Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Екипите на ЦСКА - София с част от емблемата на Чавдар

Мнениеот soilwork » 12 сеп 2016 12:52

Alex написа:мен ме интересува защо има емблемата на стария ЦСКА, която е запорирана от държавата... демек няколко откраднати милиона от бюджета и от джоба на хората?
[center]Тя е запорирана от времето на Титан и Лупи и старото АД си я ползваше без проблеми......тогава интересуваше ли те ?[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 12 сеп 2016 13:22

soilwork написа:
Alex написа:мен ме интересува защо има емблемата на стария ЦСКА, която е запорирана от държавата... демек няколко откраднати милиона от бюджета и от джоба на хората?
[center]Тя е запорирана от времето на Титан и Лупи и старото АД си я ползваше без проблеми......тогава интересуваше ли те ?[/center]

Писал си глупости.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 сеп 2016 13:57

DrAvalanche написа:
soilwork написа:

Писал си глупости.

Не,не е !Дори Лупи я е „запорирал“ втори път! :lol: Не знам какво толкова сте се хванали за тая емблема,като вие не знаете точно коя е вашата :? Но много по-добре знаете коя е нашата ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 12 сеп 2016 14:17

[center]Темата по възраждането на ЦСКА приключи....местим се във Всекидневната и започваме да си говорим само за футбол ;) [/center]

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 12 сеп 2016 14:20

Red joker написа:
DrAvalanche написа:
soilwork написа:

Писал си глупости.

Не,не е !Дори Лупи я е „запорирал“ втори път! :lol: Не знам какво толкова сте се хванали за тая емблема,като вие не знаете точно коя е вашата :? Но много по-добре знаете коя е нашата ;)

как бе, тяхната е тая с лопатата? с тая емблема имат най-много продадени фанелки :mrgreen:
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 12 сеп 2016 14:23

Сега след фалита и след изкупуване на активи ще очакваме приемствеността да се състои и документално - следват промени в сайта на уефа и т.н. може и суперкупа да се играе, не е толкова късно - в Италия ще я играят зимата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 сеп 2016 14:29

IND написа:Сега след фалита и след изкупуване на активи

Приемственост се купува И с пасиви, няма такъв филм, избираш си някакъв актив и хоп, ставаш правоприемник, Рейнджърс и Фиорентина плащаха дългове, и то бая.

Правоприемството значи да поемеш и активите, и пасивите на това, на което искаш да бъдеш наследник. Като идеш на ресторант, освен да ядеш, накрая си плащаш и сметката. Така е и в "ресторант "ЦСКА"". ;)

[offtopic]
...ами аз примерно на твое място изобщо нямаше да съм в спортен форум за български футбол.Принципно не е логично.

Че защо да не пиша, да спра да се интересувам от спорт ли ??![/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 сеп 2016 14:29

IND написа:Сега след фалита и след изкупуване на активи ще очакваме приемствеността да се състои и документално - следват промени в сайта на уефа и т.н. може и суперкупа да се играе, не е толкова късно - в Италия ще я играят зимата.
[center]Следваме модела Рейнджърс,всичко ще се нареди лека-полека[/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 сеп 2016 14:35

А според мен си следваме модела "Левски". Регистрират си АД /Левски 1914/ и след това се борят за стадиона, за музея, за емблемата, за марката ... На тях им е отнело 10г. близо. При нас разликата е, че не е създадено нова фирма, а се ползва вече съществуваща такава. Но пък законът позволява фирма да се преименова. Тоест, съществена юридическа разлика няма. Между другото, няма пречка да има конкуренция, например и ФК 1948 да се стреми към същите неща.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Beyonddeath
Контакти:

Мнениеот Beyonddeath » 12 сеп 2016 14:37

soilwork написа:
IND написа:Сега след фалита и след изкупуване на активи ще очакваме приемствеността да се състои и документално - следват промени в сайта на уефа и т.н. може и суперкупа да се играе, не е толкова късно - в Италия ще я играят зимата.
[center]Следваме модела Рейнджърс,всичко ще се нареди лека-полека[/center]

Недей лъга - точно модела на Рейджърс не следвате!!! Те си преминаха през всички групи за да стигнат до на високата. Дори едната година не им се получи от първият път, НО все пак не реваха, че те били НАЙ ВЕЛИКИЯТ КЛУБ и трябва без да играят да се класират!

Върни се в “ЦСКА”