Да го пуска в Лига Европа ! Този турнир не ни касае много ! Поне мен и голяма част от привържениците.
Искам да видя също така и другите ни футболисти ! Шнайдерлин, Карик, Смолинг, Дармиан и естествено Рашфорд да е титуляр в атака. Заслужена почивка за БОГ ИБРА !
Забравих да споделя за пореден път, колко уникален играч е тоя "изрод" !
Гола, който вкара е ПОКАЗНО на тема ВИСША КЛАСА !
ВЛ | 4-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 1:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 4-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 10.09
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- drogba_best
- Контакти:
CECO_1981 написа:Юнайтед пада и всички специалисти по английски футбол са тука.За мен Мауриньо е правилният избор.От един мач не се става шампион така,че има още много мачове.Заслужена победа на Сити,но само толкова.Много рано ги направихте шампиони.Всички фенове заставаме зад отбора и треньора,и продължаваме напред.Няма само ние да губим точки,и другите отбори,ще губят точки и така.
За съжаление е така, като Моу загуби и всички "разбирачи" и тактици излизат от мишите дупки , и за другото си абсолютно прав, сезонът е дълъг има време.
-
- Контакти:
Както и в нашия форум и тук има хора - които след 1 мач правят супер крайни заключения. Преди мача според много бяхте основен фаворит за титлата, сега след 1 загуба(само с 1 гол) едва ли не ще се борите за ТОП 4. Моуриньо ми е супер неприятен, но знае как се печелят мачове и как възвърне насторнието в клуба.
Колкото въпроса за Погба, супер талант - но е далеч от Силва във всяко едно отношение, в момента Де Бройне също е по-добър(и Фернандиньо го превъзхожда) и беше нормално там да се загуби битката(въпреки добрия мач на Фелайни), по-скоро трябваше да излезете с 3-ма в средата.
Колкото въпроса за Погба, супер талант - но е далеч от Силва във всяко едно отношение, в момента Де Бройне също е по-добър(и Фернандиньо го превъзхожда) и беше нормално там да се загуби битката(въпреки добрия мач на Фелайни), по-скоро трябваше да излезете с 3-ма в средата.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Стана си мач вчера. Лично аз не очаквах точно такъв мач, с невероятно темпо и атака след атака. Ясно е, че двата тима са в процес на градене. Но определено това си беше бая силен и звучен шамар.
За Юнайтед: Моу си обърка състава за мен. Маркъс заслужава да е титуляр в такива мачове. Освен огромен талант, този пич притежава и характер. Вчера беше най-острият играч на Юнайтед.
За мен огромните проблеми на Юнайтед дойдоха от невъзможността да се задържи топката в средата на терена. Фелата и Погба бяха смазани от пресата на малките джуджаци (Силва, Кевин, Стърлинг, Ихеаначо, Нолито), а всяка ничия топка в центъра беше обирана от Фернандиньо. Оттам Ибрахимович беше изолиран, Мики също. Рууни се опитва да прави неща, които не може и честно казано в момента не виждам особен смисъл от присъствието му на терена.
Погба ще има супер много трудности на тази си позиция, защото при нас имаше много по-голяма свобода и можеше да покаже класата си в офанзивен план, а сега от него се очаква да "прави" играта, да задържа повече топката. Нещо, което му е трудно да прави сам. Спомням си мачовете на Юве без Маркизио и Кедира в началото на миналия сезон.
За мен той трябва да има по-свободна роля, а не да бъде задушаван с прекалено дефанзивни функции.
За Сити: Приятно съм изненадан от тяхната игра. Съгласен съм, че пресата и движението им по терена не са още на това ниво, което очакваме от Гуардиола тим. Но все пак...първото полувреме от вчера беше много силно. Страхотна играма на 3ма играча на Сити. Фернандиньо, Кевин и Отаменди. Първия беше като един огромен паяк, който прилапваше всяка една топка в центъра. От него започваше почти всяка една атака на Сити. Много силен в дефанзивен план. Очаквам да бъде един от ключовите играчи на Пеп. Де Бройне беше на висота. Получил свободата да играе по цялата ширина на нападението, показа що за играч е изпуснал Моу. Не мога да си обясня как Пеленгатора го мъчеше на фланга.
Силва беше изтеглен леко назад, в ролята на Гюндоган, се справи отлично с разпределението на топката.
Нещото, което най-много ме впечатли беше играта на Отаменди. Напълно обезличи Ибрата. Биеше го за всяка първа топка, не го оставяше и за секудна спокоен.
Минусите...Браво ще бъде атакуван много здраво във въздуха и грешки като вчерашната няма да бъдат единични за мен. Възможно е да има лек комплекс у него. Джош Стоунс. Неее, това момче не струва 50 млн. паунда. За доброто на Сити е Венсан да се върне по скоро.
