Mitata написа:CSKA1971 написа:Отварям форума и какво да видя - гледам тук някакви глупости от левскари и хора с заблудено фенско мислене, поддали се на пропагандата на левскарските журналисти,като Беладона и 1982 и хабер си нямат от право и футбол и някакви заблудени хора на Дучето , които ми казват , че ЦСКА , който играе в Първа Лига не бил ЦСКА , а Литекс. Значи Стоичков ,Жеката, Пената , Паро и всички легенди на ЦСКА казват , че това е ЦСКА, който играе в елита , аз няма да слушам легендите, играли в ЦСКА , а ще слушам левскарските простотии на 1982, Беладоната и левскарите, че това било Литекс. Да Литекс се прекръсти на ЦСКА местейки се от Ловеч в София, но всичко законно ли е ? Законно е! 90-95% от нашите фенове припознават ЦСКА , който играе в А група за ЦСКА, легендите на ЦСКА го припознават за ЦСКА , ЦСКА играе на "Армията" и това не било ЦСКА. Това са левскарски глупости и простотиите на Божков с цел разединение на публиката ни. Какво е това ЦСКА 1948 , дето на мачовете му присъстват Дучето с още 10-20 човека. Истината е, че ЦСКА, макар и с лиценза на Литекс, законно играе в А група. То по тази логика Левски също е прекръстен сто пъти на Левски-Спартак, Динамо София , Пощенец и не знам си какво, Локо и Ботев взеха лицензите на Велбъжд и Металик Сопот, значи ли , че това не са Локо Пд и Ботев Пд? Берое също взе лиценза на Олимпик Тетевен значи ли , че това не е Берое?
Стига глупости вече,макар и да сме взели лиценза на Литекс, това беше единствения законен вариант да играем в А група, а другия да се скитаме по окръжните групи с 20 милиона дългове или нов клуб. Убеден съм , че ако същия този ЦСКА измести Лудогорец след година или две и стане шампион няколко пъти и влезе в групите на Лига Европа или Шампионска Лига и останалите 5% ще забравят глупостите , които говорят, че "не сме били ЦСКА", че "сме Литекс" и т.н. и ще подкрепят настоящия ЦСКА на Гришата. Ама сега е лесно да се търси под вола теле.
1982, Беладона и другите "моралисти", както и левскарските журналисти пишат всичките тези глупости "че сме Литекс, че не сме ЦСКА", че "истинското" ЦСКА било ЦСКА 1948 с цел разединение на публиката ни . ЦСКА 1948 на Божков и платените му тартори като Дучето и още 10 човека не правят нищо повече , от това да разединяват публиката на ЦСКА.
90-95 % от феновете ни подкрепят ЦСКА на Гриша Ганчев, Стоичков, Жеката,Пената, Паро и останалите легенди на ЦСКА казват, че ЦСКА на Ганчев е ЦСКА , а ЦСКА 1948 на Божков е подкрепян от не повече от 5 % от феновете ни.
Всеки сам за себе си да прецени - аз съм там, където е публиката ни(90-95%) и легендите на ЦСКА, отколкото да слушам "разбирачи"и "моралисти" като 1982, Беладона и левскарите, че ЦСКА , който играе в А група не е ЦСКА! 99% от хората в този форум гледат прекалено фенската на нещата.
Много точно мнение, което казва всичко. Цялата пропагандна синьо - зелена машина е впрегната да разединява армейската общност и някои наивни душици се хващат на нейните лъжи. Истината е, че се боят от нас и правят всичко възможно да доразбият и доунищожат ЦСКА.
Ясно е, че без силен собственик и единна фенска маса не може да има силен ЦСКА. Затова стискаме палци на Ганчев да успее. Тръгне ли си той от ЦСКА, най-вероятно ЦСКА няма да играе в ППЛ години наред, а когато евентуално се появи там ще е изтривалка/боксова круша на синьо-зелената мафия.
Легендите на ЦСКА говорят със своето сърце и душа, това са хора, които никога не биха пожелали лошо на ЦСКА.
Хахахахаа ! Това са хора , които за 12 000 лева ще се врътнат от всяко мнение !!!
Кво ще успее Ганчев бе ? За 20 години успя да купи 4 титли и 1 КБ .....я виж наш левент Домус ! Прави Ганчев на щайга !