
Врэзката между гордост и чест и А ОФГ е тази, че чеснна и достойнство са с условия - "никога няма да допуснем Литекс да дойде в София и да го припознаем но ако се налага....."[/quote]
Не членувам в никакви фракции,не съм подписвал никакви декларации :!: Не съм отговорен,за подобни изпълнения:!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2016 18:20

Mitata написа:
ТД - ПФК ЦСКА АД така или иначе си отиваше, бе направен ход (извършена трансплантация, образно казано), с който върнаха ЦСКА там, където е мястото му. Да, буквално казано Литекс смени името си на ЦСКА, но не само това бе промяната, измениха се още куп други неща, които доведоха до създаването на нов футболен субект. В крайна сметка, това ново дружество не е Литекс, неговото име по регистрация е "ЦСКА-София".

Не знам какво се е изменяло, ама ЦСКА няма участие в нищо от тези изменения.

В историята на ЦСКА е имало обединения, имало е много неща, но винаги с участието на нашия клуб. Никога не е имало подобен фарс - примерно, да се обединят Червен Бряг и Созопол, да се кръстят ЦСКА и да се представят за ...... истинския ЦСКА.

Е, те такова животно сигурно и в най-дивите африкански подобия на дърлжави няма.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 сеп 2016 18:21

И аз съм за някакви плащания,но мене силно ме съмнява че ще има човек ПРОТИВ плащания на кредитори,ако тези плащания бяха напълно прозрачни.За мене някои от тях не са,нищо че не мога го докажа. ;) И лошото е че се влиза в една патова ситуация.Все пак се надявам това което каза Кралев за прехвърлянето на базите да е вярно и да се направи споразумение с кредиторите за легитимизацията на ЦСКА-София.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 сеп 2016 18:22

Я вече я няма оная пробита тема за възраждането.
Адмирации на замесените!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 сеп 2016 18:22

Mitata написа:В крайна сметка, това ново дружество не е Литекс, неговото име по регистрация е "ЦСКА-София".

Няма ново дружество, влизаш в ТР и ще видиш кога е създадено това дружество. Просто на 2-и юни то си е сменило името. Но не е станало ново, напротив, дори наскоро си подаде ГФО за 2015-а година. И в лиценза му за професионален футбол си го пише кое е всъщност.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 сеп 2016 18:24

1982 написа:
Не знам какво се е изменяло, ама ЦСКА няма участие в нищо от тези изменения.

В историята на ЦСКА е имало обединения, имало е много неща, но винаги с участието на нашия клуб. Никога не е имало подобен фарс - примерно, да се обединят Червен Бряг и Созопол, да се кръстят ЦСКА и да се представят за ...... истинския ЦСКА.

Е, те такова животно сигурно и в най-дивите африкански подобия на дърлжави няма.

Няма го на книга, за да се избегне по-нататъшно плащане на престъпно натрупани дългове. Но де факто повечето неща в новото ТД идват от страна на ЦСКА. Просто е, който има сърце и душа разбира за какво иде реч.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 сеп 2016 18:26

1982 написа:Няма ново дружество, влизаш в ТР и ще видиш кога е създадено това дружество. Просто на 2-и юни то си е сменило името. Но не е станало ново, напротив, дори наскоро си подаде ГФО за 2015-а година. И в лиценза му за професионален футбол си го пише кое е всъщност.

Ново, ново, идва ми малко 95 годишно... :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”