Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!(vol 2)

Мнениеот realno » 12 сеп 2016 20:49

Mitko-Levskar написа:За това че няма да има вечно дерби не се радвам,но че умря комунистическата издънка се радвам от все сърце,дори ще се почерпя по обилно по този повод.Ей Богу доживях.Наздраве на всички левскари по този повод.

Kak ще е умряло, нали играе и ППЛ. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 сеп 2016 20:51

"Покойници, вий в други полк минахте,
де няма отпуск, ни зов за борба,
вий братски се прегърнахте, легнахте
и "Лека нощ" навеки си казахте -
до втората тръба."
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 сеп 2016 20:56

Аз да си призная съм раздвоен. От една страна се радвам, защото това е отбора, с който най-много се мразим взаимно, чийто привърженици също биха се радвали, ако с Левски се случи същото.
От друга съжалявам за дербитата, но тези от едно време, когато ходех на стадиона с още 60-70 000 души - нещо без аналог в България.
А най-много съжалявам, че няма на кой да правим вече СЕДМОРКИ :(
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 сеп 2016 21:02

Жалко за многото свестни фенове на ЦСКА. Факта, че ЦСКА вече не съществува не ме радва, но не ме и натъжава. Една препоръка към Тео. На подписа си след 1948, да добави наклонена черта и 2016. Иначе иронията наистина е убийствена - създаден на 05.05.1948, рожденият ден на Карл Маркс, главният идеолог на комунизма и закрит на 09.09.2016, на датата, на която в България е извършен комунистически преврат и официално сме превърнати в колония на СССР. Единственият автентичен ЦСКА си остана оригинала, по пример на който е създаден българския - ЦСКА Москва. Наистина нещо, което е създадено изкуствено, винаги спира да съществува в даден момент.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 сеп 2016 21:04

Ръководството на ЦСКА-София реши да отнеме правото на сезонна акредитация на ТОПСПОРТ.

На официалния си сайт, "червените" излязоха с мотива, че първият спортен сайт в България "не отразява коректно процесите в клуба и умишлено цели да манипулира общественото мнение". Без право на акредитация остават и колегите от "Спортал".

Днес медията ни отрази подробно фалита на автентичното дружество ПФК ЦСКА АД.

:lol: :lol: :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2016 21:07

damyanov1963 написа:Аз да си призная съм раздвоен. От една страна се радвам, защото това е отбора, с който най-много се мразим взаимно, чийто привърженици също биха се радвали, ако с Левски се случи същото.
От друга съжалявам за дербитата, но тези от едно време, когато ходех на стадиона с още 60-70 000 души - нещо без аналог в България.

Кви седморки те гонят,като ви лашкат 7 пъти подред като Мануел Ферара :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 сеп 2016 21:12

slash1912 написа:
damyanov1963 написа:Аз да си призная съм раздвоен. От една страна се радвам, защото това е отбора, с който най-много се мразим взаимно, чийто привърженици също биха се радвали, ако с Левски се случи същото.

А вас кой ли не ви лашка. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 сеп 2016 21:12

slash1912 написа:

Ще ти ги покажа:
https://www.youtube.com/watch?v=GqUYK41mW54
https://www.youtube.com/watch?v=_mB4_MDes3I
Освен това сме ги били 7 и 9 пъти подред.
Айде сега ти, отворко покажи кога са ни били 7 пъти?!
Последна промяна от damyanov1963 на 12 сеп 2016 21:15, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 12 сеп 2016 21:14

Фалирало е само т. нар. търговско дружество, което обслужва футболната секция на ЦСКА!
ЦСКА значи Централен СПОРТЕН (а не футболен) клуб на армията! Възникна отначало като ЦДНА - Централен Дом на Народната армия и беше име, зад което стоеше единствено футболния отбор. Останалите армейски спортове под егидата на МНО имаха други имена - напр. ЦСКНА, ако правилно си спомням, беше за баскетбол и волейбол, за атлетика беше с други инициали и т.н. Някъде в 60-те години обединиха всички армейски спортове в ЦСКА, стана мощно спортно дружество. По това време много страсти се разгаряха около хокея на лед, където шампиони бяха Червено знаме. ЦСКА "прилапа" Червено знаме (обедини се, де, с тях) и се прекръсти на ЦСКА Червено знаме. После дойде прословутото обединение на клубове, инициирано от Иван Славков, Левски се обедини със Спартак (Сф) и стана Левски - Спартак (там реалното обединение много напомня сегашното ЦСКА - София, напълни се със спартаклии и стила на автентичния Левски се поизгуби, уж за добро, но не беше), а ЦСКА, в свой стил, прилапа ковачницата на футболни таланти на София, Септември, и стана ЦСКА Септемврийско знаме. След 10.11. 89 г. свалиха знамената и си останаха ЦСКА. След 1994 г., като усетиха, че във футбола има всякаква аванта, зарязаха другите спортове и направиха ЦСКА - футбол търговско дружество, за да правят мушики по-лесно покрай футбола. Но под името ЦСКА все още има друга спортна дейност.
Не обърквайте понятията, фалита на ПФК ЦСКА АД е края на една гангстерска епопея във футбола на ЦСКА и покрай мъглата на забравеното да започне нова гангстерска ера. Но спортното дружество ЦСКА няма как да фалира заедно с търговското дружество на футболната си секция. ЦСКА, напр., формално, може да си купи нов футболен отбор на мястото на фалиралия, но то би имало смисъл само да не се получи така, че финансовото неблагополучие да разруши постигнатото в спортно -техническата дейност. За съжаление, както винаги в България, едно такова право води до противоположността си - спотният клуб може да купи футболния клуб Литекс, но е нелепо отборът да играе по ловешки - това вече не е рожба на спортно-техническата работа на автентичния, финансово фалирал отбор!
Последна промяна от g3_ev2 на 12 сеп 2016 21:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 12 сеп 2016 21:14

iliev72 написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Даниеле, обичам ЦСКА, защото аз съм ЦСКА.

Това означава ли, че и ти си фалирал вече :roll:

[offtopic]Не :) Че си дърт и изкуфял ! Бегай да си лекуваш склерозата ![/offtopic]

Аз не знам кой трябва да си лекува склерозата, ама демонстрира липса на познания за синдика:
1. Временният синдик има всички правомощия на постоянния (чл. 668 ТЗ);
2. Дори и да е отстранен, настоящият синдик изпълнява функциите си до назначаването на нов, така че никога не се получава вакуум, в който синдик липсва (чл. 667 във връзка с чл. 657 ТЗ)
3. Съдът служебно обявява несъстоятелността (чл. 710 ТЗ).

Върни се в “Левски”