Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!(vol 2)

Мнениеот koisa » 13 сеп 2016 08:23

HekakaB написа:Съболезнования на близките на покойника. :cry: :cry: :cry:

Бяхте добър съперник, но както се казва: Накрая трябва да остане само един. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 сеп 2016 09:20

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TVrmjbeK17U[/youtube] :( :cry: :cry:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 13 сеп 2016 10:29

koisa написа:
HekakaB написа:Съболезнования на близките на покойника. :cry: :cry: :cry:

Бяхте добър съперник, но както се казва: Накрая трябва да остане само един. 8-)

Аз не съм от нито един от двата тима.Просто е тъжна история за футбола у нас. :cry:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 сеп 2016 10:32

bezpanika написа:Може да си пишете каквото си искате. На 15.10.2016 год. , около 18.30 часа ще разберем , на кой му е умрял и на кой му е живнал!

За всеки селски отбор е нормално да играе мачът на живота си срещу Левски. Видя се и в събота от поредния Нефтохимик от Каблешково ли откъде беше, вече им загубих бройката и локацията. Така че в такива мачове стават и изненади, когато фаворитът подхожда лежерно срещу пределно мотивирания противник.

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Re: Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!

Мнениеот makedonski » 13 сеп 2016 12:11

Няма нищо ново под слънцето - ЛЕВСКИ е вечен, а съперниците му са преходни.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 13 сеп 2016 15:32

жалко ще ми липсва дербито

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 сеп 2016 16:52

Признавам си, че Вечното дерби ще ми липсва и то много. Няма футболна среща, която да очаквам с такъв заряд и плам, няма мач, който да минава толкова бързо, сякаш на един дъх, да не говорим за атмосферата по трибуните, където всеки дава всичко от все сърце и душа, и ние, а и ония. А организациите преди и след мача, ехххх спомени... Да, отново ще гледаме мачове със стойностни отбори, дай Боже в скоро време да ни замирише пак на изгорели вестници, но няма как да а същото, за мен цялото изживяване покрай дербито е незаменимо и несъпоставимо с нищо. :|
Това дерби не беше просто един футболен мач, а сблъсък на две идеологии, на различни светове, истинска битка на зеления терен и бясно съревнование между Б и Г секторите. И не мога да проумея как има хора, които се радват, че всичко това изчезва безвъзратно. Та нали за една такава историческа синьо-червена битка се изискват двама, наистина ли не го разбирате? :roll: Разбира се, в лагера на ония има доста индивиди, чиито ежедневен начин на мислене днес просто ни задължава да ги сочим подигравателно с пръст, НО има и много свестни момчета, за тях ми много мъчно. Не го казвам от някакво лицемерие, а наистина им съчувствам, защото те си милееха за своето така, както аз за любимия Левски и винаги останаха верни на това, в което вярваха и не предадоха това, което истински обичаха. Не се продадоха за пари и бири, не се надупиха никому, мъжки момчета, достойни за уважение, па макар били те и от червения лагер.
Така че, за мен по-скоро това е нерадостна новина, НО всеки си има верую в този живот, моето е това.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 сеп 2016 18:10

Изображение
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

BGR
Контакти:

Мнениеот BGR » 13 сеп 2016 20:17

Паднало ви се е сега да си избивате комплексите :lol: ЦСКА дори да го няма, пак не можете да подобрите успехите му!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 сеп 2016 22:36

TristaNNN написа:Признавам си, че Вечното дерби ще ми липсва и то много. Няма футболна среща, която да очаквам с такъв заряд и плам, няма мач, който да минава толкова бързо, сякаш на един дъх, да не говорим за атмосферата по трибуните, където всеки дава всичко от все сърце и душа, и ние, а и ония. А организациите преди и след мача, ехххх спомени... Да, отново ще гледаме мачове със стойностни отбори, дай Боже в скоро време да ни замирише пак на изгорели вестници, но няма как да а същото, за мен цялото изживяване покрай дербито е незаменимо и несъпоставимо с нищо. :|
Това дерби не беше просто един футболен мач, а сблъсък на две идеологии, на различни светове, истинска битка на зеления терен и бясно съревнование между Б и Г секторите. И не мога да проумея как има хора, които се радват, че всичко това изчезва безвъзратно. Та нали за една такава историческа синьо-червена битка се изискват двама, наистина ли не го разбирате? :roll: Разбира се, в лагера на ония има доста индивиди, чиито ежедневен начин на мислене днес просто ни задължава да ги сочим подигравателно с пръст, НО има и много свестни момчета, за тях ми много мъчно. Не го казвам от някакво лицемерие, а наистина им съчувствам, защото те си милееха за своето така, както аз за любимия Левски и винаги останаха верни на това, в което вярваха и не предадоха това, което истински обичаха. Не се продадоха за пари и бири, не се надупиха никому, мъжки момчета, достойни за уважение, па макар били те и от червения лагер.
Така че, за мен по-скоро това е нерадостна новина, НО всеки си има верую в този живот, моето е това.

За мен няма свестен чалгар или чорбар. Има нещо много сбъркано в такива хора. Особено в такива които си знаят историята. Няма начин да си честен, точен и добър човек и да подкрепяш отбор с такова минало. Няма ненаказано зло и така им се пада. Левски не е създаден заради някакво дерби.Трябва да знаеш историята ни. Всичките неща, как не можем без някакъв комунистически урод са пълни глупости. Идеята и ценностите на клуба ни са били съвсем други когато е създаден и трябва да ги ги съхраняваме. Аз за боклуци които живеят за да ни правят зло, няма да тъгувам. Ако пиех, щях да се напия от кеф, че ги няма.

Върни се в “Левски”