Сезонът е в началото, за да се правят задълбочени анализи, но за момента Сити като че ли са с едни гърди по-напред.
За Юнайтед: Моу си обърка състава за мен. Маркъс заслужава да е титуляр в такива мачове. Освен огромен талант, този пич притежава и характер. Вчера беше най-острият играч на Юнайтед.
За мен огромните проблеми на Юнайтед дойдоха от невъзможността да се задържи топката в средата на терена. Фелата и Погба бяха смазани от пресата на малките джуджаци (Силва, Кевин, Стърлинг, Ихеаначо, Нолито), а всяка ничия топка в центъра беше обирана от Фернандиньо. Оттам Ибрахимович беше изолиран, Мики също. Рууни се опитва да прави неща, които не може и честно казано в момента не виждам особен смисъл от присъствието му на терена.
Погба ще има супер много трудности на тази си позиция, защото при нас имаше много по-голяма свобода и можеше да покаже класата си в офанзивен план, а сега от него се очаква да "прави" играта, да задържа повече топката. Нещо, което му е трудно да прави сам. Спомням си мачовете на Юве без Маркизио и Кедира в началото на миналия сезон.
За мен той трябва да има по-свободна роля, а не да бъде задушаван с прекалено дефанзивни функции.
За Сити: Приятно съм изненадан от тяхната игра. Съгласен съм, че пресата и движението им по терена не са още на това ниво, което очакваме от Гуардиола тим. Но все пак...първото полувреме от вчера беше много силно. Страхотна играма на 3ма играча на Сити. Фернандиньо, Кевин и Отаменди. Първия беше като един огромен паяк, който прилапваше всяка една топка в центъра. От него започваше почти всяка една атака на Сити. Много силен в дефанзивен план. Очаквам да бъде един от ключовите играчи на Пеп. Де Бройне беше на висота. Получил свободата да играе по цялата ширина на нападението, показа що за играч е изпуснал Моу. Не мога да си обясня как Пеленгатора го мъчеше на фланга.
Силва беше изтеглен леко назад, в ролята на Гюндоган, се справи отлично с разпределението на топката.
Нещото, което най-много ме впечатли беше играта на Отаменди. Напълно обезличи Ибрата. Биеше го за всяка първа топка, не го оставяше и за секудна спокоен.
Минусите...Браво ще бъде атакуван много здраво във въздуха и грешки като вчерашната няма да бъдат единични за мен. Възможно е да има лек комплекс у него. Джош Стоунс. Неее, това момче не струва 50 млн. паунда. За доброто на Сити е Венсан да се върне по скоро.
Сезонът е в началото, за да се правят задълбочени анализи, но за момента Сити като че ли са с едни гърди по-напред.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
CSKA69 написа:
Натяквам за реакцията на Фъргюсън, защото ако е имало някакви съмнения относно това дали той е искал точно Моуриньо да го наследи в Юнайтед, според мен те трябва да отпаднат. Тази му реакция говори ясно, че шотландецът НЕ е искал такова нещо.
Според мен единствената причина операторите да го покажат точно в момента когато вдигнаха 5-минутното продължение е т.н. "минути на сър Алекс" , а и имаше един мач със Сити преди 4-5 години още докато Бербатов играеше, когато Юнайтед направи традиционния си обрат в добавеното време, а май Аткинсън даде и повече от обявеното продължение тогава. Иначе реакцията наистина показваше, че няма да има обрат, но не виждам нищо общо с Моуриньо в конкретния контекст.
drvasko98 написа:CSKA69 написа:
Натяквам за реакцията на Фъргюсън, защото ако е имало някакви съмнения относно това дали той е искал точно Моуриньо да го наследи в Юнайтед, според мен те трябва да отпаднат. Тази му реакция говори ясно, че шотландецът НЕ е искал такова нещо.
Според мен единствената причина операторите да го покажат точно в момента когато вдигнаха 5-минутното продължение е т.н. "минути на сър Алекс" , а и имаше един мач със Сити преди 4-5 години още докато Бербатов играеше, когато Юнайтед направи традиционния си обрат в добавеното време, а май Аткинсън даде и повече от обявеното продължение тогава. Иначе реакцията наистина показваше, че няма да има обрат, но не виждам нищо общо с Моуриньо в конкретния контекст.
Разбира се, че това е чиста спекулация от моя страна, наистина камерата го улови в момента на обявяването на продължението и може би Фъргюсън не е бил доволен от него... Това, което ме кара да развивам такава дълбока конспиративна теория е фактa, че и в предишните сезони често камерите са улавяли Фъргюсън на трибуните (често редом до Боби Чарлтън), но никога досега такава явна НЕОДОБРИТЕЛНА реакция не съм виждал от него (нито по времето на Мойс, нито по времето на Ван Гаал), а съгласете се, той е имал доста поводи за такава в последните три години

