vaskonti написа:Red joker написа:vaskonti написа:
Вижте, шансът на ЦСКА да оцелее в зверилника, е в единството на червената общност. Ако всеки самосиндикално тръгне да спасява ЦСКА, това би било равносилно на действителна смърт на ЦСКА. Никой няма да ти гледа ТР, а това, че няма собственик, че трибуните са празни/полупразни, тимът се бори като книжен тигър с поредните аматьори.
Сигурно е така. Само че когато някоя такава "легенда" се води от парите, а не от любовта си към ЦСКА, когато самите фенове също си сменят позицията след обещание за тенекета, как да се случи единството?
Не става дума за тенекета и легенди ,а за оцеляване

Ако разбирането на някои за това,означава А ОФГ,за болшинството е -твърдо НЕ!Ако за вас е нормално ,да си карал „Мерцедес“ дълги години и след това да подкараш „Москвич“ при това доста раздрънкан,като не се знае още колко ще изкара,за мене не е и не ми е все тая

Ок, миналия август феновете не знаеха ли, че е въпрос на оцеляване, та се правиха, че имат повече гордост и чест, от колкото в действителност? Да не би тогава да са си мислели, че има поне две отлични алтернативи на преименуването и припознаването на Литекс, та писаха оная смешна декларация?
Не ми пука за кредиторите

Не знам защо свързвате „гордост“ и „чест“ с А ОФГ или плащане на крадците,източили фалиралото АД

[/quote]
Като не ти пука за кредиторите не ми пробутвайте приказки от хиляда и една нощ как процеса не бил завършил и как Ганчев щял тепърва да плаща.
Врэзката между гордост и чест и А ОФГ е тази, че чеснна и достойнство са с условия - "никога няма да допуснем Литекс да дойде в София и да го припознаем но ако се налага....."[/quote]
Не членувам в никакви фракции,не съм подписвал никакви декларации

Не съм отговорен,за подобни изпълнения:!: