vaskonti написа:bellamy_99 написа:1982 написа:Mitata написа:
Момчетата не бяха некадърници, но бяха лимитирани за победи във В и Б групи.
Берое - ЦСКА 0:2
ЦСКА - Берое 2:0
ЦСКА - Монтана 1:0
и сега тези мачове играха ли се или ГГ ги беше купил? Че вече много се обърках, всеки ден с различна опорна точка спрямо купата миналата година....
Ами тоя въпрос и за теб се отнася, не мислиш ли?
Не знам, но Маламов е очевидно по-добър от тоя с русата брада, не му знам името. Да не говорим пък за Йорданов в сравнение с Малинов.
А това, че оново е било контрола нищо не значи. Каквото ще да е, Дунав тогава си беше същия отбор като сега, а ЦСКА си ги би с "некадърниците". Не малка част от разликата идва от мотивацията - тогава всички момчета играха заради ЦСКА, играха с идеята, че помагат на клуба да се възроди. И какво стана? Изведнъж станаха некадърни и ги разкараха за сметка на...Литекс. На класния отбор на Литекс. Това е неоспорим факт, който се вижда и от самолет. Не можем да очакваме от отборът на Литекс да има същото мислене и същата мотивация като на тия "некадърни" момчета. И резултата се вижда - всяко гостуване е мъка.
Пак ще повторя за контролите - нали никой не си мисли, че сме по-добри от европейския шампион като сме ги били в контрола?
Сам знаеш, че нещата не стоят така - виж момчетата, които отидоха в другите отбори. Колкото и неприятно да ми е да го кажа, но просто замяната на част от отбора вкл. и треньора с такива, които ще могат да се борят за първото място в първа лига беше закъсняла. Ганчев явно е осъзнавал и го е замислял, но не го е предприел по-рано заради феновете, които няма да го разберат вкл. и аз...
Нека оставим можещите а и не на последно място тези даващи парите да решават а ние просто да си подкрепяме отбора!