EDIT - А ето и кой мениджър вероятно Фъргюсън е искал в действителност да го наследи-
Легендата сър Алекс Фъргюсън е поздравил Пеп Гуардиола за победата в манчестърското дерби.
Преди два дни Сити надделя с 2:1 над Юнайтед на стадион "Олд Трафорд". Този успех донесе куп рекорди за испанския специалист, който беше залят и с писма по случай резултата.
Както обикновено, Сър Алекс е бил на трибуните на "Театъра на мечтите" и веднага след последния съдийски сигнал на Марк Клатенбърг е слязъл към съблекалните. Там иконата лично поздравил Гуардиола и изразил възхищението си от представянето на "гражданите".
Последна промяна от CSKA69 на 12 сеп 2016 17:45, променено общо 1 път.

MASTER_COOL написа:69
На нас все още не ни достига класа според мен ! И то това е в средата на терена....Погба е класа, но само той общо взето....Сити ни надиграха с невероятна преса и с отличната си динамика в изграждането на атаките....Голямата разлика в мача се казваше Кевин Де Брюин ! Не мога да повярвам, че Моу е подценил този играч. За мен е феноменален атакуващ играч. Има всичко
Честно казано не съм особено съгласен.
Нека не забравяме, че преди края на мача Де Хеа нямаше някакво спасяване дори. Ютд допуснаха два гола от индивидуални грешки и вероятно някой ще бъде хвърлен под автобуса за тях. Сити допуснаха своя гол по същия начин, а след това Ибра пропусна след като браво го нямаше на вратата при втората индивидуална грешка, но някой изби от голлинията. Това, че Сити са владеели топката не мисля, че не е било в плана на Моуриньо. Просто не е очаквал Блинд и Бейли да забъркат такава каша.

Кевинчо наистина направи доста добър мач. Трябва да се признае дори да не го харесвам. От Ютд май Фейлани ми допадна най много. И много ме изненада, че се игра адски меко. Ютд трябваше да се възползват от физическото си превъзходство и да по смачкат малко джуджетата дори с цената на картони. Лесно е обаче да се коментира след като е свършил мача.
Просто трябват още малко играчи за да заработи машината.
--
пп Няма да ме изненада ако Михтарян влезе в ролята на Салах

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: ВЛ | 4-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 1:
Айде сега индивидиуални грешки...имаше ги, ама това не означава, че Сити не сгазиха Юнайтед през първата част, в която Юнайтед правиха трудно повече от 3 паса...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Футбола не е игра на пасове, а на удари и положения. Поправи ме, но Де Хеа изобщо спаси ли нещо през първото 1/2 време?
Ако не се лъжа имаха 1 положение което не завърши с гол, може да изпускам нещо разбира се. Ютд също имаха едно на Ибра с глава.
Ако не се лъжа имаха 1 положение което не завърши с гол, може да изпускам нещо разбира се. Ютд също имаха едно на Ибра с глава.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
А как по дяволите ще създадеш положение, ако не докоснеш топката цял мач? Изглежда след толкова години все още хората НЕ РАЗБИРАТ напълно идеята на Гуардиола. Той НЕ Е някакъв идеалист, луд или фанатик, който мечтае за 1000 процентно владеене на топката, както го изкарват медиите, а и протовниковите му фенове. Човекът просто е убеден, че контролирайки средата на терена и притежанието на топката ще постигне две неща едновременно - хем ще има възможност за създаване на повече шансове за отбeлязване на гол (не си правете илюзии, Пеп цени ЕФЕКТИВНОСТТА не по- малко от Моуриньо), хем така ще предотврати всяка възможност за уязвимост в дефанзивен план. Гуардиола е доста по-дефанзивен в идеите си, отколкото хората си мислят. Глупаци като Роджърс и другите треньори-имитатори на стила на игра на Пеп бъркат точно в тези аспекти и затова изглежда, че от тики така треньорите само каталунецът е успешен. Оттук и погрешният извод, който колегите монк и смит правят, че самият стил на игра е неуместен и отживелица..ГРЕШИТЕ

Последна промяна от CSKA69 на 13 сеп 2016 10:09, променено общо 1 път.