Calrizian написа:baraba написа: А , и феновете на ЦСКА винаги са били емоционални и както каза правилно Джеки , няма кой да чака в ЦСКА да се натуткаш и нагласиш , искат се резултати незабавно !!!
Ей това така и не го разбрах толкова години. Как искаш незабавни резултати без да си подсигурил основата първо

Невероятна школа ли има, с невероятни и неизчерпаеми кадри, готов отбор със селекция и футболисти, които се познават ли има, невероятни треньори ли с
доказани в годините резултати ли има ... Какво има реално, какво е това въздухарско мислене и лежане на стари лаври от не знам колко години.. Разбирам надъхване, едно друго, ама поколенията отдавна се смениха, кви са тея претенции..
Тук , не мога да не се съглася с теб !!! Лично аз , винаги съм призовавал към търпение и изчакване , но манталитета ни е такъв (не става само дума за ЦСКА ) Надеждата ми е в Дубъла и ДЮШ , че там в момента имаме не злато , ами платина и диаманти , като ресурс и ако всяка година излизат един - двама от класата на Чорбаджийски и Ст. Атанасов , резултата много скоро ще се усети , включително и за националните ни отбори Младежки и Представителен

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!